Güncellemeler
2 sa
Güncel sistikce ağrısı azalıyor diyor ilginç kolonya ve tuz bastık
Güncellemeler
2 sa
Arkadaslar cevaplar için teşekkürler 7.30 8 gibi hastaneye gidicez izin aldım iş yerimden esim de fotosunu atti yanaginin artık halledices bir şekil
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
dişinde intihap oluşmuş doktora gidin ağrı kesici ve antibiyotik yazacak intihap kurutulmadan dişi çekmezler
Sabaha gidicez hata bende taş kafam üzülür diye söylemedim halbuki
artık diş hastenelerinde acil servis var 7/24 doktorlar var beklemeyin hiç hemen gidip baktırın tedavisine başlasın 7 günden önce çekmezler intihap dolayısıyla
Ama ağrısını anlık kesmek istiyorsanız diş için anestezik spreyler var dişe ya da dişin olduğu bölgeye sıkıyorsun en fazla bir dk içinde ağrı sızı kalmıyor
Ama bir iki dk ağzının suyunu tutamaz uyuştuğu için ağzı 😃
Gidicez birazdan buz tutuyorum şimdi hata bende opusurken agzi kokuyordu kokuyor demedim işte o zaman önlemini alırdı söyleseydim üzülmesin diye demedim şimdi ağrıyı yedi benim yüzümden içim acıdı ya
önlem alamazdı maalesef 😔 intihap yapan dişe önlem maalesef sadece anestezik müdahale o da bir kaç saat sürüyor tekrardan yapılması gerekiyor antibiyotik tedavisi olmadan çözümü yok.
Sizin ya da senin hatan ağrısı başladığında diş hastanesine götürmemek
Beni taa agridiktan ne zaman sonra kaldırdı o sirada zaten şişti sisince de ağrısı azaldı bizde sabah gidelim öyleyse 7 8 gibi dedik
diş beklemeye gelmiyor maalesef zamanında müdahale istiyor yoksa önce kulağa sonra beyine vuruyor
ve doktorunuza sorun eşinizin dişleri çok sıkı ise 20 lik dişlerin baskısı yüzünden bu ağrıları çekebilir ara ara
20 lik dişlerin hiçbir faydası yoktur aksine diğer dişlere baskı uygular devamlı doktorlar çekilmesini tavsiye eder her zaman ben alt ve üstten birer 20 lik dişimi çektirdikten sonra rahatladım bende çok sıkıntı yaşıyordum öncesinde
Ve daha önce yazmamışım kusura bakmayın çok geçmiş olsun.
Çok güzel dişleri var aslında bilmiyorum ki gidince doktor yönlendirir bizi zaten
yönlendirmesini beklemeyin sorun çoğu doktor iş ve hasta yoğunluğundan sadece şikayetinize göre müdahale ediyor siz sorun yine de derim ama siz bilirsiniz yine de
Ok sorarım
Şişen diş çekilmez antibiyotik ve ağrı kesici sonrasında çekilmesi gerekiyorsa çekilir
Öğrendim hastaneye gidicez antibiyotik ağrı kesici randevu alicaz sonra izin aldım iş yerimden
Şişşin ağrı diner, ağrıyor diye hemen diş çekilmez hele iltihaplı şekilde hiç çekilmez
Hayır. İltihap varsa çekmezler. Önce iltihap kurutulmalı... Öte yandan dolgu imkanı varsa asla çektirme.
Sorarım dolgu koku yapmaz umarım opusurken kokudan bunaldım çünkü
Zaten apse yapmış kurutması için antibiotik verir gönderir... hastaneye gidinceye kadar karanfil çiğnesin 2 3 tane.
Dostum uyutmadı beni vallaha üzüldüm ya keşke beni uzmeseydin dedim mecbur yarın erkenden halledicez uyumak da haram bana
Diş ağrısı kabir azabının yarısı derler.. bilirim acısını bende çekmiştim zamannda
Bilmiyorum ya öperken beni çok kokuyordu ben belli etmiyordum ona fırçalasa bile keşke söyleseydim bu ağrıyı çekmezdi o zaman
Evet bu kadar ağrıyıncaya kadar gitseydi keşke
Ya agrimiyordu o zaman hata bende kokuyordu ben soylemiyordum ağzın leş gibi kokuyor git dişlerine baktir diye söyleseydim eğer böyle olmazdı kırmak istemedim ama çok canı acıdı
Evet desydin keşke... yazık ya kıvranıyordur şimdi
Biraz uyuştu dişinin üstüne yatti bende buz koydum
Uyusun ses çıkartma
Beni uykumdan etti bende içeride uyuyum bari
Uyu barii
Çok kolonya basmasaydınz
Yok be
Tedavi sonrasını merak ettim yazarsın dolgumu çekecek mi.. ama bence dokunmayacak apse kurumadan çekilmez.. zehirler.
Apse kurutup cektiricez
Bence çek demeyin dolgu olabiliyorsa dolgu yaptır.. sinirini alıyorlar... diş bu lazm olur
Bakalım duruma göre doktor ne diyecek
Acile görür iğne vursunlar sabaha tedavi olur
Ok..
Geçmiş olsun evet aynı gün halederler
Eyvallah
Diş ağrısı çok kötü yaa doktora görür
Sabaha gidicez
Gidin kanka benim kadıda öyleydi çektirdik kurtulduk
Bakalım agzi çok kokuyormuydu öperken peki
Yo nedenki
Acil de dis cekmiyorlar. Dişçiye git özel
Şimdi cekme yok zaten