Dalga geçmeden cevaplarsanız sevinirim. Kilodan dolayı mı oluyor bilmiyorum ama son zamanlarda 15/20 kilo aldım. Güncel kilom 130+ o yüzden mi bilmiyorum göğüslerim çok büyük duruyor sanki yediğim içtiğim şeyler mideye değil göğüslerime gidiyor gibi, neden olabilir
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kilodna dolayı diye biliyorum... gogusde de yağ doku var ve kilo alınca nasıl göbeğindeki yağ doku artıyorsa göğüsler de buyuyor
Ama bu durum çok rahatsız ediyor. Annem bile diyor normal mi bu durum sendeki bilemiyorum diyo. Psikoloj bozuldu resmen
Şeker bir illettir hormonlarını da bozar bağırsaklarını da... o yüzden kilosu oaln kadın ya da erkek hepsi senin yaşadığın sorunları yaşar... mesela aynı şey kadınlarda hormon sorunu olan pcos denilen illet için de geçerli şeker pcosu tetikliyor ve kadınlar da killanmaya nedne oluyor aynı şeker erkekler de göğüs büyütüyor... o yüzden kilo vermek ve şekerli gıdalardan uzak durman lazim... bunu öğrendiğimden beri şekerle arama mesefe koydum
Ama bu geçici bir durum psikolojimi bozucak bir şey değil yani... sağlıklı beslendikce bu da gececek
Annemde zaten şeker var insülin kullanıyor büyük ihtimalle banada geçiyor ırsi olarak. Bide psikiyatri paxera diye bir ilaç verdi anksiyete için o yüzden de kilo alıyorum sanırım ne olacak bakalım
Evet ilaçlardan olabilir benimde baba tarafı şeker hastası muhtemelen ben de var... ailesinde şeker olan herkes daha dikkatli olmalı... kilo vermek başta zor gibi gelse de kilo vermeyi değil sağlıklı olmayı hedefelndiginde ve çok sıkı ve saçma diyenler yapmayıp arada kendince küçük kaçamaklar yaptığında gayette yapılabilir bir şey... anksiyetin de kilon da sağlığında iyi olması aslinda bu şekerden kurtulmaya bağlı... çünkü şeker ruh halini de etkiliyor çok fazla hazır gıda tüketen kişilerde anksiyete yaygın görünüyor.. yani hepsi birbiriyle baglantili
Gerçekten çok haklısın peki kilo vermede önerin nedir. Hergun 1 saat yürüyorum ama carpintim oluyor beyaz ekmekte çok az yiyorum.
Güzel 1 saat yürüyüş güzel carpintin varsa çok da zorlama bunu yavaş yavaş kendini iyi hissettikce dinlenerek çıkart... ama kendini de yorma çünkü vücut strese girince savaş moduna girip daha çok yemek yemeği isteği olusuyormus zaten anksiyeten varsa stres de yaramaz...