Göz renklerden anlamıyorum, göz rengim koyu kahverengi mi?

Hiç anlamıyorum.. (merak ettim göz rengimi kahverengi gibi duruyor ama karar veremiyorum)

Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi herkese tek tek yanit vermek istemiyorum ama bi insan bir şeyi anlamıyorsa anlamıyor olabilir çünkü her göz rengi birbirine benziyor mavi gri ve yeşil dışında kahverengi tonları çok fazla dünya da herkes kahverengi göze sahip değil farkındaysanız ela olduğunu düşünüyordum ama emin değildim gelip buraya sormak istedim sorduğuma pişman ettiniz burada baya saçma sorular var ama tabi sizin çoğunuz sapık olduğu için o soruları düzgün buluyor ben sorunca zekasiz okula gitmemiş biri olrk +
Güncellemeler
+1 yıl
Görülüyorum okulda gelip bize göz renklerin çeşitlerini farklarını öğretmediler hem sizin de anlayamadınız noktalar olabilir ve bu sizi tembel ya da zekasiz zeka seviyeniz düşük yapmıyor bu soruyu sormadan önce böyle yanıtlar geleceğini biliyordum ama belki gelmez diye şansımı denedim ama gerçekten çoğunuz çok kötüsünüz insanların kalplerini kurmak güzel bir şey değil insanlık dersi almanızı öneririm benim zeka seviyem düşk olur ama yine de karakterim var biri soru sorduğun da kalplerini +