Ay açık alanda otururken koluma geldi, iğrenç bir koku yaptı, uçtu. Zararı var mı? Su ile yıkadık, parfüm falan sıktık kokusuna. Bir ara haberlerde zehirli türleri falan diyordu. Ay korktuğum şeyler bunlar benim, helpp
Bu hayvanların üstümüze koku yapmasının zararı var mı?
Yok be bişi olmaz sadece rahatsızlık verir onun zehrinden de bişi olmaz insana sağlam zarar verecek zehirli böceklerin sayısı çok fazla değil ki bu lavuk onlardan biri hiç değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
bir zararı yok bende geçen gördüm odada elimle alıp attım
Ay eline koku sinmedi mi ay ben fean oldum
Yok niye sinsin
Yok be bişi olmaz sadece rahatsızlık verir onun zehrinden de bişi olmaz insana sağlam zarar verecek zehirli böceklerin sayısı çok fazla değil ki bu lavuk onlardan biri hiç değil
Ama kokusu berbatti sanki hala kokuyor eve gidince duş alicam üstümü başımı değiştiricdm 😹
Yok o kokmuyodur ama burnunda yer edince hemen gitmiyo kokuyomuş gibi hissettirmeye devam ediyo tam lavuk böcek
Benim burnum çok hassass
O zaman hemen duş başka türlü geçmez o his
Maalesef
Sıhatler olsun şimdiden :D
Daha oturuyoruz eve geç gecicem ben , hava çok güzel ferah ferah 🤭
Kolonya dök alkol kırar onu
Bebeğin üstüne işemesi zarar vermyorsa buda etmez
Hayır sadece dokunduğunda koku bırakır ve kokusu ağır bir çim kokusu gibi gelir zaten bir zararı yok
Evet o gibi kokusu vardı , zararı olmaz demi bak haberlerde birşeyler diyordu
Haberlere inanacak olursan yumurta zararlı süt zararlı ve şu an süpergüçüz
Ne bileyim kokusu zehirli vs ben birde takıntılı biriyim ondan
gögüslerini gözümüze sokmanda bi rahatsızlık duymuyorsan , ondan da rahatsız olma
Kokarca derler bizim oralarda , normalde başka böcek olsa anasını ağlatırım ama bunu asla öldürmem lesssss kokuyor
Parfümü aşık etmezse onun dışında bir tehlike yok djdj
Leş gibi kokarsın o kadar. djd
Zararı yoktur herhalde…
bok boceeegeee bok bok bok
Bür zararı yok sadice kokuyor
güzel olanlar işaretlemeleriyle bilinirler
Abartma kurabiye
Osuruk böceği bu
bir şey olmaz korkma
Zararı yok
Kötü kokuyor aşırı
çok kötüler