Gülmeyin ama böyle bir efsane duydum gerçek mi değil mi blemedim. bana saçma geldi bir de size sorayım dedim. Hayvanlar regl kokusunu alır mı? Hayvanlar regl olan kadını anlar mı?
Tamamen yanlış bir durum çünkü hayvanlar yumurtlama döneminde özel bir koku salgılar ve o koku ile çiftleşme dürtüsü başlar.. Eğer çiftleşme olmaz ise hayvan insan gibi regli olur.. Dolayısı ile ev hayvanları kedi ve köpekler yumurtlama dönemlerinde ev sahibi kadınların bacak aralarına özel ilgi duyar.
Alirlar evet. Hayvanlar koku alma konusunda uzmanlar.. insan bebeklerinin, yetiskin degil bebek oldugunu da boyutundan degil kokularindan anliyorlar ve farkli davraniyorlar. O kokuyu mu alamayacaklar? Kendi disilerini bile kokusundan anliyor bu canlilar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Alıyorlar maalesef 😒 köpek takip etmişti beni sırf bu yüzden
Maalesef bugün başıma geldi işe gidiyordum adetimin 3 günüydü ışıklarda karşıya geçicektim arkamda bir temas belirdi köpek dayamış burnunu arkasında kızdım hızlıca karşıya geçtim beni takip etti bakkala girdim çıktığımda orada bekliyordu durakta kabalıktı köpek yine başladı koklamaya çok utandım bırakmadı servise bindim öyle kurtuldum 😄😅
En İyi Cevaplar