14 gü
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu tip şeyleri kullanan insanlar zaten mal mk kıçlarını kaldırıp bi spor yapamıyolar sonra da karaciğer böbrek ne varsa mahvoluyo
Kullanmadım sadece soruyorum
Hastalık sahibi olabilir spora gidecek parası olmayabilir ne kadar büyük konuşuyorsunuz illa başınıza gelmeden anlamazsınız ukala
Doktorla röpörtaj yapıyolardı TV de izledim. Kör ettiğini söyledi. çok vaka varmış.
kan şekerin ciddi düşmüş, hipoglisemi. acil doktorunla görüş.
Yani yaşayan görmedim pankreatir gördüm oluyor pankreasın iltihaplansı arkadaşım ypatıracak bu hafta
Sağlıkçı olarak asla önermem
Tamam
Xper yok
İlla bişey çıkacak bu iğnelerin altından
kullanmayın şunları sağlığınıza yazik
Onun yerine spor yapın diyet yapin
Ağır depresyon hastasıyım ilaç kullanıyorum spor demek ne kadar kolay
Abla ağır depresyonu bende yaşıyorum valla kaç aydır yedim attım ama sonunda silkelendim daha doğrusu mecbur kaldım çünkü kilo al al nereye kadar oldum 60 kilo. kolaya kaciyorsunuz siz sürekli iğnelerle zayıflamak daha kolayiniza geliyor iki hareket etmek yerine hiçte sağlıklı değil erkeklerde iğnelerle şişiyor
Abla doktor teşhis koydu mu ben majör tanısı aldım son evre beynime şok vereceklerdi hatta evden çıkınca bas fönmesi yaşıyordum o derece hiçbir şey yapamayacak haldeydim sevgilinden ayrıldın diye yaşadığın değil depresyon iyi okursan yeme bozukluğu yeme atakları da yaşıyorum keşke başına gelmeden anlasanız bazı şeyleri de kibre kapılmasanız boş yapmasanız
Sen neden benim depresyonumu hemen aşka meşke yordun? sen beni ne tanıyorsunda konuşuyorsun? iki sene önce okulu bitirdim iki senedir aile evindeyim psikoloji diye bişe kalmadı sık sık ağlama krizleri geçiriyorum gecenin bir yarısı tutup ağlıyorum çoğu zaman sofrada gözlerim doluyor bir gençlik boşa gidiyor. ayrica bende yeme bozukluğu yaşıyorum kilo takıntım var o yüzden bir çok yiyorum bı hiç yemiyorum bir çok zayıfım bir aniden kilo almaya başlıyorum. gozumdeki yaşam ışığı söndü gitti 24 yaşındayım ama 40-50 yaşında gibi hissediyorum sık sık kalp çarpintim olmaya başladı aniden kalbime ağrı giriyor saniyelik sonra geçiyor ve hiç iyi değilim uzun süre tedavi alacak hale geldim bu yaz boyunca da stresten sinirden yedim yattım saldım ama baktım olacak değil çünkü kilo aldıkça daha beter stres oluyorum ve en sonunda mecburen diyete spora başladım şu anda spor yapıyorum
E sen tanımadan konuşuyorsun ya abla zaten ağlama krizine giriyorsun o depresyon değildir anksiyetedir biraz araştırırsan kanka depresyonda ağlamak imkansıza yakın psikoloji bilgin 0
Depresyonda kriz de geçirmen imkansız
İntihar noktasına gelmişim sen ne saçmalıyorsun beni kendine sövdürme. Kac kere intihar etmeye çalışıp ucundan döndüm utanmiyor musun insanlarin acılarını hafife almaya ben senin acinla ilgili herhangi bir şey dedim mi alcaga aldım mi? sen niye insanların acılarını alaya alıyorsun
Sokarim senin psikoloji bilgine aw
Ne ansksiyetesi 24 yaşına gelmişim anksiyeteyle depresyonun ayrımını mi yapamayacagim defol
Allahın beyinsizi
Yapamıyorsun tabi psikoloji okudum ben cehalet akıyor her yerinden
Laf sokup sataşan 🧀
Hem laf atıyor hem laf kaldıramıyor beyinsiz iyi olmuş hep böyle ağla
Bı boş ver başlarım sanada cehaletinede akıl veriyor bide slak iradene sahip çıkıp elini kaldırıp iki hareket edemiyorsun bunuda depresyona bagliyorsun bide utanmadan başaramadın diye milletin üzüntüsünü hafife alıp kendi yaşadıklarını bı bok zannediyorsun kaldıramayan sensin ben değilim. Sen kafasında intihar noktasında gelmiş birine ağır laflar ediyorsan valla ah almayida göze aliyorsun
Hepimiz depresyonun dibini yaşıyoruz bu ülkede birçok genç bok gibi yaşıyor
Bende her şeyin dibini yaşıyorum ama kalktım mecbur sporumuda yapıyorum gotunu kaldırıp iki zıplamak zor geliyor gidip iğneyle zayifliyor birde yok depresyona girdim beynime şoklar verdiler sen ne bilcen diye ağlıyor
Sen beynine şok verilen birine hakaret edip laf sokarken bir şey olmuyor ben diyince kendini yırttın kopeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı hadi köpek uza
Kızım sen mql misin spor yapmanın bununla ne alakası var elin ayağın tutmuyor mu tamamen yaşadığın kötü bir şey baya kötü ama olmuş bitmiş spor yapmana engel olan fiziki bir engelin var mı yok o zaman sebep ne olabilir
Tamam bacım umarım tüm güzellikler seni bulur artık tartışmayalım 💐
Kilolumsun
83 kiloyum
Balikeisn sen begenmiyormusun
Bende olmadi hic
Görme bozukluğu oluyormuş
Sonra gözler tamamen gidiyor
Yavaş yavaş vücut fonksiyonları görevini sonlandırıp
Ölüme doğru yürüyormuş beden
olamaz mi
elleme
Cinselliği nasıl etkiledi