Kozmetik sektörü bir defa deneme yaparak başlıyor fakat daha sonra seni kendine mahkum ediyor. Jel tırnak ilk yapıldığında güzel oluyor fakat çıkarınca tırnağın incelip gözüne kötü görünüyor. Sürekli olarak yapmak istiyorsun kalitesiz ürün kullanırsan çok ağrı sızı veriyor. En güzeli normal duştan sonra kese ile tırnaklarını keselemek ve duştan sonra bir pamuğa azıcık zeytin yağı sürerek tırnakları patlatmak ;)
İngiltere'de yaşayan Amelia Perrin de özellikle bakımlı elleriyle Instagram'da beğeni toplayan genç bir kadın.
Onun kusursuz görünümlü güzel tırnaklarına hayran olan takipçileri sürekli protez tırnakla ilgili bilgi almak, hangi salona gittiğini öğrenmek istiyorlar.
O da ilgili takipçilerini bilgilendirmek için bu tırnaklarla ilgili korkunç gerçeğini paylaşmaya karar veriyor.
"Bunu sizinle gerçeği göstermek için paylaşıyorum" diyen genç kadının tırnakları gerçekten çok kötü durumda.
"Duştayken sıcak su tırnak etlerime dokunurken neredeyse ağlıyorum ve eminim ki saçımda şampuan kalıyor."
Bu acıyı çekmesinin sebebi elbette sadece bir kez protez tırnak kullanması değildi, 6 yıldır sürekli kullanmasıydı.
Ablam estetisyen ben de kuaför kalfasıyım bazen oturup birbirimize yaptığımız oluyor ama sadece eğlencesine yapıp birkaç güne tekrar çıkarıyoruz çünkü jel tırnak işini abartıp, sürekli yaptırırsan ve uzun süre boyunca çıkarmadan kullanırsan tınaklarının görüntüsü ve çekeceğin acı seni ağlatacak duruma bile getirebilir. Bir kere denemek istiyorsan dene ve hevesini al bir sıkıntı çıkmaz ama asla tekrar tekrar yaptırma.
Sekreterim tırnağı bunlardan mı yoksa normal takma mı anlamam ama kırıldı ortadan ve kendi tırnağı da kırılmıştı. Oysss aklıma gelince bile tüylerim diken diken oldu 😓
Tırnak uzadıkça çıkıyo. Çıktıktan sonra tırnağın üstü bir kötü oluyo. Sürekli yapmak zorunda kalıyosun tırnakların kötü durmasın diye. Bu sefer tırnakların hava almıyo. Hata bence.