9 yıldır renkli lens kullanıyorum gözlerim bozuk değil bağımlılık gibi bir şey oldu artık gözlerim çok kuru kabul etmiyor ama hâlâ takıyorum ne yapacağım lens takmadan kendimi kabul etmiyorum beğenmiyorum
14 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 9 yıldır renkli lens kullanıyorum gözlerim bozuk değil bağımlılık gibi bir şey oldu artık gözlerim çok kuru kabul etmiyor ama hâlâ takıyorum ne yapacağım lens takmadan kendimi kabul etmiyorum beğenmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
göz sağlığın estetik kaygılarından daha önemli.. kendini olduğun gibi kabullen, sonra beden algı bozukluğuna kadar gitmesin durumun. takıntı yaptığın için beğenmiyorsun bence. sadece lensle güzel görüneceğine şartlamışsın kendini
Evet oyle ama yapamıyorum lens yoksa dışarı bile çıkmıyorum
her şey zihninde biter, bu düşüncelerden kurtulmaya çalış
😞😞
Bende yaptım öyle gözlerim ela birde sonra bıraktım gözlerimin güzelliğine bakarken
Sen kac sene kullandin
Bakalla bile gidemiyorum takmadan
Benim kopyamsın kanka ben 3 sene kullandım
Benimde gözlerim ela ama yapamıyorum takmadan kendimi hic begenmiyorum
Bu ay 5 tane lens aldim gozum lensi yırtıyor
ilk kullandığımda gözüme batıyodu ağrıyordu vs sonra gözümü çizdirdim göz rengim daha netleşti sevgilimle gebelde gece buluşurduk sabah şulk buluştuğumuzda senin göz rengin sürekli değişiyor geceleri yeşildi diyordu lazerin etkisi var mı bilmem ama eskisinden daha iyi oldu gözüm
Renk olarak gözümün çevresi yeşil içeriye doğru Ela oluyor
Gozu bozuk olmayanlar da çizdire biliyormu
Şey cikti ama ya gerçi goz rengi degsitirme ameliyatı onu istiyorum ama a gozum kabul edermi etmezmi bilmiyorum
Kanka Onu salla iyi değil
Gözün bozuk değilse çizdirebilirsin heralde Kornea kalınlığına bakıyor doktor senin kararın yani ama yine dsha iyi görürsün fakat hastaneyi doktoru iyi seç
Cok yoruldum artik mutlu olamıyorum lensten dolayi takmak istiyorum 😞
Enfeksiyon kaomadı mı gözün ben bi ara lensle uyudum gözüm çapaklandı enfeksiyon kaptı
Ben lensle uyumadım hic hep suyunu degsitirrim guzel bakıyorum enfeksiyon kaptı 4 yilimda falan gozum bulanık görüyordu 1 2 hafta geçmedi Şu an dada gözümde kuruluk oldu o yüzden bi gozum iyi bi gozum acio takamiom dr gitcwm bu hafta birdaha
Knk gözünde kuruluk varsa hemen ameliyata almazlar iyileş sonra git çünkü ameliyattan sonra kuruluk olmasın diye damla veriyor doktor
Ameliyata ne kadar ödedin
2022 yılıydı sanırım 12 veya 15
Süper