Ben bıraktım bir hafta oluyor iştahım biraz da olsa açıldı. Bir ayda kilo alan bile varmış onlar yalan mı acaba ya. Benim kilo sorunum var 43 kiloyum 1.70 boyundayım, boyum uzun olunca kilo almam beni zorlayacak gibi.
52 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tütünün bence kiloyla hiç bir ilgisi yok gibi geliyor bana. Kullanan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla yalnızca ses tellerine ve solunum yollarına zarar veriyor. Bence kullanmayın, iştah açıcı sayısız yöntem var en basitinden diyetisyen. Muhtemelen görüşmüşsünüzdür de. Sağlığınızda bir sıkıntı yok ise, bence kilonuzda problem yoktur.
Her yerde metabolizma hızlandırıyor diyorlar Shake yapıyorum birde sıvı yönden kalori almak daha iyi olur diye bu arada kilom iyi değil kemiklerim sayılıyor 7 senedir kullandım kullanmadan önce hafif kiloluymuşum hep vermişim
Ben ne düşünüyorum biliyor musun. Bence iştah diye adlandırdığımız içgüdü, tamamen psikolojik. Kendini iyi hissetmeye odaklandığında daha doğrusu mutlu ve memnun olduğunda, iştahın gerçekten açılıyor. Kimi insanlarda ise ters tepiyor, üzgün ve hüzünlü olduklarında acıyı unutturabilmek adına, eksik kalmış duyguları doyurabilmek adına karınlarını doyuruyorlar. Bence ruhun huzurlu olsun, bunu da aklın kurcalamasın, üzülmesin de. Denemeye devam et sadece. Shake çok duydum, bence shake'i içen yemekte yer. O kadar ağır bir püre karışımı oluyor ki, arkadaşım yapıyordu. Tatttırdı, gerçekten midem kalktı. Kilo almak için kendini zorlama, dilerim en güzeli senin olur.
Herkes öyle diyor ama benim sigarayı azaltınca da iştahım olmuyor
Azaltmak değil zaten tamamen nikotin vücuttan atılması gerekiyormuş
Dene gülüm illa faydası olur
Sigara içmem.
Ama bırakanların en büyük sorunu bu
Benim için hiç sorun değil alsam çok iyi olacak
Sigarayı bırakınca kilo alırsın ama sonra normale döner
Doğru sigara iştah azaltır
Nasıl bıraktın, helal olsun.
Ya ben aslında bi kaç kere denedim ama başarısız oldum bu sefer çok kararlıydım çünkü halsiz bırakıyor birde ms hastasıyım ben bırakmam lazımdı ağzımı boş bırakmayacam şekilde kuru yemiş falan alıyorum yanıma ve sigarayı aratmayacak yani pipet falan onlarla içiyorum suyu bile iki gün baş ağrısı iki gün halsizlik aşırı baş dönmesi oldu keşke dedim bırakmasaydım ama çok şükür geçt sadece yemek yedikten sonra veya kahve içerken yanında arıyorum ama hemen geçiyor
21 yaşımın 7 senesi boşa geçti yani nefesi doğru düzgün alamıyormuşum onu anladım
Denemek lazım. Bıktım içmekten.
Keske derdim bu olsa
Emin ol hiç iyi bişey değil hiçte şanslı hissetmiyorum kıyafetin yakışmasını geç benim yüzüm zaten küçük 21 yaşındayım 18 falan gösteriyorum kötü bişey kadınsı durmak ve balık etli olmak en özendiğim şey
Nargileye başla
Omu aldırıyor😄
sanmam
Var.