Magazin Kalbinizin yarası duruyor mu? SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Murat Göğebakan - YaralıÇok erken aramızdan ayrıldı. Ruhu şad olsun Kalbinizin yarası duruyor mu? Cevapla Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bir kalbim kalmadı 1 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 7 ay Bazı yaralar kurur, kabuk baglar..Gün gelir o kabuklar da düşer.. ama o yarının sızısı hiç geçmez... 1 1 Yorumla SülfürükAsit 7 ay Kesinlikle doğru Yorumla
prova Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 7 ay dız yaraları gecerde kalp yarası zamanla gecer 1 3 Yorumla SülfürükAsit 7 ay Uzun sürer değil mi Yorumla prova 7 ay evet duruma gore travma bıle yaratmış olabılır Yorumla SülfürükAsit 7 ay O daha kötü zaten Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 7 ay Kalp yarası bir süre sonra kabuk bağlar, iyileşmeye başlar. Peki acısı hâlâ içimizde iken kim kaldırabilir ki? 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay https://www.youtube.com/embed/ih_6dlvW3yQBenden de gelsin yaralı kalplere 1 0 Yorumla
orucbey34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Yarım kalmışlık kötü yarım bırakmak yarıda olan. her. sey sıkıntı 0 0 Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Duruyor. Göçsem de gitmez. Buna da şükür 😊 1 0 Yorumla
1başak1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 7 ay Hayır coktan geçti 1 1 Yorumla SülfürükAsit 7 ay İyi kurutulmuşsun Yorumla
Blackspot Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 7 ay İzi kaldı. 1 4 Yorumla SülfürükAsit 7 ay İzi hep kalıyor zaten onun çözümü var mı bilmiyorum belki o izi silebilecek birisi vardır ama karşımıza çıkmıyor Yorumla Blackspot 7 ay Benim için o izi silebilecek biri yoktur. Umarım sizin karşınıza çıkar. Yorumla SülfürükAsit 7 ay Hayırlısı umarım senin karşına da çıkar Yorumla Blackspot 7 ay Teşekkür ederim Yorumla
ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 100% 7 ay Duruyo 1 1 Yorumla SülfürükAsit 7 ay Geçer umarım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir kalbim kalmadı
Bazı yaralar kurur, kabuk baglar..
Gün gelir o kabuklar da düşer.. ama o yarının sızısı hiç geçmez...
Kesinlikle doğru
dız yaraları gecerde kalp yarası zamanla gecer
Uzun sürer değil mi
evet duruma gore travma bıle yaratmış olabılır
O daha kötü zaten
Kalp yarası bir süre sonra kabuk bağlar, iyileşmeye başlar. Peki acısı hâlâ içimizde iken kim kaldırabilir ki?
Benden de gelsin yaralı kalplere
Yarım kalmışlık kötü yarım bırakmak yarıda olan. her. sey sıkıntı
Duruyor. Göçsem de gitmez. Buna da şükür 😊
Zamanla geçti...
Kabuk bağlayıp geçti artık
Hayır coktan geçti
İyi kurutulmuşsun
İzi kaldı.
İzi hep kalıyor zaten onun çözümü var mı bilmiyorum belki o izi silebilecek birisi vardır ama karşımıza çıkmıyor
Benim için o izi silebilecek biri yoktur. Umarım sizin karşınıza çıkar.
Hayırlısı umarım senin karşına da çıkar
Teşekkür ederim
Duruyo
Geçer umarım
Hayır yara falan yok
Kazıdım.
Bir gün geçer elbet
Duruyor evet