Artık sinirim bozulmaya başladı, ben yokmuşum gibi takılıyor, şuraya gidiyorum demiyor. Bu nasıl bir hastalık ya?
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bence bu evlilik değil ayrı iki insan gibi yaşamak olmuş, hatayı baştan taviz vererek yapmışsın zaten. sen de aynısını yaparsan evdeki gerginlik daha da büyür, en iyisi karşısına geçip bu şekilde yürümeyeceğini net bir şekilde söylemek.
Evet aynısını yaparsam kavga edicez zaten ben biliyorum olacakları sonra kim kimi öldürürse
Cevap
13Cevap
Eşin değil kocan
Esin olsa siz birlikte sosyallesir, birlikte vakit geçirir böyle bir sorun da Yaşamazdiniz
Ne tuhaf hayatlarınız var be nereden buluyorsunuz bu ruh hastası yaratıkları yavrum ne tuhaf hayatlarınız var be
Evlilik zaten genelde böyle bişey kadını baskılar erkeği özgürleştirir artık ev işi ile uğraşmaz erkek vs….
O çıktıktan sonra sende çık biryerlere git. Eve gelince seni görmeyince nasıl tepki verecek bakalım
Tepkisi kavga gürültü çıkarmak ben söyleyim
İşte o zaman sende ona dersin. Bendemi kavga gürültü çıkarayım habersiz nereye gidiyorsun nerelere takılıyorsun diye tapkini koy
Beni dinlemiyor bile direk kendini savunmaya geçip kavga ediyor çenesinden kurtulamıyorum
Bak o zaman şanslı birisin. Bırak bu tip biri ile aynı ortamda ne kadar az zaman geçirirsen o kadar iyidir. Birde böyle düün bence.
Şanslı birimiyim niye😂
Ne kadar az zaman geçirirsen o kadar kafan rahat işte. Bırak gitsin dolaşsın. Sen rahatına bak. Bunun gibiler evdede huzur vermezler bence karşısındakine
Zaten evde kalırsa kavgasız günü yokki boğuyor beni evde tüm durursa
Bence dert etmemelisin gerçekten bir yandan sürekli çıkıp gitmesi senin ii daha hayırlı olmuş. Evde kalsa gürültü patırdı stres. Kendini dinlersin en azından
Evet ya kavga etmekten de bıktım vallaha bununla laf anlamıyor anca yoruyor insanı
Güzel yanına bak herzaman olayların. Dışarı gittiğinde en azından sana karışamıyor rahatsın o anlarda.
Kendimden bile korkuyorum o kavga anında elimde tehlikeli cisim olurda sinir anında valla ters bitarafına vururumda katil olurum diye korkuyorum kendimden
O kadar ileriye götürme bence. Baktın iki tarafta sinirli dğer odaya geç sakinle. Çünkü ona zarar vereyim derken kendine zarar veriyorsun aslında.
Evet ya en iyisi uzak kalmak evden gitmesi konuşmaması bile hayırlı aslında
Aynen olaya bu açıdan bak. Bırak gitsin. Kalıp dert olacağına uzak dursun senden
Şimdi bende aynısını etsem onun yaptığının kavga çıkartır kesin geldiğinde eve
Kendisine hak gördüğünü başkasına yasaklayan biri mantıksız biridir. O yüzden gitsin boş ver bence.
Müsait olduğunda özelden yazarmısın
Sende yap aynısını o evdeyken. Bakalım tepkisi ne olacak
Kavga çıkartır ben yapsam
O zaman diyeceğin laf şu, sen neden yapıyorsun?
Valla çok sinirimi bozmaya başladı elime bardak alıp kafasında kırasım geliyor artık
Saçmalama😂 adamın kafasını patlat sonra uğraş dur. Kafasına bir şey olduğuna acımam da bardak kırıklarını temizlemek sana düşüyor
Mal ya resmen mal
Senin yapabileceğin tek şey eğer sadece sorun bu ise, konuş düzgünce ben yolmuşum gibi davranma diye. Başka sorunlarda varsa ona göre hareket et
Konuşulmuyorki bile hemen tersliyor kavga ediyor benimle
Allah kurtarsın o zaman ne diyeyim. Karşında insan yok gibi
Amin teşekkürler evet maalesef evde hayvan besliyorum
Evde hayvan beslemeyi erkek çocukları için söylüyorlar genelde🤣🤣 sizde ki biraz büyümüş ama gelişmemiş bir ırk sanırım. İadesi varsa gönderiver anasının yanına😁
Onu istiyor zaten boyu büyümüş hayvanın aklı küçük kalmış
Sen baya baya dolmuşsun ona karşı. Kaç senelik evliliğiniz?
Ne önemi varki kaç sene deli aynı deli az senede değilim ama
Boşanmak zor ama son çare. İnş o kısma gelmezsin
Boşanmak kalıp katil olmaktan iyidir kolaydır diye düşünüyorum
Boşanmak en güzeli senin durumun için. Ama tek sorun haber vermeden dışarı çıkması ise bunun için fazla. Ama senin sevgin saygın hislerin nötr duruma geldiyse ona karşı o zaman evet boşanmak en güzeli. Senin hayatın geçen zaman kadar değerli bir şey yok
Evet niye hayatımı kalıp zehir edicem hep direk öldüresim geliyor bunun yüzünü gördükce artık evde
Sakin ol sende öldürüp falan diyip kendini doldurma. Anlaşamıyorsan boşan işte. Çocuk yoktur ins
Katil edecek beni sonra haberlere çıkıcam🤣
Sen sabret ben yılbaşında Türkiye ye gelince halleder geri dönerim🤣 mis gibi plan😏
Tövbe tövbe😅 uzak dursun pislik ya değmez
Sanada iyilik yapmaya gelmiyor 😑 hayırlısı hakkında teklif var ısrar yok😅
Teşekkür ederim iyilik fikriniz için elinizi kirletmenizi istemem onun için☺️
Ben yapmam zaten öyle birşey😁 yaptırmak daha basit benim için. Belki bir gün dersin kol bacak kırdır annesine gönder😅 aklında olsun. Umarım mutlu olursun hak ettiğin hayatı yaşarsın
Allah yardımcın olsun
Amin saolun
Sende sağol
Hiç mi söylemez
Yok be takılır hiç konuşmadan çıkar evden
Canı isterse
Bu rahatlığı sen vermişsin ona
Aynen huyum kurusun
Sende takıl anlasın o da
Ben şuraya gidiyorum diye söylerim
Onunda söyleme alışkanlığı olması lazım
Yap tabi seninde hakkb