Güncellemeler
6 gü
Duygusundan degil DOGUSTAN olucakti klavye degistirmis
Güncellemeler
6 gü
Sorum su bu dogustan mi farkli dogdu hormonal kromozom vs? Normal erkek boyle fmeinen olabilir mi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bi arkadaşımız var kız gibi tavırları, elleri benimle aynı minnak falan ve transım diyor. Sizce duygusundan mı farklı çocuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Normal madem öyle olmayı tercih etmiş
Sordugumu kimse anlamadi? Ben diyorumki dogustan mi bu biyle mesela normal erkek bu kadar ne derece feminen olabilir boyu kilosu elleri ayaklari her seyi kiz gibi
Geçmişte yasadiysa bir şeyler zamanla o yöne kayar ilaçta almaya başlamışsa ya da zaman zaman icmisse normal
Hic icmeis ilac yok ona ragmen boyle he kiz hissediyo hemde kiz gibi iste 160 38 giyen erkek ne biliyim nadir yani
Hiç içmemiş o zaman doğuştan hormonal
Yuzde 0.001 i bu olcudeymis erkeklerin. Cok tuhaf
Evet doğuştan böyle olanları da var nadiren de olsa
Yani sence cidden bu dogustan farkli bi cinsel kimlige mi sahip erkek de degil kiz da
Aynen öyle doğuştan gelen bir kimlik şeyi kız olarak dogmaliyken erkek doğuyor sonuçta böyleleri için yurtdışında çocuklukta ameliyat ediyorlar hemen kadın olsun diye
Evet qma mesela travestiler hep hormon alsa bile anlasilir ya normalde iridir vs bu hormion almamis asla ona ragmen bu sekilde biyu falan.24 yasinda bide gelisimi de tamamlamis
Tamam dedim ya doğuştan olduğu için o kız dogmaliymis erkek doğmuş dediğim gibi yurtdışında öyle olduğunda hemen ergenlikte kadın yapıyorlar onları ameliyatla
Evet anladim onu bende oyle biliyorum ama nedenlerini merak ediyodum ondan actim soruyu horonlari kromozomlari falan mi farkli acaba
Kadınlık hormonu nu daha fazla salgiliyor sadece
E et süpersin
Ben degil erkek bi arkadasim boyle kiz gibi neden
Fem falan olmasın
Evet oyle ama anlamadigim mesela tercih mi yoksa dogustan fakrli bi sey mi hastalik gibi hani cunku normal ekrke bu kadar kiz gibi olculerde ne derece olabilir
Olabilir tabi ki herkes iri. Yarı olacak seğil
Fiziki olan kısmı normal ama diğerleri tercih
160 boy ve 38 ayagi cocugun elleri benle ayni falan? Gecen sokakta hanginiz ayse dediler bizi girunce
Normal normal o şekilde ve taş fırın erkeği. Arkadaşlarım var o kendisi öyle olmak istemiş
Yuzde 0.001 i ymis nesi normal cok dusuk bi yuzee trde bide bu avrupafa falan iyice imkansiz
Ne saçmalıyorsun kanka sen 160 boyunda kaç. Tane adam var memlekette
160 boy +50 kilo +38 ayakli+ benle karisitirlicak kadar minyon tipli? Sokakta kac tane gordun
Çok var. Seninle karıştıracak kadar olması tavırları ile de alakalı o da kendi tercihi. Ama neyse boş ver anlamıyorsun sen
Yuzde bir cikti istatistik sen sirn koyunde mi yasiyosun 160 boy erkeklerin sadece yuzde biri trde resmi kayit var kiz gibi iste 160 olanlarda iri yapilii kasli falan dhdhd
Okey
Normal
Erkek ama kiz gibi davrnaiyo bu olculerde
Transım diyormuş zaten
Trans ama benim anlamadihim bu yaradilistan mi boyle yoksa normal erkek mi dogdu? Normal erkke olculero degil ya hani fizigi elleri vs
Kimse sonradan eşcinsel olmaz
Sence peki fizigi normal mi erkek icin? Yani trans olmayan erkeklerde cok nadir sanirim bu kadar feminen olmasi boy kilo el ayak vs
Normal
Yuzde 0.01 istatistik cikti sadece o kadar dusuk ekreklerde bu olculer
tamam
Offf çıtır çıtır 💋💋🤌🤌🍆
Ben degil oglan arkadasim o djdjd
Tamam ona dedik zaten çıtır . Sorsana ona bir gö tüsünün kıllarını alıyor muymuş 🍆🍆💋
Vermeyi hayal ediyor musun?
Medikal
Olarak sordum. Flort ddefil dogustan farkli bi cinsel kimlik mi diye soru bu?
Kadının boyu kaç