Saçma korkunç bi ruya gördüm ruyada cin e benzer bi insan vardı yanımdan hiç gitmiyordu ya degişik büyük bi evdeydim oda benim peşimden geliyorsu sonraki ruyamda annemle babam kavga ediyordu ruyada erkek arkadaş gibi biris vardı yanımda uzun boylu her neyse en son uyandıgımda gözlerim baya kızarmıştı ruyadan biraz korktum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende görüyorum arada saçma rüyalar tavsiyem dua ederek uyuyun korkamanıza gerek yok şimdiden tatlı rüyalar
Teşekkür ederim bende göreyürom ara sıra hep ama bu karışıktı ya
Anlıyorum sizi yani bazı rüyalar da mesaj olabilir fakat genel olarak İmam-ı Rabbaninin dediği gibi rüyalara itibar etmek onlara dayanmak doğru değildir
Ne gibi mesaj yok itibar etmemde ben böyle ruyalar çok görüyorum normal ruya görmüyorumki bazen gece korktugumda ya da kafama biley takdıgımda bi hocaya gitmek istiyorum
Hocaya felan gitmenize gerek yok tabi yine siz bilirsiniz de dua etmenizi namaz kılmanızı tavsiye ediyorum inanın bende öyle saçma rüyalar görüyorum ki hiç kafama takmıyorum çünkü biraz önce söylediğim gibi sonuçta rüya adı üstünde ☺️
Siz dua edin namaz kılın öyle güzel rüyalar göreceksiniz ki her gün mutlu olacaksınız tebessümünüz eksik olmasın inşallah 😊
Çokk teşekkür ederim 😊🙏🏻 aslında duan eden biriyim kuran okuyan ama bazenleri yine mutsuz hissediyorum
şu an bunları duyunca sizi tanımamış olmama rağmen çok mutlu oldum ☺️ bazen bende mutsuz hissediyorum bazen kararsız galiba ortak yanlarımız çok
Hımm çogu zaman hep öyle hissediyorum ya sıkılmış bunalmış daralmış böyle genelde
Hımm 😊
Anlıyorum aslında bazı nedenlerden kaynaklı olarak hepimizde bazen öyle durumlar maalesef olabiliyor olmaması gerek çünkü mutluluk ve huzur kadar dünyada güzel birşey yok 😊
Evet aynen öyle oluyor çogu zaman mutsuzum kimse anlamıyor çünkü :/
Mutsuzluk size yakışmıyor bence siz mutluluğu hak ediyorsunuz neden derseniz gülüşünüz beni bile mutlu etti inanın bana
Teşekkür ederim haklısın ama bazen mutlu olamıyorum hiç bilmiyorumki :/
O bazen yaşanan mutsuzlukların nedeni var biliyosun dimi ☺️
Evet var sanırımm 😒
Peki benimle paylaşmak istermisiniz 😊
Bilmem
Belki bi gelecek kaygısı belki de özel nedenlerden doğan mutsuzluklar ama herzaman mutlu ve huzurlu olmak istediğini biliyorum ☺️
Evet galiba öyle :/ bazı nedenlerdrn dogan mutsuzluk olumsuzluk oluyor evet mutlu ve huzurlu olmak 🙏🏻
Her zaman olamasakta mutlu olmak istiyorum siz baya pozitifsiniz ama 😊
Bende dediğim gibi bazen mutsuz olsam da herzaman şükrediyorum vardır herşeyde bir hayır ☺️ sizinle çok güzel ve çok tatlı bir sohbetimiz oldu farkındasınız dimi 😊
Günaydın bu arada ☺️
Günaydın 😊
Ama bak bişey sordum cevaplamadınız anladığım kadarıyla benimle konuşmak sizi mutlu etmedi 😊
Yok ondan degil bugün yoktum hiç yeni girdim nasılsın
Anladım bende bugün hiç giremedim çalışıyordum elhamdülillah iyiyim sen nasılsın
Hımm anladım allah kolaylık versin iyim bende bugün yoruldum biraz bu arada adını soramadım
Amin cümlemize adım Abdullah soyadım Ozan her ikisini de isim olarak kullanıyorum senin adın ☺️
Hımm memnun oldum 🙂🙂 güzelmiş adınızz
Nerelisinn Ozan
Teşekkür ederim yozgatlıyım ama adını söylemedin bu senin için problemse eğer söylemeyebilirsin
Hımm yo problem degil nasılsınn
Müsait değilmisin neden yazmadın?
Müsait değildin galiba
Problem değil de neden söylemiyorsun peki ismini
Evet beyza adım
Peki Beyza bende tanıştığıma memnun oldum açıkçası sizi daha yakından tanımak ve gülen yüzünü mutlulukla taçlandırmak isterdim belki bu sana saçma gelecek çünkü burdan tanımak güven meselesi çok alakalı bir durum
Bende memnun oldum
Pek memnun olmadın bence çünkü kimseye tanımak istemiyorsun yalnızlık senin için daha güzel hiçkimseye güvenemiyorsun evet haklısın bana sorarsan bende yalnızlığı seçerim şu an ama mutluluğu unutamam çünkü gerçek bir aşkta mutluluk var huzur var amacım seni tanımaktı içim ısınmıştı çünkü çok tatlı gülümsüyordun ben asker olacam Beyza bekleyene ve daima sevene ihtiyacım var çünkü askeriye gibi bi yerde sevgi sabrı güzelleştiriyor Allahu teala hayırlısını nasip etsin mutlu ol hep
yok ondan degil pek giremiyorum galiba olabilir yalnızlık farkındayım beni tanımak istedigini Hayırlı OLSUN 😊 bu arada Allah kavuştursun ailene
sende hep mutlu ol 🙏🙏 ben pek olamıyorum hemde hiç
Çok teşekkür ederim peki az çok beni tanıdın neden tanışma isteğimi kabul etmedin
Hayatımda biri var çünkü yanlış anlama
Bunu bana başta neden söylemedin?
Bende sandım ki sevdiğin yok niye söylemedin Beyza niye?
Yanlış anlaşılmak istemem asla ama sizi yeni tanıyorum şimdi söyledim doğru olan bu çünkü
İlk başta söyleyeceksin ki ben konuşmucam kardeşim dicem size çünkü hayatınızda biri var ve halen konuşuyoruz neyse ben sandım ki sevdiğiniz felan yok yanlış anladım hayırlısı olsun
Rabbim ikinizi de mutlu etsin inşallah
Amin sağoll senin de inşallah şimdi söyledim sevdigim biri var sizinle konuşamam
Yanlış anşalıldıysam kusura bakma 🙏🏻 sakın
Zaten sevdiğin biri olduğunu bilsem ben sizinle neden konuşmak isteyim 😄
Estağfurullah kardeşim başarılar dilerim
Evet haklısınız 😂
Sagoll kardeşimm
Ben hep garip rüya görüyorum
Aynen
Evet rüyada olur böyle ruyalar