Nefes alamıyorum, kesik kesik alıyorum. Burnum kanıyor nefes alırken ve kulağım tıkalı, duymak istemiyorum artık o derece, organlarım bile kapandı.
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Doktor değilim ama tatlıyı abartmıyorum dimi
Çok tatlı yiyorum neden
Stres altında insanlar tatlıya meyilli oluyor o da kan şekeri ve tansiyonu fırlatır bunun etkisi olabilir
Evet olabilir ama üçü birden gidik bı de burnumu çekerken hik hik ses çıkartıyorum ailem rahatsız psikologa git diyor KBB mi psikolog mu hangisine gitsem bilmiyorum burnumdan da kanlar cikiyo artık arada damarlar catliyo sanki tansiyon yoktu bende normalde bikac farklı durum birleştiği için kötü bı şey var sanırım hem hastalık hem tik hem döngü hem tahriş hem tansiyon seker olabilir evet psikoloji de üstüne eklenince yani ne bu ya bilemedim değişik bir şey hzuursuz ediyo ama
Yani eskisi gibi nefes alamıyorum doğru duzun düşünemiyorum bile artık hani saniye başı hik hik ses çıkıyor düşünmeme bile engel oluyor düşünce oluşmuyor resmen stres bunu yapyırıyor ise bu hareket de stres yapiyo döngüye girdim ya
Her şeyden önce bir KBB doktoruna görün derim eğer bayılacak gibiysen acile de gidebilirsin unutma hiçbir şey sağliğindan mühim değil geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim ne demek
Ne zaman olduğuna bağlı olarak anksiyeten olabilir
Yeni başladı önceden de olmuştu geçti şu an kulakla beraber daha kötü oldu ve ses cikiyo nefes alırken her saniye burnumdan
Bu daha çok ne zaman oluyor
Bilmiyorum bı ara olmuştu annem dedi ben hatırlamıyorum bile , dahakotu şekilde tekrar başladı çok düşündüm baya bı düşünce yaşadım stres oldum boğazım bı dugumlendi o günden beri kulak burun boğaz gitti kulağım tikali sanki 2-3 haftadır ve boğaz sürekli şişip iniyor ve burnumu çekerken ses cikiuor saniye başı ben bilerek yapiyomusum o sesi öyle diyolar boğazımdaki tahristen döngüye girmiş bı tik oluşmuş olabilir ama kulak da gidik o niye düzelmiyor mesela kan da gelmeye başladı burnumdan parça parça kilcal damarlar catliyo sanki
Yani üçü birden gıdık düzelmesi gerekmiyor muydu bunun
Anksiyeten olabilir
Evet ne yapmam lazım tedavi ediliyor mu o şart mi