uzandığım ya da oturduğum esnada sanki bi anlık dünya başıma yıkılıyor geçiyor ama günde 2-3 kez oluyordur
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer böyle şeyler bazen kendini gösteren ruhsal sıkıntılar da olabiliyor. Depersonalizasyon durumunu yaşamıştım bir süre ben de
sık sık olan bir şeyse kontrol ettirsen iyi olur
Cevap
4Cevap
demir eksikliği olabilir kansızlık.. karıncalanma gibi oluyormu goznun onunde ya da ani kararma
demir eksiiği olabilir ya da tansiyon düşüklüğü
Tansiyon kaynakli olması muhtemel..
Bazı insanların öyle olur. Buna benzer durumlarda tuzlu ayran icmenizi öneririm : )
Rica ederim 🙏
tansiyonunu kontrol ettir
düşük tansiyonda olması normaldir kalkarken bir anda değil de biraz daha yavaş hareketler iyi olucaktır ama yine de doktora gitmen gerek tansiyonun en azından büyük tansiyon dediğimizin 11-12-13 seviyelerinde olması gerek benim her zaman 9-5 tir ama sporla alakalıdır sen de spor yapıyosan normaldir
nasıl besleniyosun
aralıklı oruç yapıyorum yaklaşık 6 yıldır düşük kalori beslenmek ile tansiyon aynı şeyler değil tansiyon dediğin şey kan basıncıdır beslenme daha çok şekerle ilgilidir çok yiyen insanın da tansiyonu düşük olabilir
çok sebebi var ama kesin bir şey söylemek için doktra gitmenm daha uygun
Şekerin mi düşüyor
Tansiyonun düşmüştür
tansiyonum genellikle dusuk olur
Vertigo olabilir.
Kulak kristallerinin yerinden oynaması. Dengeyi sağlayan sistemin diyelim. İnterntten bak karşılaştır.
Rica. Onun dışında tansiyon ve b12 eksikliği de olabilir. Tahlil ver birde kkbye görün eğer devam ederse. Hayırlı akşamlar.
Diğer seçenekleri değerlendir
Kristaller oynamış
Kulak içi kristalleri oynayınca baş dönmesi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar