Birkaç gündür üst üste karmaşık ve sürekli rüya görüyorum. Uyuduğum zaman uyanamıyorum, uyku bastırıyor. Neden olur bu?
14 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sorunu okudum şimdi aklıma geldi. Bu gece bende saçma bir rüya gördüm. Babam , ben , putin , trump , birde babamın vefat etmis dayısı sofrada yemek yiyorduk :) Gelde şimdi bu rüyadan anlam çıkar
Ben de dün bir rüya gördüm.
2 hardalya 1 hamsiyle 101 oynuyordum. Hamsi ortimdi (Karadenizli olduğum için galiba). Yanlışlıkla okey attığım için bana şiddetli küfürler ediyordu. Sonra sinirle onu pişirip yemeye başladım. Vücudunu yedikten sonra kafası pişmiş hâlde son sözünü "beceriksiz herif okey atılır mı?" diye söyledi. Ben de onu sokak kedisine attım.
Mesela yani :d şimdi gerçek zannedenler gelir. Kurguladım arkadaşlar, kurgulamayı seviyorum.
Cevap
5Cevap
stresten olur
Demek ki İçine sinmeyen bir şeyler yapıyorsun yani her ne yapıyorsan doğru şeyler yapmıyorsun şu an yakında elinde patlayacak Haberin olsun
Buna nerden ulaştın
Sadece bir yorum genelde hislerimde yanılmam ama her ne yapıyorsan uzaklaşmanı tavsiye ederim yakın zamanda çok büyük olumsuz sonuçları ile karşılaşabilirsin bilgin olsun
Ekimde sınavım var ona odaklanamıyorum bir türlü beni sıkan geren şey bu aslında ama uzaklaşmak çözüm değil benim durumumdab
Başka etkenler olabilir mi Bu sadece bir sınav meselesi olmayabilir içinde huzursuzluk yaratan başka bir şey bu arada ekimdeki KPSS sınavına düzgünce hazırlanmışsam gerilmeye gerek yok demek ki vaktini boşa harcadın yeterli seviyede çalışmadın Bunun etkisi olabilir
Hayır çalıştım elbette dediğim şu an vaktim gidiyor hiçbir şey yapamıyorum
Bence Senin yapman gereken ilk şey buradan uzaklaşmak Burası insana çok fazla vakit kaybettiriyor bağımlılık yapıyor senin yerinde olsam bu siteyi kapatır giderim sınava kadar senin her gün deneme çözmen lazım en az 2 tane bundan sonraki süreci tamamen deneme süreci olmalı
Evet kesinlikle bende böyle düşünüyorum ama üzerimde inanılmaz bir bıkkınlık var ayrıca bir de ön lisansa giriyorum bu da beni geriyor ama çok haklısın en iyisi gitmek
Bence biran önce ayağa kalk. Zaman geciyor
Kafanda çok fazla sorunlar vardır belki de
Rüyalar boledir bazen bende görüyorum sık olmasada
Kafan çok mu dolu
Biraz
sonbahar etkisi , herkeste var
Seni üzen biri mi var?
Stres babacım stres
Hastamisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?