Sağlık & Diyet Kadınlarda göğüste kıllanma neden olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bu hormon bozukluğu sorunu mudur yoksa başka şeylerde olabilir Kadınlarda göğüste kıllanma neden olur? Cevap Yaz 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Oznzanzan Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Sağlık & Diyet konusunda 1b cevap paylaştı. Evet hormonlar ile ilgili erkeklik hormonu fazla 0 6 Yorumla Soran 5 ay Erkek miyim ben niye Yorumla Oznzanzan 5 ay Kadınlarda da Erkeklik hormonu bir seviyede bulunur fazla olursa Erkeklik özellikleri görülmeye başlar bunları ya sen araştır ya da yazayım sana Yorumla Soran 5 ay Detaylı anlat Yorumla Oznzanzan 5 ay İyi buradan karışıyor dm den anlatayım Yorumla Soran 5 ay Buradan anlatıyorsan anlat özele gelmem. Yorumla Oznzanzan 5 ay Küçük meme kilo alımı yağlanma pubik killanma ses kalınlığı kısaca öyle Yorumla
chuck23 Takip Et Bilge Yaş: 29 6 ay normal bir insanda kıl olması ama erkek gibiyse hormon ile alakalıdır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 5 ay Hipofiz beziyle alakali olabilir 0 14 Yorumla Soran 5 ay Tanımına baktım orkestra şefi diyor gülmekten kırıldım zmsösöds Yorumla Cevap sahibi 5 ay Beyinde olan bir sey tumor olabilir beyninde yengemin yengesinde vardi ameliyat olmustu Yorumla Soran 5 ay Benim mi beynimde tümör olabilir? Ama hiç belirti yok Yorumla Cevap sahibi 5 ay Yanlis yere mi yazdim Yorumla Cevap sahibi 5 ay Gogsunde killanma olan soru iste Yorumla Soran 5 ay Ölecek miyim doktor Yorumla Cevap sahibi 5 ay Ben bilgilerimi paylasiyorum sen killi gez kale alma Yorumla Soran 5 ay Kanka kıllarım çok yok zaten ama göğüs çevremde görünce acaba dedim hormonal sorunum mu var öyle fazla değil zaten Hastaneye randevu aldım bir gidelim bakalım Yorumla Cevap sahibi 5 ay Gogsunde ki killa dassaq geccek yer ariyorsun bu nasil rahatlik hadi onu gectim ya tumor varsa Yorumla Soran 5 ay Ne tümörü Allah için güzelim yaaaBir kıldan tümör ne alaka Yorumla Cevap sahibi 5 ay Yengem anlatti iste yengesinde tuylenme oldugu icin gitmis ve mr hipofiz istemis o da cektirmis sonuc olarak iyi huylu tumor cikmis ve ameliyat olmus Yorumla Soran 5 ay Bakalım bir gidip göreceğiz varsa kaderde ölürüz Yorumla Cevap sahibi 5 ay hâla dalga geciyo ya ölmezsin korkma Yorumla Soran 5 ay Dalga geçmiyorum napayım yani diyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Hormon bozukluğu ama çoğu kadında var 0 3 Yorumla Soran 6 ay Kılar mı? Yorumla Cevap sahibi 6 ay Evet Yorumla Soran 6 ay Doğru lazerle gideriyorlar Yorumla
Sakura_80 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% 5 ay Hormonal dengesizlik 0 2 Yorumla Soran 5 ay Neden olur Yorumla Sakura_80 5 ay Stres, genetik, doğuştan olabilir. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet hormonlar ile ilgili erkeklik hormonu fazla
Erkek miyim ben niye
Kadınlarda da Erkeklik hormonu bir seviyede bulunur fazla olursa Erkeklik özellikleri görülmeye başlar bunları ya sen araştır ya da yazayım sana
Detaylı anlat
İyi buradan karışıyor dm den anlatayım
Buradan anlatıyorsan anlat özele gelmem.
Küçük meme kilo alımı yağlanma pubik killanma ses kalınlığı kısaca öyle
normal bir insanda kıl olması ama erkek gibiyse hormon ile alakalıdır
Hipofiz beziyle alakali olabilir
Tanımına baktım orkestra şefi diyor gülmekten kırıldım zmsösöds
Beyinde olan bir sey tumor olabilir beyninde yengemin yengesinde vardi ameliyat olmustu
Benim mi beynimde tümör olabilir? Ama hiç belirti yok
Yanlis yere mi yazdim
Gogsunde killanma olan soru iste
Ölecek miyim doktor
Ben bilgilerimi paylasiyorum sen killi gez kale alma
Kanka kıllarım çok yok zaten ama göğüs çevremde görünce acaba dedim hormonal sorunum mu var öyle fazla değil zaten
Hastaneye randevu aldım bir gidelim bakalım
Gogsunde ki killa dassaq geccek yer ariyorsun bu nasil rahatlik hadi onu gectim ya tumor varsa
Ne tümörü Allah için güzelim yaaa
Bir kıldan tümör ne alaka
Yengem anlatti iste yengesinde tuylenme oldugu icin gitmis ve mr hipofiz istemis o da cektirmis sonuc olarak iyi huylu tumor cikmis ve ameliyat olmus
Bakalım bir gidip göreceğiz varsa kaderde ölürüz
hâla dalga geciyo ya ölmezsin korkma
Dalga geçmiyorum napayım yani diyorum
Hormon bozukluğu ama çoğu kadında var
Kılar mı?
Evet
Doğru lazerle gideriyorlar
Normaldir çok fazla değilse
Hormonal dengesizlik
Neden olur
Stres, genetik, doğuştan olabilir.
Kaç beden 😈