Güncellemeler
5 gü
Çok ağrıyor
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gömülü 20'lik çektirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gecmis olsun antibiyotik diş doktoru yazmadigi surece icme ama gomulu 20 lik cektirdiysen yazmasi lazim doktorun agrin olursa cekim yerinde doktoruna soyle agri kesici ilac falan yazsin kendi kafana gore hareket etme
Zor muydu 4 de gömülü diş var böyle dikiş atılıyor falan dediler çok korkunç
Gömülü değilse hiçbirinden korkmana gerek yok. Her ameliyat sonrasında biraz ağrı, sızı olur çünkü sonuçta bölgeye müdahale ediliyor. Seni asla korkutmak istemem. Benim ağzımda da 2 tane 20’lik dişim çıktı. Üst çenemde hiç çıkmadı. Alt çenemdeki 20’liklerden sol taraftakini 3-4 yıl önce çektirdim, ne ağrı ne sızı yaşadım. Sağ taraftaki ise bayağı sinire yakındı, o yüzden çok zor oldu ve sonrasında daha fazla ağrı, şişlik yaşadım. Ama bunların hepsi geçiyor, önemli olan doktorun söylediklerine uymak ve biraz sabretmek. O an insan “Keşke hiç çektirmeseydim” diyor ama iyileşince iyi ki yaptırmışım diyorsun. O yüzden kendini gereksiz yere korkutma, herkesin süreci aynı olmuyor. ❤️
Bende de en az 2 tane gömülü var bir iki sene önce çekilmesi lazım demişti bir doktor. Zaten dişçi korkum var bir de gömülü olunca da daha korkuyorum. Ama sen şu an çektirip rahatladığına çok sevindim. Bir de morluk şişme ne kadar sürecek geçti senin ve ne kadar bir şey yiyip içmedin onu sorabilir miyim
Güncellemeyi sonra yapacağım
Anestezi yapılıyor dil uyuşuyor ya hiçbir şey hissetmiyorsun
Daha 3. Gündeyiz
Tamammmm çok teşekkür ederimmmmm
İçme sadece ağrı kesicisi kullan antibiyotik kullanma
Neden
Zaten çektirdin orada intihap yapmaz sadece 2 hafta ağrır
Diş çekilen yer bi iltihap kaparsa görürsün ne olur ağrıdan kıvranırsın tekrar orayı kesmek zorunda kalırlar
Apse yapabilir iç ihmal etme
Antibiyotikler midemi ağrıtıyor bulandırıyor 3 kere içtim
Hala geçmedi mi?
Hayır şişlik var hala bugün 3. Gün
1 hafta kadar normal bu
Acıdı mı bende çektirebilirim
Yaparken problem olmuyor ama sonrasında ağrı oluyor benim ki gömülü 20’likti sinire yakındı diğer 20’lik alt çenem de ki çok ağrıdı yan yatmış çektirdim ne ağrı oldu ne şişti ne morardı
Kıyamam ya umarım geçer ağrısı
Enfeksiyon kapma riski artar
yamulmuyorsam enfeksiyon kaparsin
yara iyileşmez iltihap oluşur
Bence ye
Enfeksiyon riski
Apse olabilir
Gecmis olsun