1 sa

Otobüs şoförüne vurduğum için sicilim ömür boyu bozulur mu, şikayeti geri çekmezsek ne olur?

3 gün önce ego otobüsüne binmiştim kartı basıp tam yerime oturucakken şoför çağırdı sonra kartımı elimden aldı babanızın kartı olsa bile kullanamazsınız diye gasp etti uzun süre almaya çalıştım elinden adam kartı vermiyor hatta kartı koyduğu yer gözüküyordu alacakken adama kolumu sertçe sıktı kolum o gün çizilmişti sonra ben de adamın koluna vurdum kartı versin diye yok ısrarla vermiyor sonra polisi aradım kartımı vermiyor babamın kartı diye dedim polisler geldi sadece beni sorguladılar niye adamın koluna vuruyorsun bilmem ne adama bir kere bile soru sormadılar sonra olayı anlatmak için sesimi az yükseltince bana bağırma dedi polis sonra kendisi bağırdı ben iyice çıldırdım haksız yere kartımı elimden alıyor hem de polis bana çıkışıyor bağırarak konuşunca polis biber gazıyla üstüme geldi tehdit etti ayrıca sürekli de yakın mesafede konuşup duruyordu aşırı rahatsız oldum 2 tane polis gelmişti bir de müdürü gelmişti şoförün müdürü de bana diyor ki "e bu adamı taciz ettiği için 4 bin lira para cezası gelir ona" falan diyordu ya o kadar zor durumdaydım ki kendimi anlatmaktan sesim kısıldı sonra kadın polis geldi bir tane benimle konuşmaya çalıştı ben olayı düzgünce anlattım dedim ki kartı verse bunların hiçbiri olmayacaktı, bir de erkek polis de diyor ki aileme kimliğini gösterse sorun bitecek e ben zaten orada kimliğimi de gösterdim babamın diye hala aynılar, kartımı gasp etti dedim o da sen hiç merak etme biz kartı sana teslim edeceğiz dedi şimdi niye vermiyorsunuz dedim oraya dönüp baktı sadece sonra polis arabasına bin dediler hastaneye gittik kendi adıma darp raporu çıkardık daha benim haberim bile yoktu benden * olduğuna dair ben de anlattım hastane raporunda şikayet ettim en son karakola gittik içeride polisin biri hala diyor ki abi insan değil ki konuşalım falan diyor sesli diyor sonra şikayet kağıdı oluşturdular kadın o kadar yalan söylüyordu ki sicile işler mi diye sorunca bile hiçbir şey olmaz diyordu sonra eve gittik annem 3 gündür bundan bahsediyor adamın şikayetini geri çekelim diye çırpınıyor daha olayın siniri üstümde annem de beni haksız buluyor kavga etmeseydin keşke diye ben hakkımı savunmayayım öylece oturayım o zaman ayrıca başıma ilk defa böyle bir olay geldi usulsüz kart kullanımı diye bir şey varmış ama adam inada bindirdi resmen bilerek uğraştı o otobüste kaç kişinin kartı başkasınındır hiç ses çıkarmıyor onlara tek beni fark ediyor üstüne şikayetçi oluyor ne yapacağımı da bilmiyorum polisten bile şikayetçi olma hakkım var o kadar üstüme geldiler ki çok haksızlığa uğradım annem de böyle panik yapıyor adam karısına kadar karıştırmış o kadar neymiş karısı da şikayeti çekmeyelim diyormuş anneme niye bunları anlatıp canımı sıkıyorsun dedim hala o adamı savunuyor bana ne yapacağımı bilmiyorum bir de sırf koluna vurdum diye sicilde ömür boyu kalır mı 21 yaşındayım

Otobüs şoförüne vurduğum için sicilim ömür boyu bozulur mu, şikayeti geri çekmezsek ne olur?