[Baştan Bir Uyarı Vereyim, SAÇMA SAPAN KONUŞACAKLAR CEVAP VERMESIN] rüyalarımda durmadan daha önce işlenen bir cinayetteki katilin yerinde olduğumu görüyorum kendimi, o kadar gerçekci'ki o taze k*n lekeleri ve b*ça*ğın saplanma anı felan sanki gerçekte yapmış gibi hissediyorum bu neredeyse 1 hafta kadar oluyor her gece, ellerime bakıyorum t*fek/t*banca/b*çak var... katil nedense beni suçluyor sanki ben öld*rmüş*m gibi bugün gene aynı şey yaşandı. Bu rüyalar yüzünden öld*rme içgüdüm tavan yapmaya başladı 10 gün sonra'ya psikiyatriste randevu aldım, sizce doktora bunların hepsini anlatsam ilaç mı verir yoksa direkt yolculuk bakırköye'mi çıkar (biliyorsunuz devlet psikiyatristleri hastayı pek ciddiye almıyor o yüzden sormak istedim) ve sanırım bu yaşadığım şey ciddiye alınacak gibi duruyor ve alınmalı'da çünkü rüyalarım gittikçe garipleşmeye başlıyor değişik ve tuhaf figürler görüyorum (Küçük Bir Not: Cinayet Konulu Filmleri Izlemiyorum)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılÖncelikle, yaşadığınız durumun çok ciddi bir konu olduğunu ve bu tür düşünceler ve rüyaların psikolojik bir sorunun belirtisi olabileceğini anlamalısınız. Rüyalarınız, gerçek hayatta yaşadığınız stres, kaygı, travma, veya başka duygusal sıkıntıların bir yansıması olabilir. Bu tür rüyalar, bir kişinin bilinçaltında sıkıntılar olduğunu gösterebilir ve bazen bu tür rüyalar, kişiyi ciddi bir şekilde etkileyebilir.
Bu durumda yapmanız gerekenler:
Psikiyatristle Konuşma: Rüyalarınızın içeriği ve verdiği duygular gerçekten önemlidir ve bir psikiyatrist, bu tür semptomları dinlerken ciddi şekilde yaklaşır. Psikiyatristler, bu tür konuları kesinlikle ciddiye alır ve size uygun bir değerlendirme yaparlar. Anksiyete, depresyon, travma sonrası stres bozukluğu (TSSB), obsesif-kompulsif bozukluk (OKB) gibi çeşitli psikolojik durumlar bu tür belirtilere yol açabilir. Bu konuda profesyonel bir yardım almanız çok önemli.
İçsel Gerilim ve Stres: Bu tür rüyaların, içsel bir gerilim ya da stres sonucu ortaya çıkması muhtemel. Eğer hayatınızda yoğun bir kaygı, travma ya da büyük bir stres kaynağı varsa, bunlar bilinçaltınıza yansıyabilir. Rüyalar, bazen bilinçaltındaki duygusal birikenlerin dışa vurumu olabilir.
İlaçlar ve Terapi: Psikiyatristinizin önerdiği tedavi, sizin durumunuza göre değişecektir. Bazen ilaç tedavisi gerekebilir, ancak çoğu zaman bu tür rüyaların önüne geçmek için terapi önerilebilir. Terapi, bilinçaltındaki sıkıntılarla yüzleşmek ve onlarla sağlıklı bir şekilde başa çıkmak için çok etkili bir yöntemdir.
Şüpheler ve Kaygılar: Eğer devlet psikiyatristlerinin sizi ciddiye almayacağından endişe ediyorsanız, bu konuda kaygı duymanız anlaşılabilir. Ancak, psikiyatristler, bu tür durumları ciddiye alır ve sizi doğru bir şekilde yönlendirir. Doktorlar, hastalarını iyi bir şekilde dinlerler ve ihtiyaçlarınıza göre bir tedavi süreci başlatırlar. Kaygılarınızı da açıkça dile getirmekten çekinmeyin.
Acil Durumlar: Eğer şu anda kendinizi bir başkasına zarar vermek ya da kendinize zarar vermek gibi bir düşünce içinde buluyorsanız, bu durum daha acil bir durum anlamına gelir ve hemen profesyonel bir yardım almanız gerekir. Bu tür düşünceler, sağlık hizmeti sağlayıcılarının ciddi şekilde müdahale etmesi gereken durumlar olabilir.
Öneriler:
Rüyalarınızı Tanımlayın: Rüyalarınızın detaylarını doktorunuzla paylaşın. Rüya içeriğini doğru bir şekilde anlatmak, doktorun durumu anlamasına yardımcı olur.
Terapi Destek Alın: Kognitif Davranışçı Terapi (CBT), EMDR (Travma Terapisi) gibi yöntemler, travmalar ve stresle başa çıkmanıza yardımcı olabilir.
Zihinsel ve Duygusal Sağlık İçin Dikkatli Olun: Bu tür rüyaların arkasında bir travma ya da yoğun stres olabileceği için, hem duygusal hem de zihinsel sağlığınıza dikkat edin. Fiziksel sağlığınız gibi, ruhsal sağlığınız da çok önemlidir.
Bu süreci doktorunuzla açıkça paylaşarak ve ihtiyaç duyduğunuz yardımı alarak, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Unutmayın, psikiyatristler bu tür sorunları anlamak ve yardımcı olmak için eğitilmiş profesyonellerdir ve sizin sağlığınız her şeyden önce gelir.01 Yorumla- 1 yıl
Önerilerin için çok teşekkürler dostum, birde saldırgan obsesiyonu olduğunu düşünüyorum, yaparım diye bir endişem yok ama cidden aşırı öfkelenirsem yaparım çekinmeden...
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 26,1b cevap paylaştı.
1 yılBende yeteneğim olduğu için çok garip ama galiba 3 kere bunu yaşadım bir hep aynı yerde yatıyorum uyumadan rüya görüyorum durugörü rüyaları birinde annem de yanımdaydı ve tavanda uyumuş insan gördüm bende uyuyakaldım gördüm şeyden etkilendim astral seyahat konusundan galiba ondan önce buradaki pencerenin perde asma yeri uzun olarak yana geçti sonra küçüldü ve pencereye monte edildi bunlar İstanbul'da geçen sene deprem gece oldu uyumadan rüya gördüm aynı yerde sallanıyordum sanki ev başımıza yıkılacaktı oda sakarya'da gördüm bunlar durugörü rüyaları belki de düşmanım da durugörü arkadaşım da durugörü baya değişikti
01 Yorumla- 1 yıl
Son rüyamda (defalarca rüya görüyorum tek bir gecede) bir gölge kapının arkasına iki tane kağıt bıraktı muska gibi, kalktığımda ve baktığımda hiç bişey yoktu ne kağıt ne gölge.
1 yılbilinçaltımız çok garip, bazen yapmaktan en korktuğumuz şeyleri yapacakmışız gibi yansıtıyor. Doktora anlat çekilme, en korktuğun şeyleri bile anlat. Bakırköy öyle hemen gidilebilen bir yer değil zaten önce ilaçsız. tedavi gerekirse o bölgedeki psikatiği olan bir yere yatırır ama gerek göreceğini düşünmüyorum.
010 Yorumla- 1 yıl
Psikiyatrist kliniği şart gibi geliyor...
- 1 yıl
İşlemek istiyor musun? İşlemekten mi korkuyorsun? önemli olan nokta bu galiba gerçi doktor daha iyi bilir
- 1 yıl
Emin değilim cezasından korkmuyorum ama içimde bir savaş veriyorum, işte sorunda bu. Bunu doktora nasıl anlatacağım bilmiyorum devlet hastanesindeki psikiyatristler işini severek yapmadigi için pek birsey yapamıyorlar özele gitsem durumum yok...
