Yoğun koşudan sonra takla atınca baş dönmesi, dengeyi zor sağlamanın yanında bacaklarımdan güç çekildi. Sanki 100 kiloyla koşuyor gibi oldum. Bunun sebebi sizce nedir?takla atmak
Takla attıktan sonra baş dönmesi ve halsizliğin sebebi ne olabilir?
Koşmuş vucudu yormuşsun zaten vucut s. o. s veriyor sen vücuda yetmez buda cilası olsun diyorsun ve takla atıyor sun beyin yorgunluktan kendine gelmeden birde ters donuyor ne bekliyordun takım elbisemi
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yorgun düştüğümden dolayı mı böyle oldu diyorsun? Evde normal takla atınca bile tuhaf oluyor başım dönüyor midem bulanıyor. BU yoğun koşu sonrasıda çok fena oldum zaten yorgundum elim ayağı boşaldı, bacak kaslarım böyle bedenimi zor taşır hale geldi tansiyonum mu düştü neden olurki böyle :S
Kan şekerine baktır mesela ben telefonu kulağım ile omzum arasında konustığum zaman basım donuyor bayılacak gibi oluyorum spor iyi bir şey ama kontrolu git bir sağlık sorunu olabılur
Bende 70 kiloyum üzerimde 30 kilo ile 25 metre koşmak bacaklarımın zıplayamayacak derecede kesilmesine sebep olabilir mi? Yoksa bu koşudan sonra takla atınca mı kafam döndü bacaklarım boşaldı
Normal yerde atılan takla varya onu bile atınca başım dönüyor. Fakat bu sefer yoğun koşu sonrası takla attım çok fena oldum tansiyon mu düşüyor acaba neden
En İyi Cevaplar