Yaşımı sorarsanız 18'ime yeni girdim. Kalp ağrılarım oluyor, stres ve sıkıntıdan olduğunu düşünüyorum. Hayatım zaten yeterince beni sinir krizlerine sokuyor, psikolojik bence. İnternetten baktığımda tehlikeli olması için ağrının sol kola vurması, nefes darlığı, baş dönmesi falan yazıyordu. Bende sadece ağrı ve ara ara baş dönmesi var ama uzun süredir böyle diye korkmadım değil. Sizce ciddi bir şey midir?
15 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ablacım doktor diye bir şey var biliyorsun değil mi
Üstte bir hanfendi sordu cevapladım okursanız anlarsınız.
Bu sitedekiler niye doktora gitmiyor
Şimdş bu cevap gelecekti biliyordum. Annem korkar, zaten zoretanin tedavisi görüyorum diye kadın sürekli bi stres birde kalp ağrılarımı öğrensin istemiyorum. Onun dışında gözlerim bozuk diye ağrıyor dşye zaten ayrı doktora gidiylrum alerjilerim var kollarım kızarıyor onun için ayrı dişlerşm kararıyor onun için ayrı doktora gidiyorum daha kış olunca boğaz ağrısı ciğerkerime vuruyor öksürüğüm geçmiyor onun içşn buhar kullanıyorum ayrı doktora gidiyorum. Alerjenik astımım var onun için ayrı geceleri yatırmayan bacak ağrılarım, bitmeyen baş ağrılarım ve geçmeyen mide bulantılarımdan bahsetmiyorum bile.
hayatinda nasil bir stres var
Boşverin siz orasını ama var işte. Normal bir hayatım yok diyelim.
kalbinde bir sey olmasa bile stres cok büyük zarar çünkü ondan sordum. Sen bi ekg çektir bence doktor bir sey yok derse baska doktora git senin gibi arkadaşim vardi yogun stresle boğuşan
Ne oldu peki o arkadaşa. Stressiz bşr günğm bile geçmiyor emin olun sakin olmaya çalıştıkça birşeyler çıkagelip yine sinirimi bozuyor. Artık sinirden başıma ağrılar giriyor dişlerim sızlıyor resmen.
Şu an pek konusmuyorum en son kalp ritmini ölçtüruyordu taşikardi olabilir demişti doktor. senin stresinin kaynagini bilmediğim için bir şey soyleyemiyorum maalesef anlatmak istersen dinlerim ama
Şöyle anlatiyim, dışarı sadece market ve ihtiyaçlarım için çıkabildiğim bir evde yaşıyorum. Hoş, b*k babam cezaevinde eğer dışarda olsaydı onada izin vermez evden dışarı çıkamazsınız derdi. Arkadaşlarım yok, olsada dışarı çıkmama izin yok, kütüphaneye izin yok. Zaten bu yaşıma kadar hep annemden ayrı babamdan ayrı şiddet görmüş biriyim hem psikolojik hem fiziksel olarak. Ben kendimi herşeyden soyutlayıp derslerime vermeye çalışırken evdeki olaylar bitmek bilmedi aylardır babam ve erkek kardeşlerimizin baskısı yüzğnden burnum karakoldan hiç çıkmamaya başladı. En son ablam kardeşimi bıçakladı babam çocukları doldurup üzerimize salıyor diye. Bşr gün açık kıyafet giymemişizdir normalgiyeriz eğilince belimiz gözüküyor diye orspu olduk. karakoldayken tüm kıyafetlerimiz yırtılmış. Tek buda değil geçen sene derahanedeydim sırf babam ve erkek kardeşimin baskısı yüzünden dershaneden bile çıktım. Sarhoş dershaneye gelip sanki orspluk yapıcakmışım gibi ikide bir kontrole geliyordu herkes yanlış anlıyordu artık. Babam narsist manyak ve delinin tekidir. Gece etütüne kalmıştım telefon kapanmıştı korkmasınlar diye yan masadaki abiden şarj rşca edip 30 dk şarjı kullanıl geri vermiştim o sırada erkek kardeşim dershanein kamerasındna beni izleyip babamı arayıp kızın orspluk yapıp erkeklerle konuşuyor gel al demişti. O gğnden sonra beni bşr daha etüte bırakmadı evde her tartıştığımızda okula göndermiylrdu okutmayacağım seni gör gününğ diyordu sınıf birincisi ben sınavlara girmeye girmeye sınıfta kalıyordum hocakarda ben derslerden kaçıyormuşum gibş tepki gösterip ayrı üzerime geliyorlardı. Zaten evdeki kavgalardan dolayı geçirdiğim sinir krizlerinden ağlama krizlerinden bahsetmiyorum bile. Hayatta hiçbir erkek eli tutmama rağmen orspu oldum bi kere yanlışım olmamasına rağmen hep yanlışı olan oldum. Defalarca kez intiharı düşündğm ama hep vazgeçtim. Sigaraya başladım bu süreçte 1 seneye yakın içtikten sonra annem için bıraktım. Söylenecek daha çok şey var ama ben bunları yeterli gördüm.
ah be canim benim kiyamam sana hic hak etmedigin seyler yasamissin o adam kendine baba demesin senin gibi kızı olmuş canini verecegine neler yapıyor onca seye rağmen hala cabaliyorsun hem o evden kurtulmak icin hem annen için birakma derslerini. intihari da sakin düşünme hiç bir şeyin olmasa bile gençliğin var cok kiymetlisin
Bilmiyorum çok daralıyorum dayanamıyor gibiyim artık. Evde kavga var dşye anneannemlerde kalıyprduk o kadında bize tahammül edemeyip bize evi dar etmeye başladı. Rahatsız oluyorsan gidelim dedim gitsene yurda seni tutan ne dedi. İnsanın kendi evine bile gelememesi hatta gidecek hiçbir yerinşn olmaması tek çare olarak karakol ve yurt olması çok koyuyor insana. İşin sonunda kendi evime köprüyğ geçene kadar ayıya dayı derim dşyerek gelsem bile çom koydu bana. Yurda gidecektim ama hem polisler okuyorsunuz zor okur dedi hemde daha çok şeyler çekebilirim ve bu sefer tahammülüm kalmaz diye gitmedim. Ama yinede dayanamıyorum yaşıtlarım hayatlarını yaşarken ben bu haldeyim. Birsürü sağlık sorunlarım var. Çok koyuyor insana ya dayanılmaz geliyor her şey.
O değide kalbimde bir sorun var mıdır? Yoksa stresten midir? Tehlikeli bir şey yoktor ya. Dediğim şeyler var sadece internette tehlikeli olması için diğerleride olmalıymış.
senin yuvan olmamasi utanilcak bir sey degil onlar yuva veremedikleri için utansin. dediğin gibi ayiya dayi de ve kabullen onlardan hayir gelmeyecegini, iyi bir uni kazan ya da uni okuyorsan bitir guzelce. zor olacak ama rahata erişince daha lezzetli olacak merak etme
ya büyük ihtimal bir sey yok kalbinde ama doktora gitmek en iyisi randevunu al git
Teşekkür ederim. Umarım başarabilirim, dedikleriniz için çok sağolun.
rica ederim senin durumuna benzer arkadasim basardi umarim sende basaracaksin. istersen gizliden cikayim konusuruz cok daraldiginda
Olabilir çok teşekkğr ederim.
ciktim gizliden
İstek attım
Şarjım yok yazarsanız göremeyebilirim.
tamamdir