Yükseklik korkum pek yok gibi ama bazen panik ataklarım olabiliyor ve annemin ayağa karşı fobisi küçüklükten beridir beni de hep etkiledi sanırım.
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yükseklik korkum pek yok gibi ama bazen panik ataklarım olabiliyor ve annemin ayağa karşı fobisi küçüklükten beridir beni de hep etkiledi sanırım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne kadar binersen bin o çekince uçak kalkarken de inerken de illa ki oluyor. Otobüstesin farzet, gözlerini yum sadece uyumaya odaklan.
Kalkarken çok korkutucu diyorlar için çekiliyormuş geriye yapışıyormuşsun falan
İlk başta uçak pisti karşısına alıp uçuşa geçmeden önce motorları tam gaz çalıştırınca bi an noluyo lan diyorsun ama merak etme fazla uzun sürmüyor, bir kaç saniye sonra birden havada buluyorsun kendini, sonrası zaten kolay. Öyle çok korkulacak bir şeyi yok.
Bilmiyorum ya kötü bir şey olursa diye korkuyorum, ama karar da vermem lazım ya 15 saat yol çekicem ya binicem en azından 6 saatte halledicem yolculuğu komple
15 saatlik kara yolu 6 saat sürmez, sürse sürse 1-1,5 saat sürer rötarsız. Kötü bir şey olursa yapacak bir şey yok, ben o hisse her bindiğimde kapılıyorum. Öleceksen her yerde ölürsün. Korkanlar her gün, cesurlar bir gün ölür boş ver o kadar da dert etme.
Toplam komple yolculuk dedim dimi her ilde havaalanı mı var , ben toplam süreyi kastettim,8-9 saat korkum için değer mi diye
Ben de komple yolculuktan bahsediyorum zaten. Türkiye'nin bir ucundan diğerine gitmen ortalama 2-2,5 saat sürer. 15 saatlik kara yolu da o kadar sürmez uçakla.
He he tamam
Önemli değil 👍
Psikologa görün ve uçakta cam kenarında Yer almaya çalış
Cam kenarı mı, aşağıya göriym öliym diye mi iyice
korkunun üzerine git.
9 yaşımda Bende Megalofobi vardı dayımla gece balık için tekneye bindik, dayım beni denize attı yüzme biliyordum fakat karanlık sonsuzluk korkuturdu beni birde ayaklarım yere değmediği için.
Niye mecbur sun ki
Senede en az 2 binmem gerek aslında uzak mesafe çalışma yeri diyelim
Hmm nedense gelecekteki idim öyle olsun isterim
Deneyimlemek gerek