Arkadaşımla arabadaydık. Kaza geçirdik ve o direksiyon başındaydı. Elimdeki ağır çanta kazanın hızıyla kulağına çarptı 😭 kulak zarı delik ve şu an yüzde 35 iletim tipi işitme kaybı var. Kendimi çok suçlu hissediyorum. Doktor 3 hafta daha bekleyecek ve geçmezse ameliyat değil de oraya parça koyarak deliği kapatacak. Şu anda aşırı boğuk duyuyor. Bu boğuk duyma zar kapanınca geçer değil mi 😭 kendimi çooook kötü hissediyorum
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öncelikle geçmiş olsun. şu an boğuk duymam gayet normal eğer geçmezse ameliyat olursun düzelir
Çok teşekkür ederiz. Sinirlerde hasar olmadığı için zar kapanınca her şey düzelir değil mi ya?
Okadarını bilmiyorum ama kulak zarına ek yapılırsa ve zar da kendini yenilerse düzelebilir
Evet doktor 3 hafta bekleyecek. Kapanmazsa kulağa ek yapılacak
şu an yırtığın boyutu fazla olduğu için kulak zarı kendini tam yenileyemiyor ama oraya ek yapılırsa ve üstünde biraz zaman geçerse düzelir
Zar deliği çok büyüktü. Ama zaman geçtikçe küçüldü. Önceden ekrandan rahatça deliği görebiliyorken şimdi doktor gösteriyor. Ve deliğin arasından ince bi bağ da örmüştü. Kapanır gibi geliyor bana, yani inşallah Allah'ım nolur kapansın ya. Doktorun kapatması acılı bi işlemmiş çünkü:(
Maalesef öyle ama yapıcak bir şey yok
Haklısın, mecbur katlanıcaz artık 🥺
Zamanla geçer kulağına su değdirmemeye dikkat et pislikten tozdan koru zamanla geçer hemen geçer diyemem çünkü bayağı bir uzun sürer ortalama 2 aya yakın bir süreç
Doktor o kadar beklemeyelim dedi boğuk duyduğu için. 3 hafta daha bekleyeceğiz. Kapanmazsa doktor kapatacak. Kapanınca her şey normale döner ama değil mi
Doktor kapatacaksa daha da geçmiş olsun o zaman o ağrıyı hissettim yani şu an kapanınca her şey normale döner tabiki de ama lakin kapandıktan sonrada bayağı bir ağrı çekersin umarım kapandıktan sonra enfeksiyon olmazsın çok geçmiş olsun ve kaza da sen hatalı değilsen sigorta sana para ödemek zorundadır hakkını al bence 🙂
Of gerçekten çok acılı bir işlem mi :( çok vicdan azabı duyuyorum. 2 ay kadar beklesek kendisi mi kapansa acaba? Delik çok büyüktü ve çok küçük bir delik kaldı. Biz artık deliği göremiyoruz bile. Kapanır gibi geliyo bana. Kapanmayacak olsa o kadar da kapatmazdı sanki :/
Evet kulağının içine cihaz girdirecekler uzun ince bir demir yapıya sahip cihaz girecek acaba şimdi doktor nasıl bir yol alacak ona bir şey diyemem doktorun işine karışmam eğer kapanmazsa kapatırım diyorsa yapsın yoksa bekle ama lakin enfeksiyon olmazsın inşallah orta kulak enfeksiyonu olursan o zaman geçmiş olsun işte geceler gündüzler sana haram gelir kusura bakma böyle anlatıyorum ama yaşamış biri olarak sana anlatıyorum acıları ve gerçekleri 🙂
Bende biliyorum o acıyı. Benimde orta kulak iltihabından kulağım delinmişti. Ve ben mantar, dış ve orta kulak iltihabı yaşıyordum. Delinme ağrısını sayma bile 🥺 ay bak yine hatırladım o günleri 😂 tabi bende boğuk duyuyordum delik olduğu için. Ama zamanla kapandı ve düzeldi benimki. Arkadaşım daha şanslı en azından sadece delik 😬 ama doktorun kapatması zormuş, of of 🥺
Evet doktorun kapatması zor tabiki de ve nolmuş yaa hem enfeksiyon hem mantar aboo 😅 çok geçmiş olsun iyi iraden var dayanıyorsun valla çok dikkat et inşallah kendiliğinden kapanır yanii 🥹
Teşekkür ederim, bende bu kadar olduğumu bilmiyordum valla. Hayat beni resmen dayanacaksın diye zorladı 😂 inşallah ya inşallah 🥺
Rica ederim valla sen benden daha zor şeyler yaşamışsın ama benim de ağır olan şeylerin oldu yani mecbur ayakta kaldık sende aynısını yapıyorsun tebrik ediyorum inşallah bu günlerimizde geçer Hasta Olan Herkese Rabbim Şifa Versin İnşallah 🥹
neden suçlu hissediyorsun kazanın sorumlusu degilsin ki
Duymaması ve boğuk duyması beni çok üzüyor
üzülmen normal zaten de neden suçlu hissediyorsun
Çantayı ben çarptığım için ya. Kız şu an boğuk duyuyor
tamam da arabayi sen kullanmiyordun suçlu degilsin sonuçta
Haklısın. Ama o da iyi olsun inşallah ya. Acı çekmesini istemiyorum hiç
Zar delindiyse o kulaktan hayır gelmez.
Zar kendini yenileyen bi doku. Ne saçmalıyorsun? Basit bi orta kulak iltihabında bile kulak zarı delinip, kendini kapatır. Hatta bazı enfeksiyon durumlarında enfeksiyon aksın diye doktor zarı kendisi deler. Büyük saçmalıyorsun. Cahilsen bari sus
Düzelmez
Neden?
Kaplumbağa deden
Şu an ki işitme kaybı iletim tipi. Sinirsel değil. Zar delik olduğu için duymuyor yani. Sinirlerde hasar yok
Düzelir
Ya hastalık konusunda dalga geçecek kadar apt*lsın. Seni insan yerine koyan da kabahat. Hiç başınıza böyle şeyler gelmeyecek sanıyorsunuz değil mi?
Çok haklısınız kendimden utandım