Aslına bakarsan hayatım yolunda. Çalışıyorum ekonomik özgürlüğüm var, tatillerimi yapıyorum çok sosyal olmasam da hayatın içinde yine aktifim. Ailem başucumda vs şükredecek çok nimetim var. Ara ara eksiklik hissediyorum, boşlukta gibi kafam. Bilmiyorum ne olduğunu. Tamam gezdim yedim içtim sosyalleştim anlık mutlu oldum, sonrasında evde yatağımda gece bir boşluk geliyor sorguluyorsun hayatı, kendimi. Bazen her şey boş gibi geliyor. Bir şeylere geç kaldım hissi de var. Dışarıdan bunu asla yansıtmıyorum, herkes mutlu aktif gezen hayattan keyif alan giyinip kuşanıp şıkır şıkır gezen biri olarak görüyor. Makyaj yapıyorsun süsleniyorsun diye mutlu sanıyorlar. En berbat anımda bile makyaj giyinip çıkarım ki. Maskeli depresyon mu yaşıyorum yoksa uzun süredir biriyle duygusal bağ kurmadığım için mi eksik hissediyorum. Bu mu yani içimdeki boşluk hissi?
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İnişli çıkışlı zamanlar oluyor bazen dikkatini dağıtacak aktivitelere veya uğraşlara yönelmen iyi gelecektir
Hayır. İnsanın en büyük yanılgısı mutluluğu kalıcı sanması. Sen dediklerini yaptın, mutlu oldun ve bitti. Gercek hayat bu. Depresyon değil. Düşün çevrene bak ve şükret.
"En büyük yanılgı mutluluğu kalıcı sanmak"
Bu çok güzel bir metafordu. Teşekkürler.
Ben teşekkür ederim. Hayatın bize daimi mutluluk borcu yok zor oldu ama bu metaforu anlayıp kabul ettiğimden beri hayatım çok daha kolay :)
Herkeste oluyordur bu di mi?
İnişler çıkışlar , havada asılı kalan şeyler boşluklar …
İnsanız ya hani.
Benzer süreçleri ben de yaşıyorum ve bu boşluğum kitap okuyarak, spor yaparak, daha fazla çalışarak dolduruyorum.
Yoksa bu his, kötü etkiliyor adamı.
Ben de başlayacagım
Spor, film listesi oluşturup izleyeceğim. Kitap okurdum eskıden şimdi sıkılıyorum.
Bıryerlere kaçarım belki
Bir yerlere kaçmak da kesmiyor inanın çok denedim. Gitme aşamasında iken bir motivasyon ve umutla gidiyorsunuz.
Kaçtıktan sonra, vardiktan sonra aynı hisler yine geriye geliyor.
Kendinizi doldurun. Bunun ilacı bu oldu ben de..
Senede 3 4 kez tatil yapıyorum ben de. Haklısın yöne aynı döngüde cebelleşiyorsun
Kendinizi sporla, kitaplarla ve faydali aktivitelerle doldurun. Bunlar geriye dönüp baktığınızda "iyi ki" diyeceğiniz şeyler olsun
Deneyecegım
Muhakkak denemelisiniz
Aradığını bulamayan birisin. İstediğin sevgi de gelmiyor farkındasın bunun o yüzden sanırım
Kimsenin beni sevmesıne ıhtıyacım yok aslında. Ama bir duygu sıcaklık istıyor ınsan, uzun zamandır kendını yalnız bıraktım bır de.
Biseyler eksik değil mi aile hayatın nasıldı baba anne
Ailem yanımda beraber yaşıyoruz
Mesele o degil çocukluğunda bir kaos ortamı vamiydi
Vardı ama 20 yıl önce geçti onlar ya
Ondan degıl.
Tamda onunla ilgili işte sana göre geçti bilinç altındaki boşluğun sebebi bu
Sen kendine dert arıyon sanki 😂
Şükredıyorum hep. Ama ruh Halim zaman zaman değişiyor
Anlamak zor.
hedefsizlik
Çalışıyorum ya yahu
Hayatta çok para çok karıyer farklı ortamlara girme hırslarım olmadı. Kendımce vızyon sahıbı bırıyım zaten.
vizyonun ne peki
çalışmak mı hedefin
Ot gibi yaşamıyorum
Kaliteli zevklerım var. Ortamım katıldığım sohbetler, diyaloglar vs.. gezıyorum keşfedıyorum. Kendıme yatırım yaptığım evrelerdeyim. Kafi mi
tekamül ettin yani, insanın hedefi kaliteli zevklerinin olması mıdır? ben seninle beraber düşünmeye çalışıyorum, her şey mükemmelse sorun da yok soru da yok, eksik bir şeyler var dersen bulalım
Uzun yıllardır kalbimi nadasa bıraktım belki de sevıp sevılmeye ıhtıyacım var
bunu de anlaşalım, elbette ot gibi yaşamıyorsun, kaliteli zevkler, üst düzey sohbetler çok güzel. Ama başka bir şey daha lazım sanki
İlgisiz kalmışsın
İlgi oldu hep hayatımda. Hatta bazen bunalttı da
Bilmiyorum beklediğin kişiden gelmemiştir o ilgi
Birinin bana ilgi göstermesını istemedım hiç
Bırılerı bana ilgi gösterdı , ben secıcılığımı kullandım
Bilmiyorum aklıma gelen bu kanka
Tatminsizlik ya da aradığını bulamama hissi
Evet ya bu , aradığını bulamamak
Bu konuda fikir alışverişi ya da yalnızca dinlenme yani karşılık almadan anlatman bile senin çok iyi hissetmeni sağlayacaktır
İbadet var mi
Dua ederım , iyi bir ınsan olarak yaşamaya gayret edıyorum, çevreme yardımcı oluyorum maddi manevi, inançlı biriyim şükredecek çok şey farkındayım. Bu da bır ıbadet benim için.
Eksik yine de
Buna sen mi karar verıyorsun?
Hemşire misin yahu
Değilim
Herkes te oluyor bu