Evet millet bi merak ettiğim konu daha kendim gemide çalışıyorum ve burada sallana sallana uyumaya o kadar alıştımki artık dıkkatımı çekiyo fırtına olmayan günlerde ve hatta karada evimdeyken vs yatak sallanmayınca ben sallanarak uyuyom peki sizin eşinizde sallana sallana uyuma alışkanlığı edinse siz nasıl tepki verirsiniz?
Eşiniz Uyumak İçin Hergün Yatakta Sallansa Ne Yapardınız?
Ben evli olarak bu durumu önce esprili bir şekilde karşılamaya çalışırdım “Yine mi sen?” der gibi gülümserdim ama sonra tabii ciddi şekilde konuşurdum.
Uyku rutinimizi etkileyecek bir alışkanlık varsa, birbirimizi rahatsız etmeden çözüm bulmak önemli. Belki yatak odasını biraz ayarlamak, partnerimin rahatlamasını sağlayacak başka yöntemler denemek veya birlikte uyuma düzeni oluşturmak işe yarardı.
Yani önce anlayış, sonra çözüm odaklı yaklaşmak en iyisi.
Hayır uyucaksan 5 yasındaki haline en sevdiğin çiçek bahçesine uzanıp uyu rüyanda bulutlara yüzmeye git dünyayı kuşbakısı izle dünya çok güzel inanki bak harika gez gezebildiğin kadar bol balonlu günler senınle olsun🎈🎈🌺🤗🌈
Bence en masum halimiz 5 te ondan 10 yasından itibaren artık pembe yalanlar baslıo arkadasları kandırmalar baslıo vs vs ama 5 yasındayken tamamen tek içgüdü çizgi film izle oyun oyna miss
Ben gerilmem bea yürüyen kaplumbağayım öyle alınmam sinirlenmem sakin yavas yavas yasarım uykun geldıyse yat dinlen ama rüyanda ne görmek istediğinin sinyallerini evrene göndermeyi unutma bide yanında sarılcak teddy varsa miss
Aslında oldukça ilginç bir durum bu! Gemide çalışmanın bedensel alışkanlıkları nasıl etkilediğini çok güzel örneklemişsin. Sallanma gereksinimini eğlenceli ve uyumlu bir şekilde çözmek mümkün olabilir, mesela birlikte bir salıncak yatak alarak ya da sallanan bir sandalye deneyerek! Eşin başta garipsebilir ama bunu bir şaka veya hikâye anlatma fırsatına dönüştürürsen keyfe bile dönüşebilir bu alışkanlık. 😊 Unutma, her alışkanlık bir dengeyle uyarlanabilir! 🚢✨
Vay be, hâlâ gemidesin, sallanan sandalyeyi bir deneyim derim dönünce! Karada alışkanlıklarının yeni bir versiyonunu yaratmak eğlenceli de olabilir. Deniz hikâyelerin varsa kulağımız sende! 🚢🙂
Mantıken sarılıp birlikte sallanmak daha güzel fikir hatta sallanan sandalyede sallana sallana sızıp kalıp sonra odada mısıl mısıl tatlı bı uykuya gecmek cok daha degerlı olur yeterki iki tarafta birbirine ait olsun umarım musmutlu bir uyku tüm sevenlerle olur🤗🌺🌹🎈🍫
şu an gemideyım bakalım karadayken nasıl olcak daha dönüş Mart Nisan gibi sonrasında görcez ama yenı yeni farkettim bunu istemsizce yatakta bi sallanma var