1 yıldır twitter hesabı açmış oraya aşk sözleri yazıyor ben kendi hesabımı kapatınca kapatıyor açınca hemen açıyor sürekli gönderme yapıyor insan 1 yıldır bir kızla uğraşır mi abimin en yakın arkadaşının erkek kardeşi ve abimlerle arası çok iyi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
SENDE Bİ HESAP AÇ SEN DE GÖNDERME YAP NE KAYBEDECEKSİN Kİ KULLANICI ADIN BAŞKA OLSUN BAKALIM NASIL TEPKİ VERİYOR
Ben açtım o hesabı kapatınca ben kapattı açınca açıyor ya 1.5 2 yıl insan uğraşır mi bir insanla
tamam hesabını açık tut hiç bişey paylasma. o kac yasında?
Ben başka birinden hoşlandığımı bir tanıdığı söylemiştim mesela bilmem videolar paylaştı alışamadım bilmem arada bir girip fotoğrafına bakıyorum gibisinden şeyler yazıyor ayy gerçekten insan artık tiksiniyor böyleleri yüzünden aşktan
Paylaşmadım o 18 19 ben 21 küçükte benden zaten
instagram felan kullanıyor mu?
Evet
İkimizin de instagrami var
tamam ordan yazalım. belli ki bişeyler var ikinizdede. bi hesap ac. twitteritiraf gibi kullanıcı adı olsun. ona bütün düşündüğünü yaz aynı bruaya yazdıgın gibi amcın ne de. konusmak ıstıyorsan konusalım de. hem kendı adını vermemiş olursun hemde rahatlarsın
Hic uğraşamam yazmak istiyorsa yazar çünkü dalga geçtikleri günü unutmadım arkadaşından 2 yıl önce hoslanmistim bilmem twitterdan ask sözleri filan ben yazdım hemen kendi kendine üstüne alınıyor falan filan hiç uğraşamam zaten bu canım yüzünden aşktan tiksiniyorum zaten
Dalga geçtiler benimle
Onlar benim en son güveneceğim insanlar
Yani belki seviyordur bilemeyiz
Hiç sanmıyorum ya bir de abimlerin dershanesine yazıldı bu yıl acaba abimlerden mi korkuyor amacı ne anlayamıyorum
Korkmuyor sadece senin sevginden emin değil
Ben dalga geçtiğini düşünüyorum
Bence kendi kendine kafa buluyor eğleniyor
Nerden vardın bu kanıya
Çünkü 2 sene önce arkadaşından hoşlanmıyordum o zamanlar onun sevgilisi vardı zaten arkadaşı da twitterdan göndermeler yaptı ben inandım yazdım kendi kendine üstüne alınıyor diyip dalga geçti zaten bundan sonra insanın aşka olan inancı bitiyor
Dalga geçen bir iki gün dalga geçer olur biter bu adam bir yıldır bunu yapıyorsa bir kere daha düşün bazı şeyleri
2 sene önce arkadaşından hoslaniyordum
2 sene de bir çok şey değişmiş olabilir onun için
İyide arkadaşının yaptığı şeye bakar mısın kendi kendine üstüne alınıyor dedi dalga geçtiler beni gerçekten seviyorsa engeli kaldırır yazar sevdiği filan yok dalga geçiyor böyleleri yüzünden iyice tiksiniyorum aşktan
Hiç sanmıyorum beni gerçekten sevdiğine dair hiçbir şey bilmiyorum
Aşktan tiksinme bunlar yüzünden bazen biri çıkar karşımıza ne geçmiş umrumuzda olur ne de üzüntülerimiz..
İşte dalga geçiyor açıkçası hoşlandığım güvendiğim biri olursa bir şeyler yaşayabilirim ama bunlar olmayacağı kesin
Annem de çok beğenmiş onu
Bana ovdukce sinir oluyorum
Yok ya madem kötü bir geçmiş var aranızda hiç girme o toplara. Sırf annen beğendi diye kurban gitme yine de hayat senin
İşte görüyorsun dalga geçiyor sadece
Böyle canım beni bulur ancak
Aynen böyle canın seni bulur 🤣🤣
Yazdım sabah dalga geçecek başka birini bul sizden öğrendim ask diye bir şey olmadığını sizden dersimi çıkardım bilmem küfürlü hakaret etti küçüksün galiba bundan böyle ders çıkarıyorsun dedi sonrada dedimki neyse dalga geçecek başka birini bul sevgili yapacağım dedim acacass tamam yazdı bu şekilde
Abilerinden çekinmiyor mu bu
Fakeden yazdım
Bence sana ulaşacak tüm yollarını kapat öyle rahatlarsın
Sevgili yaptım şimdi
Bir de annem onu övüyor bilmem ne çok saygılıymışta
Sevgili mi yaptin 🤣🤣🤣
İlk sevgilimi bu sabah yaptım
Şaka gibisin
Evet o gün bir şeyler hissettim
İşte onun dalga geçmesi saygısızlığın ne demeli
Mutluluklar o zaman sana
Teşekkür ederim
Rica👍
Nerden bulıyonuz böyle saalak erkekleri
Ülkede daha bol ne var
Sende bol kepçeden bulmuşsun bi tane 😄
Bir de abimlerle gece gündüz geziyor abimlerde çok seviyor
Dalga geçtigi zaman
Gerçekten dalga mı geçiyor
Yok ya seni yataga atıp bırakacak ver bende
Bence dalga geçiyor ego tatmini de 1.5 yıldır uğraşmak nedir insan sıkılır işsiz gibi
ucunda verme potansiyelin varsa sorun değil
Ona vermeyeceğim kesin 2 sene önce arkadaşından hoşlanıyordumben o da twitterdan göndermeler yaptı bilmem her an her şey olabilir gibisinden ben yazınca kendi kendine üstüne alınıyor diyip dalga geçtiler ben bunlara mı inanacağım açıkçası hiç sevgilim olmadı elini tuttuğum bile olmadı ama bakıyorum çevreme hoşuma giden olursa yaşayabilirim bazı şeyler
Boş bir erkek.
Amacı ne abimlerin öğretmenlik yaptığı dershaneye yazıldı
Annem de çok beğenmiş