Bu soruyu hormonlarla açıklayabileceğimizi düşünüyorum; ama illa ki başka sebepleri de vardır ve kesinlikle burada bilenler vardır. Kadınlarda göbek kılı neden olur?
Kadınlarda normalde olmayacağı düşünülen pek çok bölgede kıllanma söz konusu olabilir. Parmaklar, göğüs, göbek gibi erkeklere has olduğu düşünülen bölgelerde kıllanmanın belli başlı sebepleri vardır. Kadınlarda göbek kılı neden olur sebeplerine bir bakalım.
Kadınlarda göbek kıllanmasının sebepleri
Kadınlarda göbek kıllanmasının çeşitli sebepleri olur. Bunlardan en önemlisi hormonal sebeplerdir. Hormon değişimleri göbekte kıllanma yapabilir. Hormon ilaçları, doğum kontrol hapları gibi dışarıdan etkenler hormonları değiştirebilir. Hamilelikte de yaşanan hormonal değişim göbekte kıllanmaya neden olur. Bu dönemde çıkan tüyler genellikle doğum sonrası dökülür. Esmer tenli kişilerde bu tüyler daha belirgin olur, sarışınlarda renk sebebiyle anlaşılmaz. Yumurtalık kistleri, aşırı kilo gibi sebepler de kıllanma yapabilir. Bu bölgedeki kılları almadan önce kadınlarda göbek kılı neden olur diye araştırıp tedavi olmanız daha iyi olacaktır. Tedavi olursanız tek seans kalıcı epilasyonla bile bu tüylere sonsuza kadar veda edebilirsiniz. Kısacası bu sorunu kafanızda büyütmeyin ve çözüm odaklı düşünün.
Ya kadınlarda göbek kılını geçtim insanlarda koltuk altı kılı neden çıkıyor? Koltuk altında kıl çıkmasının meali nedir abi. Çok gereksiz bence pislikten başka bir şey değil. Allah bizleri kusursuz yaratmış diyorlar ama koltuk altı kılının bize faydası ne niçin var bu koltuk altı kılları.
@Kızıl_aşk merak ettim ve araştırdım koltuk altı kılının bir faydası yok sadece kadında vajina bölgesindeki kılın faydası var oda kirpik gibi burun kılı gibi bir işlev görüyor.
Espri yaptın sanırım ama bana komik gelmedi bu kadar basit bir şeyi bilmemen senin eksikliğin ben detaylı anlatımını anlatamam dedim ama vücutta kılların ne işe yaradığını ilkokul çocukları bile bilir. Kıllar da boşaltım sistemimizin bir parçasıdır, köklerinde ter bezleri bulunur bildiğiniz üzere ve derimizin nefes almasını sağlar aynı zamanda vücuttaki ısıyı dengede tutmaya yarar kısaca anlatılması imkansız olan ve binbir faydası olan kıllar da vücuttaki diğer her şeyde olduğu gibi boşuna yaratılmadı
Kılları almaktan bahsetmiyorum, kıllar boş yere yaratıldı hiçbir faydası yok dediğin için faydalarını anlattım ben de. Kılları almakla ilgili bir şey söylemedim
Birisi bir şeyi anlatmak istemeyince hemen aaaa bilmiyosun bilmem ne bok, salakça bir üslup takındığınız için açıkladım yoksa çok da umurumda olduğun için değil. Farkındaysan yoruma dahil olan sensin neyse uzatmaya gerek yok zaten bir kulağından girip diğerinden çıkmıştır öğrenmeye gerçekten meraklı olsaydın burda bana gereksiz konuşmalar yapacağına gider araştırırdın
@Kızıl_aşk Koltuk altı kılının var oluşunu anlamak istemiyorum arkadaşım ben çok gereksiz ayaklarının altında kıl var mı? Yok. Terliyor mu? Evet. Ter bezleri kılsız da var olabiliyor mu? Evet. O zaman senin bu teorin çürür ve benim bu yeni teorim üzerine milyonlarca sayfa tez yazılabilir. Dünyanın en zekisi senmişsin gibi bir tavır takındın ama bana gelmiş burada ilk okul seviyesinde biyoloji bilginle bilginlik taslaman sadece komik. :D
