Ben şu an iki ayak tırnağımda birden yaşıyorum. Doktora gittim, krem sürüp sardı. 2 gün sonra tekrar gideceğim. Eğer düzelmezse ameliyat olacağım söylendi. Daha önce yaşayanlar, sizde nasıl geçti? Ameliyatsız düzelmiş miydi?
Şu anki halini görmek isteyenler için fotoğraf bırakıyorum: https://ibb.co/Cp6rmsnN
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Tırnak batması tedavisi, sorunun hangi aşamada olduğuna ve ne kadar ilerlediğine göre planlanır. İlk dönemlerin de ılık su falan fayda sağlıyor
Hayır yaşamadım geçmiş olsun.
Tesekkürler.
bence geçmiş olsun, iki ayakta birden çekilmesi cidden eziyet verici bir durum. benim başıma bir kez geldi ama tek parmaktaydı, doktor erken müdahale edip tırnağın kenarını çekerek ve antibiyotikli kremle halletmişti ameliyata gerek kalmamıştı. iki tarafta birden olunca ameliyatlık durum olabiliyor ama doktorun yönlendirmesine göre hareket etmek en mantıklısı.
Tesekkür ederim
Çocukken futbol oynarken topa burun ucuyla vurmam sonucu fena kanama olmuştu, sanırım ondan sonra tırnak batması çok derinleşti. Hastaneye gittik doktor tırnağın alınmasını söylemişti, sedyeye oturttu bağıra çağıra tırnağı almıştı ne günlerdi be.
Geçmiş olsun
Hiç tırnak sorunu yaşamadım ama yaşayanları gördüm berbat bir şey. Ameliyat dediği Ufak basit bir şey parmağı uyuşturup batan kısımları kesiyor
Evet ama igne cok acitiyomus tesekkür ederim
İğne anlık bir acı olur uyusunca hiç bir şey hissetmezsin
Ayakların inanılmaz güzelmiş ama baş parmaklarını öyle görünce üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Ameliyat demesi beni şaşırttı.
Tesekkür ederim ve kücük bir ameliyat ya uyusturup tirnagin bi kismini kesiyolar
Tedavi süreci de o da tuz biber oldu üstüne. Tekradan geçmiş olsun, inşallah hemen iyileşir de bari bu dertten çabucak kurtulursun. Dikkat et kendine.
Hayır yaşamadım bu durumu, geçmiş olsun 🙏🏻
Tesekkür ederim
Törpülerken kenarlarından başlamalısın. Geçmiş olsun.
Tesekkür ederim
Evet zamanında yaşadım tırnak çektiler genel olarak geçti ama günlük basit bakımlarla düzenli şekilde önüne geçilebilir.
Mesela günlük ayakalrı tuzlu suda bekletin
Hayır yaşamadım tırnağı çok dipten kesmiyorum
Geçmiş olsun bir kaç kere yaşadım
Krem ve bakımla düzeldi
Hayir ama yaşayan duydum tırnağı çekiyorlar demişti ne derecede doğru bilmem
sanırım ben de yaşıyorum şu an ya günde 10 saat ayakta durduğum için ayakkabı vurmuş olabilir kanıyor sürekli
Benimde topuklu ayakkabi yüzünden ilk önce tirnaklarim kan topladi sonra kestim tirnak batigi olustu bence gec olmadan doktora git
baya asagi kaymis benimki batıyordu bir kac gündür acısı yok ama baya sis
O zaman kesinlikle gitmelisin enfeksiyon kapmistir
Bu tırnak batması neden oluyor?
Tirnagin kenar kisminin derinin icine dogru büyümesiyle olusur agri yapar ilerledikce iltihap da olabilir ve tekrar eden bisey gecse de bi zaman sonra yine gelebilir yani
Yaşamadım. Geçmiş olsun
Tesekkürler
Rica ederim
Hayır yaşamadım geçmiş olsun
Tesekkür ederim 💞
Yaşamadım
Geçmiş olsun
Tesekkür ederim
Yaşamadım hayır, size de geçmiş olsun.
Tisikkürler
Aç bi Redbull, hayatı kanatlanarak yaşa.
Hayır hiç yaşamadım
Hayır hiç yaşamadım çok geçmiş olsun.
Çokça yaşadım
Evet eskiden yaşadım
Görseli gördüm ben o kadarı yaşamadım. Çok geçmiş olsun 😐
Tesekkür ederim 💞
geçmiş olsun
Tisikkürler
Hayır yaşamadım geçmiş olsun
Yaşadım iyi bir manikürcü bull
Yok yasamadim
Hayır