Ablalar abiler yaşıtlar yakışıklılar spmdpwld şaka şaka merhaba bi konu üstünden soru sormaya geldim, ön iki dişimin ortasında çürük oluştu (sene 2023) neyse işte doktora gittim kadın dedi ki dolgu yapıcam, sonra 2025 eylül ayında dişim darbe aldı (sol diş) ön dişim grileşmeye başladı (sınav senemdi gidemedim sınavda da bi bk yapamadım) bu ay da doktora gittim dedi ki dişine kanal tedavisi yapılmış yenilenmesi lazım ben şok, ondan sonra yeniledik ama bi ton grilik kaldı doktor beyazlatma yapılır dedi ama param yok ve bu hafta üniversiteye gidicem yani çok az bi grilik çok sorun olur mu ya ben dişimi oldum olası fırçalar gargara yapar aralara önem verirdim bunlar da hep beni buldu gerçekten gülüşümü de çok beğeniyorum çok sıkıntı olur mu fark edip zorbalanır mıyım 😔😔 param olunca yaptırıcam hemen
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence çok kafana takıyorsun ayrıca millet ilk kendine baksın sanki onların dişleri bembeyaz mı
YA TEŞEKKÜR EDERİM KARDESİM DE cok belli olmuyor DİYOR paronayak ve özgüvensizim bazı konularda
Bence insan içine çık bir gün sonra herkesi tek tek gözetle kendinde fark edeceksin hiç kimsenin mükemmel olmadığını
Aslında farkındayım insanlara karsı hep empati ve anlayıslıyımdır ama kendime karşı böyle değilim o yüzden
Boşu boşuna triplere giriyorsun
Gençsin hoşsun yani yapma bunu kendine
Güzel dileklerin icin teşekkür ederim, beklenmedik olaylar ve sorunlar oluştu kendimi toplayamadım o yüzden, her sey gönlünce olsun
Bak bende bir zamanlar çok öz güvensizdim insan içine bile çıkamıyordum o derece şu an 30 yaşındayım ve aşırı pişmanım çünkü gençlik gibisi yok böyle yaparak bir sürü şey kaçırmışım en çokta mutlu olmayı
Yemin ederim farkındayım ileride de pisman olucam Şu an da pisman olduğum bir sürü sey var ama elimde değil düzeltmeye çalışıyorum
Gri dişi olan kızı görsem zorbalardım üniversitede rezil ederdim bi daha gelemezdi
Sana bi yumruk çakarım ananın * geri dönersin 🫰 PQNDĞWNDPWNDPWMDP ppdeki sen misin bu tipte biri bana laf etse ciddiye bile almam
Ağlayarak uzaklaşırsın mk seni özgüvenimle iki cümleyle karşında hoplatırım daha yürüyecek cesareti kendinde bulamazsın gri dişli şempanze
Burnuna soktuğum o burnunu bi yamulturum hastanelik olursun PWNDPWNDPWNDPWKDPWKDPWKDPWKDPWKDPSKDPSMSPSKPSKWWLKSP Bos özgüvenin popon girsin tipini sktğm
Zırla mk senin 50 cümlen bana koyma, benim 1 cümlem seni yerin dibine sokar
Öyle mi 🥺🥺🥹🥹 hic sevilmedin mi hanlayıssız kopek PWNFĞWPANXPWXKPWMSPWKDPWKDPWKSPWKDPSLSL bu kibirin popona gireceği gunu bekle 🫰🥺
Üniversiteye geç az zorbalan aklın başına gelsin mk
Gerçek hayatta sorunlarımı dışa yansıtmıyorum benim derdim kendimle kimse beni ezikleyemez 😜🫰🥹 ya söz ya el her türlü hallederim relaxx
Karşında birisi sana lafı çaktığında ağlayıp kaçacağını sende bende iyi biliyoruz
öyle mi dersin 🥹🥹 sana bi büyü yapiyimde tipin skslsin gör gününü
Öyle demeye gerek yok soru ve açıklama anlatıyor zaten
Kendine ve dışa davrandığın hep bir mi senin buraya anonim bi sekilde yazdım cünkü kendimi icten üzüyorum dışa yansıtmıyorum o yüzden
Ayrıca basına ne geleceğini bilemezsin cok emin konusuyorsun
Çok mu üzüyor bu durum seni?
Evet
Zuhahahah gri dişli karı
İnşallah en yakın zamanda kahrolur , dediğim her seye pişman olup sürünürsün de her sey gotunde patlarrr🥹🤍🙏
Gel lan barışalım öpüşelim kıyamadım
SG gotelek ben senin burnunu kırmadan barısmam
Burnumu emcükle barışalım
Git sümüklü spdmspod emcük ne of ŞANDĞWKDPWMDPWMDL
Naz yapma lan
Naz yapmıyorum canım 🌹
Ağırdan satıyorsun kendini yapma bunu
boş ver abi takma herkesi
Umarım öyle olur biraz özgüvensizim her sey üst üste geliyor önem de veriyordum o yüzden cok teşekkür ederim
Sana kendi hikayemi anlatırdım da burada herkes okuyor 😅 sen rahat ol herkesin içinde çok uzun anlatamam
İnsanları takma yazmak istersen konuşuruz üniversitede yapmaman gereken şeyler daha başka hatalar çünkü
Yaa simdi merak ettim istek atayım o zaman konusmak iyi gelecek
Senin de benim de xperim yetmiyor yazmak için😅
1-2 güne benim yeter konuşuruz artık😅
Evet bunu yazmaya gelmistim apdmwpdmp tamam olur ama tiktok varsa birde konusmak istersen oradan da konusailiriz tabi istersen
Var
Adresin ne
At istek atayım mesajı silersin olur mu
Olur
Adres derken hesabın adını mı soruyorsun spmdpskd
Evet
yapayzekatolyesi
benim
Hesabın tam ismi cıkmadı sen bana istek at sevdaa_aaa
Yazdım
Evet.,.,.,
Of millet bi kendine baksın sende abi insan bi der birsey olmaz halledersin Şu an imkanın yok niye pat diye evet diyorsun milletin ağız kokusundan yanına gidilmiyor
Hayatın gerçekleri 😓