Ben egolu değilim aksine çok alçakgönüllü biriyim sadece cahil olup da herkesi kendi gibi bilen ve her şeyi dalgaya alan saygısız insanlara haddini bildirmek hoşuma gidiyor. Belli ki aklınla çözemediğini şiddetle çözüyorsun : )) şu eksik kalacağım din konusuna gelelim mi artık yoksa bana dediğin gibi sen de bir şey bilmiyor musun
@JazzD bak benim sana kızdığım nokta varya rabbime saygısızlık olan nokta. Hani sevmiyorum falan de boşuna üretildi falan deme unutmaki her insan birbirine benzer ama bir okadarda farklı yaratılmıştır. Hani kıl var dimi ya alıyon diyonki madem alıyorum niye var? Bunun cevabını dinen veririm ben sana temizlenmeyi bil ve üşenmeden temizlen temiz kal. Diye. Hiç kusurumuz olmasaydı hiç görevimiz olmasaydı dünyada olmazdık günahkarda olmazdık ben biyolojik olarak cevaplayamam belki, belki orta sona kadar okula gittim onuda gitmedim kaçtım hep 4 yıl boyunca gezdim tozdum ders te yapmadım ödevde ilk okulu tam anlamıyla okudum anca oyuzden belki kültürden kalabilirim ama dinden kalmam okuma yazma biliyon mu tamam o yeter şükür olsunki allahı tanıyorum ve biyolojiden çok dinime önem veriyorum ahkam kesmiyorum orda burda herkes haddini bilsin. Sevgide özgür saygıda mecbursunuz herkes istediğini düşünebilir ama her istediğini söyleyip ahkam kesemez..
Kovmadım rica ettim : )) eğer bayan baykuş dinden girseydi konuya çok pişman olurdu, insanları dış görünüşe göre yargılıyor ama kimin ne konuda bilgi sahibi olduğunu asla bilemezsin. Benim seninle bir sorunum da yoktu baykuşa bakarak gaza geldin heralde senlik bir şey söylemedim, zaten gidip yatacaktım ama densiz densiz konuşunca uykumu kaçırdı
Güzel kardeşim ben de ortaokul okudum sadece istediğim liseyi kazandım ama bazı sıkıntılardan dolayı okuyamadım ama kendimi her zaman geliştirmek için elimden geleni yapıyorum hâlâ da kendimi bilgili olarak görmüyorum. Saygısızlığı ilk başta sen yaptın bana, dalga geçer gibi bir tavır takındın benim de en tahammül edemediğim şey ve benim anlattıklarımı ilkokul çocukları da bilir dedim burda çok da da gizli bir şey anlatmadım yani ne ahkâm kesmesinden bahsediyorsun anlamadım?
Dalga geçmek mi? İnsanları tanımadan yargılıyorsun diyen senmisin şimdi? Al işte kendi kafanda kurup tasarlayıp kendini inandıran sensin herşeyi kötüye yormaya alışmışsın ne diyeyim daha
Göbeğini gösterme diye😂bak bendede var niye alayımki göbeğimi millete niye göstereyim 😂😂kalayım öyle tüylü kıllı kollarımda çok var benim ayda yılda bir kez ağda yaparım düğün dernek olursa yoksa kollarımdaki kıllardan bile kime ne😂😂😂
Ben ondan sonraki mesajdan bahsediyorum, çok biliyorsun vesaire yazmıştın ya ona sinir oldum, bilmesek yazmazdım heralde, dünden beri uykusuzum yatacaktım sen kalkıp bu yorumu yazıyorsun yok çok biliyorsan yaz bilmem ne
Benim de dünden beri sigaram yok onun gerginliği var ve uyuyamadım bence sen benim başıma bela oldun. Konuyu kapatmaya çalıştım ama sen hâlâ devam ediyorsun bana göre hava hoş valla iki gün de beklerim burda
😂😂😂 Ağız dalaşı yapamıyorum heleki klayve delikanlılığı 😂😂sinirim 5 dakikalıktır o 5 dakikada neler olur neler oyuzden ben böyle ağız dalaşı klavye delikanlılığı kavgası yapmam😂😂olmuyor😂😂
çoğu kadında oluyor olmaması pek de mümkün değil ama ya çok küçük olur ya seyrek olur ya da rengi açık olur tabii hepsi bir arada olunca zaten yok gibi görünür. çok da kolay alınabiliyor. epilatör, ağda vb ile.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim komple tüy ya... Erkeklik hormonu bazı kadınlarda daha fazla ölüyormuş ondan dediler
En İyi Cevaplar