- 1 yıl
devlet hastanesinde de iyi doktorlar var ama ilkinde de denk gelmeyebilirsin. belki başka bir doktora şansını denersin
- 1 yıl
Bu arada cezadan değil de sen eylemi yapmaktan korkuyor musun yani? ya cinayet işlersem diye bir korkun var mı
- 1 yıl
Öyle bir korkum yok çok fazla öfkelenmedikçe. 5 defa psikiyatrist degistirdim ve hiç birisi beni düzeltemedi. Sürekli hepsi aynı ilacı veriyor risperdal...
- 1 yıl
ben dördüncü doktorda doğruyu buldum vazgeçince sürecin uzuyor, sadece iyileşme olmuyor
- 1 yıl
Bir keresinde doktora yasadigim bir olayı anlattığımda bana gülmüştü... ve bu beni çok gergin yapmıştı... doktorun yüzüne baktığımda gözleri simsiyahtı,
- 1 yıl
Hayırlısı ya inşallah şimdiki iyi gelir
- 1 yıl
Umarım.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı.
u 1 yılstresten olabilir bence
00 Yorumla Bilinç altında istemeden yerleşmiş olabilir mi. Gördüğün haberler vs. Ayrıca bakırköy Hastanesi'ne direk tabiki yatirmaz. Önce ilaç tedavisi. Bunları anlat o uygun olani sana verir
01 Yorumla- 1 yıl
Olabilir bence, çünkü rüyanın içinde rüya falan görüyorum o derece garip
Sakın bu tür rüyalara ehemmiyet verme bu rüyalar şeytandandır ve psikiyatristen önce bilgili bir hocaya danışmanı tavsiye ederim alim yani
129 Yorumla- 1 yıl
Gördüğüm o figürler aşırı yamuk ve kanlı,
- 1 yıl
Son rüyamda (defalarca rüya görüyorum tek bir gecede) bir gölge kapının arkasına iki tane kağıt bıraktı muska gibi, kalktığımda ve baktığımda hiç bişey yoktu ne kağıt ne gölge...
- 1 yıl
Birsey sormak istiyorum eğer bu konularda bilgiliysen, benimde bilgim var ama bunu anlayamadım. Bir varlık neden muska bırakır kapı arkasına ya? Üstelik varlığı görüyorum ama birsey yapamıyorum
- 1 yıl
Farkındayım profilimin ama benlik bir sorun yok.
- 1 yıl
En son bir ara namaza başlamıştım, bir gün olmadan daha o gece kafamın içinden bir ses duydum "hani kimsenin önünde diz çökmeyecektin?"
- 1 yıl
Yatsı namazında oldu bu olay.
- 1 yıl
Valla hocam, Ben bu varlıklarla çocukluğumdan beri ilgileniyordum ama bilgi topluyordum ilk başta, bundan 1 yıl önce ilk davetimi yaptım 1 ay boyunca 3 4 kere vakit buldukça kolay bir davetti ve ifritti, geçen misafirlikteyken bir akraba ayet okumami istemişti okuyamamistim neredeyse aglayacaktim o derece, bu ifrit bazen kendine bağlıyor duygusal olarak zayiflatmaya çalışıp...
- 1 yıl
Duygusal olarak zayiflatmaya çalışıp kendine bağlıyor, ayeti okumama izin vermiyor onun yerine aglatmayi tercih ediyor
- 1 yıl
@Berat_krc kanka internette bir davet buldum sadece namazlık olmayan ve temiz olacak bir ortam lazım, orada verilen duayi okucan, dua eksik dediler 2-3 ay sonra geldi bana varlık kılık değiştirip rüyamda hatta söyledi "bak çağırdın bende geldim iste" diye
- 1 yıl
Gelmez diye dalga gecmistim bunla. Gelmisti :)
- 1 yıl
İstediği zaman rüyama gelip dokunuyordu lan kfr etcem kurallar var diye bisey demiyorum ama iki kişi geliyordu, simsiyah bir karanlık odada bana dokunuyordu ikiside, ondan sonra bidaha gelmedi ama dediğim gibi ayetleri okutmuyor
- 1 yıl
Bazen duygusal olarak zayiflatip kendine bağlıyor beni (aşk gibi) utandim lan anlatirken
- 1 yıl
Tabi bazende arzularıma hakim oluyor onun harici kendini göstermediği için korkmuyorum göz perdem kapalı hala.
