Rüyalarım çok garipleşmeye başladı neler oluyor?

ben müslüman değilim tarot kahve falı bakarım çok uzun zamandır ama son birkaç yıldır o klasik diğer insanların anlattığı gibi musallat rüyaları değil de ben rüyalarımda olacak şeyleri görüyorum ve anlayamıyorum bi aralar bir eski sevgilim vardı sınıfta sırada uyurken onun bana mesaj attığını gördüm mesajın saatini gördüm sonra birden titreyip uyandım rüyamı arkadaşlarıma anlattım su falan verdiler akşamına o kişi o saatte bana o mesajın aynısını attı

ondan önce de gördüğüm birkaç rüya vardı
birinde mutfakta uyurken arkadaşım mutfağı topluyordu rüyamda gri bir görsel vardı düz gri ve birden tabak düşme sesi duydum sonra yine titreyip uyandım uyandıktan sonra arkadaşım 4-5 tane tabak düşürdü ve kırıldı

bu tarz rüyalar çok fazla görüyorum zaten böyle gerçek oluyorlar genelde ama 1 veya 2 hafta önce gördüğüm bir rüya vardı ve müslüman olmamama rağmen beni çok düşündürdü

ben müslüman olmadığım gibi islama göre de fazla günahkar bir insanım alkol falan kullanırım 1-2 hafta önce gördüğüm rüyada ise karşımda bir hoca vardı ona bazı dualar okumam gerekiyordu duaların bazılarını bilirim ben ve orada okumam gereken duaları da biliyordum karşımdaki hoca birden kunut 1 okumamı istedi ama ben okuyamadım sadece birkaç kelimeyi sayıklayıp durdum sonra hoca sinirli bir şekilde bağırmaya zaten gerçek hayatta da bilmediğim bir duaydı ve rüyamda ortam çok karanlıktı, etrafta bir sürü siyah sürekli hareket eden silüetler, uğultular vardı
ve ben normalde o duanın kunut 1 olduğunu da bilmiyordum sadece sayıklayıp durduğum kelimeleri hatırladım uyandığımda ve onları araştırıp okumaya çalıştığım duanın kunut 1 olduğunu anladım duanın anlamında tövbe ve Allah’a itaat gibi şeyler vardı yanlış hatırlamıyorsam bu beni çok etkiledi

bunlardan almam gereken bir mesaj mı var ben anlayamıyorum
Rüyalarım çok garipleşmeye başladı neler oluyor?