Çok sancılı bir süreçteyim. Bir aydır eve geldim ve artık yanımda bile oturmuyorlar, yine bana soytarı erkek bulup başıma bela ediyorlar. İş arıyorum, adamlar dinlemiyor bile, o kadar egoistler...
Hata yapmaktan çok yoruldum. Çalıştığım işler de yorucuydu, kötüydü, hayatım yoktu ama nazlanmadım, etmedim. Bir şey, uyudum geçer dedim ama şimdi uyku da tutmuyor.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah yardımcın olsun güzelim üzücü 😓bunu yasamayn kızlar asla nasıl bir his oldugunu bilemez aile bi insanın basına gelebilcek en kötü şey düşmanı uzakta arama senin için dua edicem insallah cok güzel yerlerde olursun
peki kim seni zorluyor sen zaten evlenmessinde geçsinler o kişi hiç üzülme rabbim o aileni bildigi gibi yapsın insallah
Evlenmem için değil o erkeğin uçkuru rahat etsin bende onların sırtına kalmayayım diye sonra bana diyorlar ki senin hataların çok daha dün bunu bana yaptılar takılı kaldım burada gidemiyorum da bulduğum işler hep bir sorun var
seni zorlayamaz kimse yapıp yapıp böyle davranıyolar bu tarz kişilere asla hakkım helal degil herkes anne baba olmamalı onların dediklerini önemsememeye çalıs
rabbim seni bu durumdan kurtarsın en yakın zamanda her kızı böyle şeyler yapıyorlar insallah yüzleri gülmezler yaptıklarını bulurlar en çok bide biz fedakarlık yapıyoruz düzeldiginde sakın bunlara bakma kıymet verme ben konuşmuyorum
nasıl sana bugünleri zehir ediyolar sende günü geldiğinde onlara hiç acıma tekmegi at Allah ya bu hangi evladına çok cektirdiyse ona muhtac edermiş ahdım olsun bu saaten sonra zengin olsam hayatta bakmam onlara ben tekmeyi atcam gitsin o üç çocugu baksın kızı damadı gelinleri ogulları baksın
Annem babam yaşamıyor ki yapan kardeşlerim.
allah razı olsun güzel temenniler için zihnim o kadar dolu ki ne yazsam bilmiyorum
umarım kurtulursun onlardan 🙄
Piyasa berbat vaziyette uzun süre işi aradım şu an çalışıyorum ama aradığım şartlarda değil tabii ki öyle bir anlattım iş yerim olsa seni alırım
Evet ben.
Kendimi örnek verebilirim
Umudunu kaybetmemelisin
Meslek ne
Garson barmaid...