Hani cam bugulanir etrafta olan biteni tam olarak goremezsin ya o hesap... hic kalbinin/ruhunun/gozunun bugulandigini hissettin mi? Olduysa sayet nasil temizledin/kaldirdin o perdeyi/buguyu?
Evet.. ağladım bir süre gözlerim de buğulandı sonra ben kendimi ayağa kaldırmazsam kimsenin bunu yapmayacağını hatırlattım ve iyileşmesem, o buğu geçmese de bir kenara koydum
Bizi kırıp üzüldüğün de bunu kabullenecek, yaptığına pişmanlık duyup bir şeyleri düzeltmek için çabalayacak insanların hayatımız da olmasına ihtiyacimiz var. Hiç bir şey olmamış gibi davranıp durdukça zarar veren insanlar için kalbinizi açmayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
KAlbim ve ruhum kalmadı
Maalesef. Bir daha olmaz sandığım bir çok şeyi tekrar yaşıyorum.
İnsaniz..
Takışdıüım şeye bak arabanın markasını çözmeye çalışıyorum 🤣🤣🤣
Evet.. ağladım bir süre gözlerim de buğulandı sonra ben kendimi ayağa kaldırmazsam kimsenin bunu yapmayacağını hatırlattım ve iyileşmesem, o buğu geçmese de bir kenara koydum
Bizi kırıp üzüldüğün de bunu kabullenecek, yaptığına pişmanlık duyup bir şeyleri düzeltmek için çabalayacak insanların hayatımız da olmasına ihtiyacimiz var. Hiç bir şey olmamış gibi davranıp durdukça zarar veren insanlar için kalbinizi açmayın
Bug'lanmasın da...
Berrak
evet,
Ewitt
Evet.