kardeş anladığım kadarıyla
cin musallatına uğramışsın
bu konuyu detaylı araştırmanı tavsiye ederim
06 Yorumla- 1 yıl
Olabilir, Dün rüyamda O cagirdigim ifriti gördüm (belki cevapları okumussundur orada soylemistim) beni bir mezarlığa getirdi, yüzü görünmüyor gölge şeklinde ama. Mezarlığın ortasında bir ateş yanıyordu kamp ateşi gibi ama fazla büyük değil.
- 1 yıl
evet musallat var üzerinde
profilini biraz inceledim
kuran okumalısın türkçe anlamıyla beraber
özellikle ayetel kürsüyü oku
musallatın nedeni genelde yerine getirilmeyen adaktır
büyü yapma yetim malı yeme
büyük bir günah işlemişsende buna neden olur
psikoloklar boş iş
imana sarılman gerekiyor
allaha samimi bir tövbe edip ona sığın
- 1 yıl
Sence o rüyanın anlamı neydi o ateş mezarlık vb?, profili inceledigine göre bir rüyamı özet geçmek isterim, bu ifrit bir ara bir kişiyle daha geldi o da onlardan biriydi beni karanlık bir odaya kapatıp d*kunmuşlardı cagirdigim zamanlar dalga geçmiştim bunla "ping var gelmesi uzun sürüyor" diye 😂
- 1 yıl
büyü yapıp özellikle davet etmişsin
kuranda büyü yapanların cehenneme gideceği yazıyor
şeytanı dost edinmemelsin
o bize apaçık bir düşman
sana dünyada maddi zenginlik ve güç vadeder
ahiretini sonsuz bir yaşamını kaybedersin
tavsiyem kuranın türkçe anlamını oku
rabbimize sığın bol bol tövbe et
alçak gönüllü ol
bir yetime yolda kalmışa yardım et
zinadan dedikodudan uzak dur
eğer rabimize sığınırsan onlar sana hiç bir şey yapamaz
şeytan sadece dostlarını korkutur
besmele çektiğinde ayetel kürsüyü okuduğunda
senden direk kaçarlar korkarlar
- 1 yıl
Büyü yapmadım, Normal bir davetti.
- 1 yıl
anne veya baban adak yapmışmı
yapmışsa o eti sadece fakir veya muhtaç yemeli
birine iftira etmiş olabilirsin
kınamış olabilirsin
zina etmiş birinin hakkını yemiş olabilirsin
muska takmak nazar boncuğuda iblisleri davet eder
tavsiyem bir hayır kurumuna zekat vermen
namazlarını kılman
eğer cinlere ilgin varsa youtubda
pananormal olaylar var
oradan ilim edine bilirsin
https://www.youtube.com/@BirDeSenG%C3%B6r
Bunlar hepsi seytani rüyalar ve sana imtihan dikkat et.
19 Yorumla- 1 yıl
Garip figürler vb cidden şeytani anlatılamayacak kadar seytani
- 1 yıl
İşte suanda seni çok iyi anlıyorum bir zaman sonra gercekten bu ruyalari yapmak icinden gececek ama irade vermis Allah cc aklini seytanin ele gecirmesi söz konusu değil her şey senin elinde istersen ruyani uygularsin satanist gibi istemezsen uygulamazsin tek yapman gereken yatmadan ayetel kursi oku Allah cc sığın onu düşünürsen görmezsin
- 1 yıl
Kanka sabit bir dinim yok, başı boş ifritler gibi hissediyorum kendimi ama o figürler aşırı derecede yamuk ve her yeri kanlı, kafası ortadan yarilmis bildiğin.
- 1 yıl
Sence anlatmalı mıyım doktora.
- 1 yıl
Evet var ama kurala uymak zorundayım, satanizmde kadınlara, çocuklara ve hayvanlara zarar verilmez üçüde değerli varlıktır satanizmde. Ama bir çok aptal bunu yanlış anlıyor...
- 1 yıl
Bilmiyorum...
Uykuya hazırlanırken düşüncelerinden arınıp uyumayı dene
01 Yorumla- 1 yıl
Olmuyor.
Gizli Üye(25-29)1 yılRichard ramireze takıntılı olan çocuk musun?
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen. Ondan aşırı şüpheleniyorum.
Gizli Üye(25-29)1 yılMadde kullanıyon demek ki
021 Yorumla- 1 yıl
Ne maddesi be!
- 1 yıl
Ben senin gördüğün o ergen semihe benzemem bil bunu.
Cevap sahibi1 yılBence özentisin
- 1 yıl
O aptalın neyine özeneyim lan ben?
Cevap sahibi1 yılKatil matil kesme biçme waaooww çok havalı 😂😂 ergenus.
- 1 yıl
nación mujer clásica...:')
Cevap sahibi1 yılHee hee iki de latince yaz uffff çok etkileyici hahaha
- 1 yıl
Latince? Ispanyolca bu allahin ergeni toprak israfı seni :D
Cevap sahibi1 yılBuna latince demedim. Sen latince de yaz uuuu çok havalısın hahah
- 1 yıl
Tamam feminist şimdi ağlamaya git hadi 😂
- 1 yıl
Gel buraya kaçma, aç gizlini :D
Cevap sahibi1 yılOğlum senin zaten amacın cidden yardım istemek olsa böyle bi profille KS de ne işin var? Kızları aşağıla ama kızlar soruyor sitesinde sor sjsjs
He açıyım da beni kes di mi özenti sayko seni:p- 1 yıl
Profilimde ne varmış? Tüm kızları aşagılamıyorum. Senin gibileri küçümsüyorum:D
Cevap sahibi1 yılGerek yok aslında ben vicdanlı merhametli biriyim :) biraz uğraştım senle.
- 1 yıl
İtiraf mı bu? . d
Cevap sahibi1 yılNeyin itirafı? :)
- 1 yıl
"Gerek yok aslında ben vicdanlı merhametli biriyim 🙂 biraz uğraştım senle"
Cevap sahibi1 yılGitmişsin s*la*k s*la*k davet yapmışsın. E musallatı kapmışsın nolacak şimdi böyle mi yaşamını sürdürcen..
- 1 yıl
Musallat değil, sadece kafa buluyor benle huyunu sevdigimin ifriti.
Cevap sahibi1 yılSen zaten razısın. Bile isteye çağırmışsın. Profil fotona da koymuşsun. E hayırlı olsun ifritinle mutluluklar :)
- 1 yıl
Ahahaha sağol reis çaya bekleriz 😂
Gizli Üye(45 üstü)1 yılacikta bi yerin kaliyordur
01 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka?
Cinayet sana yakinmı işlendi
07 Yorumla- 1 yıl
Yok kanka, yabancı bir ülkede
- 1 yıl
Akrabalarım ile görüşmüyorum.
- 1 yıl
Yok ama sence ne olabilir
- 1 yıl
Bu soruyu daha önceki hesaplarımda sordugumda ve discordda anlattigimda bir sürü kadın ve bir çok kişi benle alay etmişti, Beni çok sinirlendirmişlerdi
1 yılKorku filmi izlemelyi kes
03 Yorumla- 1 yıl
Korku filmi? 1 senedir izlemiyorum, üstelik korku filminde cinayet dönmüyor
- 1 yıl
Slasher izlemeyi bırak o zaman
- 1 yıl
Konusunu bile bilmiyorum izlemedim ki, yerli korku filmi izliyorum ama daha çok %99 komedi falan izlerim, 5 bin yılda bir yerli korku filmi çıkıyor zaten
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım