Güzellik & Bakım Niye renkli gözlü değilim? ikbaluyar Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hep mavi ya da yeşil gözlü olmak isterdim keşke ben de öyle olsaydım Güncellemeler+1 yıl Lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın Niye renkli gözlü değilim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. genlerden 0 0 Yorumla
Myjoke Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Simsiyah zeytin gibi gözlerin var üstelik gayet çekici. Hangi rengi isterdin ki sen 🧐 0 6 Yorumla ikbaluyar +1 yıl Yeşil Yorumla Myjoke +1 yıl Senin boy kaç 😊 Yorumla ikbaluyar +1 yıl 170 Yorumla Myjoke +1 yıl bir şey soracaktım Yorumla ikbaluyar +1 yıl Sonra Yorumla Myjoke +1 yıl Sen bilirsin 🤚 Yorumla
charissaa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Geçici lens kullanıp hevesini alabilirsin ben böyle çocuk gibi şeylere takıntı yapmak yerine sağlığına şükretmek taraftarıyım🤍 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Tırnağın protezi var saçın protezi var göz renginin de lensi var Kanka onu mu dert ediyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bende yesil gozluyum hep gozlerimin koyu olmasini istemisimdir seninki gibi 0 5 Yorumla ikbaluyar +1 yıl Gözlerin ne kadar güzeldir Yorumla ikbaluyar +1 yıl Neden bilmiyorum ama insan olmadığı şeyi ister Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok ya, makyaj yapmadigim surece cok solgun duruyor renkli gozu guzel yapan sey rimel ama kahverengi goz hem abarti durmuyor hem de guzel yani Yorumla ikbaluyar +1 yıl Bence güzeldir Yorumla ikbaluyar +1 yıl Etrafımda yeşil gözlü olanlar var ama onlarınki makyajsız da güzel duruyor Yorumla
Mikayuiciro Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Tamam renkli gözler de çok güzel ama ben kahverengi ve büyük gözlere bitiyorum muhteşem bir şey kahverengi ve büyük gözlere sahip olmak 0 0 Yorumla
watafakyani Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Lens takabilirsin bu öyle kafaya takılacak bir problem değil bana göre koyu kahve gözler harika 0 0 Yorumla
ali3215 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Böyle de güzelsin hangi burçsun 0 6 Yorumla ikbaluyar +1 yıl Kova Yorumla ali3215 +1 yıl Güzel Yorumla ikbaluyar +1 yıl Senin Yorumla ali3215 +1 yıl Ben aslan burcuyum Yorumla ali3215 +1 yıl Tkp eder misn Yorumla ikbaluyar +1 yıl Güzel Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dünyanın %75 kahverengi gözlüBenim gözlerimin rengi dünyada %2genetik olabilir ya da olmayabilir. 0 0 Yorumla
Kate_naHava-giri Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ne yapcan rekli gözlü olup iyisin lan böyle kal 0 4 Yorumla Kate_naHava-giri +1 yıl Kızım mal mısın göz sorunundan dolayı gkz renkleri açık Yorumla Kate_naHava-giri +1 yıl Koyu tonlu gözler daha iyi görüyor Yorumla ikbaluyar +1 yıl Açık seviyorum Yorumla ikbaluyar +1 yıl Herkesin zevki farklı Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Çok şükür gözlerim görüyor diye düşünmeni öneririm 0 1 Yorumla ikbaluyar +1 yıl Tamam Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Renkli göz şart değil güzel kız sın 0 0 Yorumla
Levend05 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Terazi veya kova gibisin 0 11 Yorumla ikbaluyar +1 yıl Oha nerden bildin Yorumla ikbaluyar +1 yıl Kova burcuyum Yorumla ikbaluyar +1 yıl Yükselenim terazi Yorumla Levend05 +1 yıl Auranda terazi ve kova e erjisini gördüm.. kova zeki.. duygusunu disa pek vurmaz Yorumla ikbaluyar +1 yıl Vayy astrolojiden anlıyosun Yorumla Levend05 +1 yıl Astroloji ilgi alanim.. yukselen terazi nazik uyumlu.. dogum hatitasida bakabiliyorum Yorumla ikbaluyar +1 yıl Öyle mi benimkinede bakabilir misin Yorumla ikbaluyar +1 yıl Merak ettim açıkçası Yorumla Levend05 +1 yıl Sev3 srbe bakabilkrim ama dogum haritasi sonuclari uzun cikar.Dogum yili yeri saati olmali Yorumla ikbaluyar +1 yıl Tamam Yorumla Levend05 +1 yıl Olur Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Seni bi ünülüye benzetiyom ama çıkaramadım 0 37 Yorumla ikbaluyar +1 yıl Hangisi acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel seksi bi kızdı sjshshd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hatta çukurmuydu yaa orada oynuyodu Yorumla ikbaluyar +1 yıl Dilan çiçek deniz mi Yorumla ikbaluyar +1 yıl Ona benzetiyolar genelde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dur bakıcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynrn aynen o çok benziyon sjajsh Yorumla ikbaluyar +1 yıl Tuhaf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden tuhaf ya çok şanslısın Yorumla ikbaluyar +1 yıl Öyle mi Yorumla ikbaluyar +1 yıl Ben pek benzetemiyom o yüzden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni görünce o geldi hemen aklıma Yorumla ikbaluyar +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla ikbaluyar +1 yıl Çok tatlı bir kız olduğun çok belli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama sana tavsiye bi tık bakımlı ol 🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Makyaj ve güzel kıyafetler giy Yorumla ikbaluyar +1 yıl Niye bakımlı değil miyim Yorumla ikbaluyar +1 yıl Güzel kıyafet giyerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu foto biraz özensiz gibi bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok hafif makyaj yapsan saçların taralı olsa çok daha güzel olursun Yorumla ikbaluyar +1 yıl Fotojenik değilim knk Yorumla ikbaluyar +1 yıl Tavsiye için teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüzün çok güzel ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fiziğinde iyimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz spor yap değilse Yorumla ikbaluyar +1 yıl 170 im Yorumla ikbaluyar +1 yıl Küçüklüğümden beri spor yapıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla kıskandım seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sjsjs Yorumla ikbaluyar +1 yıl O senin güzelliğin Yorumla ikbaluyar +1 yıl Eminim ki sende güzelsindir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yokbe ben çirkinim Yorumla ikbaluyar +1 yıl Olur konuşuruz istersen Yorumla ikbaluyar +1 yıl Sana yazamıyorum Yorumla ikbaluyar +1 yıl Tamam Yorumla ikbaluyar +1 yıl Attım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
genlerden
Simsiyah zeytin gibi gözlerin var üstelik gayet çekici. Hangi rengi isterdin ki sen 🧐
Yeşil
Senin boy kaç 😊
170
bir şey soracaktım
Sonra
Sen bilirsin 🤚
Geçici lens kullanıp hevesini alabilirsin ben böyle çocuk gibi şeylere takıntı yapmak yerine sağlığına şükretmek taraftarıyım🤍
Tırnağın protezi var saçın protezi var göz renginin de lensi var Kanka onu mu dert ediyorsun
bende yesil gozluyum hep gozlerimin koyu olmasini istemisimdir seninki gibi
Gözlerin ne kadar güzeldir
Neden bilmiyorum ama insan olmadığı şeyi ister
yok ya, makyaj yapmadigim surece cok solgun duruyor renkli gozu guzel yapan sey rimel ama kahverengi goz hem abarti durmuyor hem de guzel yani
Bence güzeldir
Etrafımda yeşil gözlü olanlar var ama onlarınki makyajsız da güzel duruyor
Olabilirsin para kazan göz rengini lazerle degistirsinler
Tamam renkli gözler de çok güzel ama ben kahverengi ve büyük gözlere bitiyorum muhteşem bir şey kahverengi ve büyük gözlere sahip olmak
Lens takabilirsin bu öyle kafaya takılacak bir problem değil bana göre koyu kahve gözler harika
Böyle de güzelsin hangi burçsun
Kova
Güzel
Senin
Ben aslan burcuyum
Tkp eder misn
Güzel
Dünyanın %75 kahverengi gözlü
Benim gözlerimin rengi dünyada %2
genetik olabilir ya da olmayabilir.
Ne yapcan rekli gözlü olup iyisin lan böyle kal
Kızım mal mısın göz sorunundan dolayı gkz renkleri açık
Koyu tonlu gözler daha iyi görüyor
Açık seviyorum
Herkesin zevki farklı
Çok şükür gözlerim görüyor diye düşünmeni öneririm
Tamam
Bu halinde çok güzel ve masum
Renkli göz şart değil güzel kız sın
Terazi veya kova gibisin
Oha nerden bildin
Kova burcuyum
Yükselenim terazi
Auranda terazi ve kova e erjisini gördüm.. kova zeki.. duygusunu disa pek vurmaz
Vayy astrolojiden anlıyosun
Astroloji ilgi alanim.. yukselen terazi nazik uyumlu.. dogum hatitasida bakabiliyorum
Öyle mi benimkinede bakabilir misin
Merak ettim açıkçası
Sev3 srbe bakabilkrim ama dogum haritasi sonuclari uzun cikar.
Dogum yili yeri saati olmali
Tamam
Olur
Güzelsin
Lens kullan?
Sert etme
Seni bi ünülüye benzetiyom ama çıkaramadım
Hangisi acaba
Güzel seksi bi kızdı sjshshd
Hatta çukurmuydu yaa orada oynuyodu
Dilan çiçek deniz mi
Ona benzetiyolar genelde