Bugün çok karışık rüyalar gördüm. İlk rüyamda, komşumuzun evini temizliyorduk. Yatağı düzelttik, beyaz çarşaflar seriliydi. Ablam ağlıyordu çünkü evdeki adam karısını aldatıyormuş. Yatakta başka bir kadına ait sarı saçlar bulmuşlar ama ben bir şey görmüyordum, sadece temizliyorduk. O ev aslında, benim 16 yaşındayken platonik aşk duyduğum çocuğun eviydi. İçimden onun karısıyla yattığına o yatak odasına gidip uzanmak geçti, ama yapmadım. Sonra rüya değişti, başka bir şehre gitmişim. Orada bir dağa çıktık, organik meyve ve sebze topluyordum. Birden bir kurt çıktı. Ben kaçıp kurtuldum ama kurt başkalarına saldırdı. Dağa çıkmadan önce cüzdanımı, ceketimi ve çantamı bir yere saklamıştım. Geri dönünce nereye koyduğumu unuttum, aradım ama bulamadan yola çıkmak zorunda kaldım. Rüyada dedem vardı, araba beni bekliyordu. geçen de yine bu benzer bir rüya gördüm. beni yoruyor düşündürüyor devamlı bir şeylerden kaçıyorum korkuyorum tedirgin oluyorum rüyalarımda.
Ben son bir aydır böyle karmaşık rüyalar görüyorum?
Güncellemeler
9 ay
Rüya yorumcuları hiç yokmu bu sitede
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Stresli misin
Ya aslında öyle çok stresli değilim ama bir süredir kafama Taktığım şeyler var yaşadığım şeylerleden dolayı
Mental yorgunluk
Bu rüyalar beni çok yoruyor düşünüyor bir gecede iki üç rüya görüyorum faklı yerler ama bezer rüyalar
Beni de ya karabasan filan
Kara basan bir kere gördüm çok oldu ama
5 ay önce olmuştu
Kafaya takıyorum ben de maalesef
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!