Memnun musunuz? Hangi hastanede yaptırdınız?
Bende yaptırmayı düşünüyorumda her kafadan başka ses çıkıyor.
Bende yaptırmayı düşünüyorumda her kafadan başka ses çıkıyor.
2011 eylülde çizdirdim.
Memnunum ben
ilerde katarak felan olursa ameliyat yapılmıyor falan diyolar ama takmıyorum ben
Dünya Göz hastanesi Ankara da operasyon yapıldı.
Yorumun için teşekkür ederim içim rahatladı biraz :)
6-7 yıldır lens kullanıyorum ya çok mu acaba :( şu dertten bir kurtulsaydım..
Yumuşak.. yurt dışındayım ben yaza gelince yaptırmayı düşünüyorum istanbulda..
Çok teşekkür ederim o hastaneye bir ulaşıyım ben ozaman.. :) denemekte fayda var ya napıyım böylede çekilmiyor önümde koskoca bir hayat var daha
Tam 18 yasindaysan olgunlasma ile gozlerimde degisim olacaktir yani 4-5 yil sonra yine bozulum yaptirmak icin tam olgunlasmasi bekle vucudunun doktora danismistim zamaninda
23 yaşındayım :) teşekkür ederim yorum için
İlk defa senden duydum göz çizdirmeyi :/ Araştırıyım merak ettim
Araştır kesin çözüm aslında ama insan güvenemiyor işte
Tabiki o ihtimalde var ama çok düşük diye biliyorum tıp günden güne ilerliyor. Lens kullanıyorum bende yaklaşık 6-7 yıldır ve artık çok rahatsız olmaya başladılar gözlerim kupkuru gözlükte denedim ama alışamadım bir tuhaf bakıyorum takınca. Yorumun için teşekkür ederim..
Cevap
5Cevap
çizdiren arkadaşlar var memnunlar ama ben yaptırmayacam yaşlanınca falan sorun olabilir ameliyatın her türlüsü tehlikeli. seni öldürmeyecek birşey için operasyon geçirme asla.
Sende haklısın ama gerçekten çok zor olmaya başladı gözlerim kurudu iyice gözlük kullanmayada alışamadım bitürlü ve daha 7 senenin sonunda bu böyle. 23 yaşındayım daha.
bence gözlüğe geç rahat edersin. sağlık herşeyden önemli.
Gözlükte denedim. Gözlük takınca bir tuhaf bakıyorum şaşı gibi.. daha çok zarar vermesinden korkuyorum. Amaan iki ucu b.klu değnek ya.
Öncelikle iyi bir hastanede muayene olman gerekli.Uygun kişiysen sorun olmaz.Hangi ildesin?
Yurt dışındayım ama yaza gelince İstanbul'da yaptırmayı düşünüyorum..
Sana tavsiye ederim bir hastane istanbulda.
Çok sevinirim
Profilini mesaja açabilirsin bilgi veririm sana sonra.Çıkmam gerekli şimd.Hoşçakal...
Kesin çözüm bence.Akrabam yaptırmıştı.Gayette memnun.Şu anda bir sıkıntısı yok
Teşekkür ederim..
Kaç yaşındasın?
23 yaşındayım
Gözlerinin numarası çok büyük değilse yaptırma derim, mesela ben 16 yaşındayım gözlerim 5.25 miyop bana gelişimim durana kadar 18 yaşına gelsem bile yaptırmamam gerektiği söylendi. 22-25 yaş arası bayanlarda gelişim duruyormuş. Arkadaşımın abisi yaptırdı 1 sene kadar ışığa hassastı gözleri bakamıyordu, sulanıyordu falan. Ben yaptırmaktan korkarım. DEdiğim gibi yüksek değilse yaptırma, benimki yüksek ama ilerde ben bile düşünmüyorum
Benim gözlerim 2.5 - 2.75 civarı uzağı göremiyorum. 6-7 yıldır lens kullanıyorum artık iyice rahatsız olmaya başladılar gözlerim kupkuru gözlük takmayıda denedim ama alışamadım çok tuhaf bakıyorum takınca. Ne yapcam bilmiyorum yani. Yorumun için teşekkür ederim..
Ben olsam çizdirmem.
Sebep?
Hayat.
Evet iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar