Eski insanlar bizim kadar hormonlu beslenmiyordu, sağlıklılardı evet ama şimdi herkes yok B12 yok takviye ilaç, vitamin vs. herkes sağlığını tüketiyor
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer o zamanda yaşanıyordu bir şekilde şimdide yaşanıyor sağlıktan geçtik ömür uzadı ama yaşam kalitesi azaldı eskiden bu kadar ilaç tedavi olmasa da insanlar en azından huzurluydu diye düşünüyorum
👌
Cevap
11Cevap
bende ara sıra eski dönemlerin daha sakin ve doğal olduğunu düşünüyorum. teknoloji ve seri üretim her şeyi değiştirdi, haklısın.
👌
İçimizi geçtik, artık dışımız da yapay oldu.
👌
açıkcası tam olarak atalarımın beslendiği gibi beslenmeye çalışıyorum. 0 ambalajlı gıda var hayatımda
Eskiden teknoloji gelişmiş değildi ama her şey daha samimiydi. Özellikle 90'lı yıllar çok güzel bir dönemdi.
hiç öyle düşünmüyorum genelde he eskiler şöyle böyle besleniyordu vs diyoruz tabi de o da günümüzün sorunu üzerinden atıfta bulunmak gibi oluyor benim için
Kesinlikle. Eskiden daha mı sağlıklıydık. Yoksa eksik olanları tamamlayacak bilgi birikimine mi sahip değildik
ya da ilaçlarla bizi mi bozdular
Bu da kuvvetli bir ihtimal
Eskiler yaşamasını biliyordu...
👌
Üretici bile artık sağlıklı üretmiyor ki
Telefon yoktu mesela
Sohbet muhabbet insan ılıskısı gucluydu
Hamile kalmak zor büyütmek zor
Mesela eskiden çocugunu sokaga gonderırdın aksama kadar oynar zıplar yorulur eve gelirdi Şimdi anne babalar güvenemiyor Ne dısarıya ne sosyal medyaya Aileyi yıpratıyor
Maalesef güvenmek inanmak zor, çocukları sevmesi zor
Bazen evet
Eskiler eskidendi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?