16 gü
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaptığın şeyle başına gelen şeyi karşılaştırdığında resmen bedelini ödemişim diyebiliyorsan ahı çıkmış demektir
ben degilde birinden cıksın istiyorum cıkar mı
O öyle çıksın istiyorum çıkar mı olacak bir iş değil buna ilahi adalet derler eğer sen birinin cidden haksız canını çok yakarsan ona kötülük edersen ve bu Allah'ın gücüne giderse sen istesen de istemesen de Allah o kula o bedeli ödetiyor bu senle alakalı değil yaratıcının istegiyle alakalı
Sana biri akıl almaz bir kötülük ettiyse Allah onu ona ödetiyor merak etme boşa dememişler kimse yaptığını yaşamadan ölmez diye
cok kötülük yaptı ve bu insan namaaz kılıyor bana küfürler hakaretler ettikten sonra
Merak etme kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz bak ben bundan uzun yıllar önce bir kızla birlikte olmuştum sevgilimdi 3 yıl birliktelik yaşadık ve kıza hak etmediği şekilde davrandigim zamanlar çok oldu sonra da ayrıldık aradan zaman geçti Allah başka birini karşıma çıkardı o kişi de hayatımda 3 yıl kaldı ve bana yasatmadigi kötü duygu kalmadı ve 3 yıl sonra beni bıraktı iki olayı düşününce yaptığım yanlışın bedelini ödediğim ortada
neden o kıza geri dönmediniz
Çünkü döndüğümde o artık beni sevmiyordu ona o kadar kötülükler haksızlıklar ettim ki o ise hep beni sevdi hayatımda beni gerçekten seven tek kadın oydu fakat onu ellerimle kaybettim sonra ise yasadiklarimla beraber pişman oldum geri dönmek istedim fakat o bana kapıları kapattı haklıydı da bende olsam bende kapıları kapatırdım
Sonuç olarak birine hak etmediği kötü şeyler yaşattım Allah' ta onun intikamını benden başka birini karşıma çıkararak aldı onca pişmanlık ise hiç bir işe yaramadı pismandim ama artık çok geçti
bende o kız gibi cok sey yasadm her seyde ilkim olldu her kötü gününde yanında oldum şiddet gördüm aldatıldım psikolojik şiddet gördüm şimdi hastalandım hem fiziksel hem ruhsal keske o kızı kaybetmeseydiniz üzüldüm
Onu kaybettigim için kendimi asla affedemedim zaten işin ilginç yanı ne biliyor musun bugün artık kimse tarafından bir daha öyle sevilmeyeceğimi biliyorum beni kimse onun gibi bir daha sevmez çok pişman oldum Allah'ım ben ne yaptım dedim bedelini ödedikten sonra resmen aydınlandım ama artık çok geçti beni affetmedi ona kizamam umarım hayatı boyunca mutlu olur ve umarım Allah'ta beni affetmiştir artık
Ve sana gelince emin ol sana yapılanlar kimsenin yanına kalmaz bir gün o insan belki karşına çok pişman bile çıkabilir çıkmaz deme Allah öyle bir terbiye ediyor ki senin karşına pişman ve af dileyerek çıkıyor ben mesela ondan af diledim ve bunu yapacağımı hiç bilemezdim fakat Allah beni ıslah etti ve ondan helallik istedim o da bana hakkını helal etti ama beni artık sevmedi
Eğer bana o şansı verseydi onunla evlenir bir daha onu hiç bırakmazdım ama olmadı her neyse geçti gitti işte
alah sizinde kalbinize göre versin inşallah ben onu hala seviyorum hala bekliyorum çok emek verdim çok üzüldüm cünkü
Umarım sevgini kaybetmeden değerini anlar sonrasında geç oluyor çünkü
inşallah
Eğer kıymetini anlamazsa bu onun için büyük sorun olur sen bir şey kaybetmezsin o kaybeder çünkü insan hayatında sadece bir adam ya da bir kadın tarafından gerçekten sevilir eğer onu kaybedersen bir daha olmuyor benim karşıma çok kişi çıktı ondan sonra ama beni kimse sevmedi beni tek gerçek o sevmişti gözyaşlarıyla çırpınışlarıyla gecesiyle gunduzuyle her zerresiyle sevmişti beni değerini bilemedim şimdi ise beni artık kimse öyle sevmez biliyorum
Yani uzun lafın kısası o değil ben kaybettim
Hayatı tepe taklak olur yokunca gitmez bir şey artık ve sonra hastanelik olur saglık elden gider
Tabi ama bu gerçekten mazlumun ahıysa
Ah alanın mutlaka ahı çıkar. Öyle bir dönemde çıkıyor ki feleğini şaşırtıyor. Evren onu çok iyi ayarlıyor.
Herkes kalbinin ekmeğini yer.
Sorarız tuttu mu diye 😄🤣
bir şey gelmez