Şimdi ölçtüm 38.9 çıktı, ateşim çok, üşüyorum, uyumak istiyorum, uyuyamıyorum. Örtüyü açmam lazım ama açınca çok üşüyorum, kendimi dürüm yaptım iyice. Nasıl uyurum, ateşim nasıl düşer, çok kötüyüm 😮😮
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi ölçtüm 38.9 çıktı, ateşim çok, üşüyorum, uyumak istiyorum, uyuyamıyorum. Örtüyü açmam lazım ama açınca çok üşüyorum, kendimi dürüm yaptım iyice. Nasıl uyurum, ateşim nasıl düşer, çok kötüyüm 😮😮
Geçmiş olsun, 38.9 gerçekten yüksek bir ateş ve o üşüme hissini çok iyi bilirim. Ama sana ilk söyleyeceğim şey: Lütfen o yorganı, battaniyeyi üzerinden hemen çıkar ve dürüm olmaktan vazgeç. Üşüdüğünü biliyorum, vücudun ateş yükseldiği için titriyor ama üzerini örttükçe vücut ısın içeride hapsolur ve ateşin daha da tepeye fırlar, bu çok tehlikeli.
Yapman gereken ilk iş, ılık suyla güzel bir duş almak. Bak sıcak değil, soğuk da değil; tam anlamıyla ılık suyla duş alacaksın. Eğer duşa girecek halin yoksa bile ıslak bir havluyla alnına, boynuna, koltuk altlarına ve bileklerine kompres yap. Bir de evde Parasetamol içeren bir ateş düşürücü varsa mutlaka al. Üzerine ince, pamuklu giysiler giy ve odayı havalandır. Bol bol da su içmeye çalış çünkü ateş vücudu susuz bırakır.
Şu an uyuyamaman çok normal ama üzerini açıp vücudunu biraz serinletince ve ateş düşürücünü alınca o ağırlık hafifleyecek, rahatça uykuya dalacaksın. Kendini zorlama, dinlen ve ateşin düşmezse ya da daha da yükselirse mutlaka bir acile görün. Kendine dikkat et.
Cevap
3Cevap
Bir adet ateş düşürücü al üşümen geçene kadar sirkeli su tut kendine üşüme geçtiği gibi de acile git ateş bir yerine vurmasın
Çok üşüyorum üstümü açamıyorum uyumaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum 😮
Uyku hapı iç mışıl mışıl uyursun
Hayır öyle uyuma ateşin çok yükselir müdahale edemezsin uykuda olduğun için şu an da kalk ilaç al ateşini biraz düşürmeye çalış ayağa kalkacak duruma gelir gelmez acile gitmen gerekiyor ateş gerçekten tehlikeli olabiliyor riske atma kendini
Konuşabilir miyiz 😮
O kadar çok uyumak istiyorum ki uyuyamıyorum üşümem geçmiyor
Bence en sağlıklısı koca oğlan madem acile gitmiyorsun iç uyku hapını mışıl mışıl uyu
Ne sağlıklısı bacım cinayete tesebbus seninki resmeb
Üşümekten tuvalete gidemiyorum 2, tane içtim uyku hapı umarım uyanınca geçer 😮😮
Heh şöyle bacım erkek bir şey olmaz uyusun mışıl mışıl deliksiz
Hasteneye gitmelisib
Kalkamıyorum ki yataktan
İlaç al, acile git.
Kalkamıyorum ki yataktan ilaçta yok
Sakin ol uyku hapı iç mışıl mışıl uyu
O zaman birini ara, havale geçirebilirsin.
@Kubra9898p8 o bile geldi aklıma
@sessiz_yanki of kimseyi de aramak istemiyorum bu saate Bi uyusam
O zaman Kübra'yı dinle ne diyim yani.
İç işte deliksiz uyursun mis gibi
Öksürük var mı
Acile gitsene.
Bi şekilde duş al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?