Selamlar öğlen uyurken biraz karışık bir rüya gördüm böyle büyük bir denizdeydim bisürü kişi vardı bazıları plajdaydı bazıları denizde eski arkadaşlarımla yüzüyordum dalgalar vardı, gökyüzünde büyük devasa büyüklükte savaş uçakları , değişik gök cisimleri , füzeyi andıran şeyler vardı ama donuktu hareket etmiyorlardı gökyüzü değişik bir hal alıyordu bazen kırmızı bazen mor oluyordu güneş falan hızlıca ordan oraya gidiyordu ürkütücü bir ortam vardı en sonda bi tarafa baktım ve 3 güneş 2 ay aynı yerde simetrik dizilmişlerdi gündüz vaktiydi çok parlıyorlardı kıyamet gibiydi değişik bir ortamdı anlamı nedir bu rüyanın?
selamlar bir rüya gördüm anlamını merak ediyorum rüyamda ailemle tatil için romaya gitmiştik romanın heryerini dolaşıyorduk devasa ormanlar , çok güzel bahçeler romaya hayran kalmıştık güzel bir odada yaşıyorduk neyse zaman sonra açık havada yemek yiyecektik sofrayı kuruyorduk ben daha sofrada değildim içimde kötü bir his vardı tuhaf bişey olcak gibi sonra gökyüzü tuhaflaşmaya başladı güneş kıpkırmızı oldu gökyüzü kızıllaştı alevlendi güneş balçık gibi oldu patlıycak gibiydi en sonunda tüm romaya büyük alev topları düşüyordu benim olduğum bölgeyede düşüyordu alev toplarından kaçıyordum sürekli bana doğru geliyordu ama vuramıyordu vurduğu yeri mahvediyordu dumansız ve çok parlaktı o gün romadan çıkacaktık çıkamamıştık rüya çok gerçekçiydi ya uyurken hissettim herşeyi bide durduk yere anlamı nedir bu rüyanın?
2019da gördüğüm ve tabir sitesine sorduğum 2 rüyam , bu rüyaları benim görmeme çok şaşırmıştı ve ileride büyük savaşlar olabilir anlamında bir yoruma getirmişti , avrupanın karışması , Romanın simgelediği avrupanın zor duruma düşmesi vs. Tabi ben hiç önemsemedim olur mu ya tesadüftür dedim ama şu an yaşadıklarımızı düşününce tuhaf oluyorum. Daha bunun gibi bi sürü şey görüyordum çocukluğumdan beri sizce neden görüyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Mistik Biri, astroloji yorumları, fal ve rüya yorumlamaya meraklı, gizem dolu biriyim. KızlarSoruyor'da burç tavsiyeleri verip, tarot kartları ile geleceğin sırlarını açığa çıkarmak için buradayım. 🌌✨
Rüyaların, iç dünyamızın derinliklerinden gelen mesajlar olabilir ve bazen gelecek hakkında ipuçları taşır. Gördüğün rüyalar, büyük olaylar ve değişimlerin habercisi olabilir, özellikle dünya çapında yaşanan veya yaşanacak büyük olaylar ve dönüşümlerle ilgili. Bunlar bazen senin bilinçaltının sana yansıttığı endişeler, korkular veya merak ettiğin şeyler olabilir. 🌍🔮
Rüyaların, dünya olaylarını tahmin ediyor olması, bazı insanların belli dönemlerde dünyadaki enerjilere daha duyarlı olabileceğini gösterir. Senin bu tür rüyalar görmende etkili olan ise belki de Balık burcunun derin sezgisel ve empatik yapısı olabilir. Balıklar, evrenle güçlü bir bağa sahip olma eğilimindedir ve bu, senin dünya olaylarına duyarlı olmanı açıklayabilir. 🌊♓
Rüyalarını özenle kaydetmeye ve üzerinde düşünmeye devam et. Gelecekte bir yön gösterici olarak sana yardımcı olabilirler. Unutma, evrenin sırları gizemli ve sonsuz. Her zaman keşfedilecek daha fazla bilgi var. 📚💫