Bilmem. Çalışanlar var geçen aylarda 3 bine günlük 100 e çalışıyordum geçen 2 gün önce 1 günlük gittim 130₺ verdiler maaşa 130 etmişler 2.500 bilmem günde 80 e geliyor hiç yoktan iyidir sanırm Çalışma işi ve saati ne yorucu mu oda önemli
burada Caycı var 15-16 saat calısıyor adam 4 saat uyuyorum diyor işe devam sonra baska yerlere de gidiyor hatta salı günü adam baska işe gidiyor ordan geliyor burdaki işe calısıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çalışmam 2500 lira hiç liradan daha cazip değil her türlü geçinilmiyor.
Ucuza calıs ama bir yandan da iş ara bulursan çıkar ora girersin hiç çalışmamaktan iyidir günde 150₺ alsan fena mı. ? Evde yatsan kim para verecek
Günde 150'den az aylık 2500. Yine de çalişir misin
Bilmem. Çalışanlar var geçen aylarda 3 bine günlük 100 e çalışıyordum geçen 2 gün önce 1 günlük gittim 130₺ verdiler maaşa 130 etmişler
2.500 bilmem günde 80 e geliyor hiç yoktan iyidir sanırm
Çalışma işi ve saati ne yorucu mu oda önemli
Yorucu tam gün 8.5- 5 arası. Hafta sonu yok
Saat normal biz 12 saat çalışıyoruz tatil de yok 100₺ di 12 saat hatta diğer adam geç geliyor yol a da kat 13 saat toplam
Oha o kadar saat çalişmam
burada Caycı var 15-16 saat calısıyor adam 4 saat uyuyorum diyor işe devam sonra baska yerlere de gidiyor hatta salı günü adam baska işe gidiyor ordan geliyor burdaki işe calısıyor
Ooo sıfır özel hayat. Insan mecbur kalinca çalişir ama bahsettiğin kişinin ya borcu var ya da ev araba vb için biriktiriyor bence
Yooo öylesine bir de emekli düğüm yapacağım diyor ondan mi ki ama normal emekliler de orada diğer dediğim iş 12-13 saat çalışıyorlar 100tl icin
Eziyet ama o da normal değil
Yapacak bir şey yok dediğin gibi başka da iş olmayınca bu saatlerde bu fiyata çalışıyorlar
Ben hep çalışırken iş aradım, neden parasız kalimki.
Ne kadar ucuza mesela
2500 aylik. Haftasonu iş yok 8.5- 5 arası
Çalışmam
Sigorta yok, yemek yol vs de yoktur kesin.
Sigorta var ama heralde tam yatirilmaz. Yemek iş yerinden veriliyor. Yol ücreti verilmiyor
Yazık günah ya, o paraya çalışılır mi
Öyle maaş veren işverenin zaten...
Keriz olmayın ya
Kerizlik değil. Mecburiyet
Yövmiyeli fındık toplayanlar bile daha çok kazanıyor
Maalesef bazi insanlar acimasiz
Küçük çocuğun mu var, niye mecbur oldun ki o kıytırık patron musfettesine
Yok ya ailem muhafazakar açik lise okuyorum her yer işe almiyor ve kıyafet sorunu var
Ailenlesin bir de, ben olsam calismazdim bu ücrete. Türbana kimse laf etmiyor aslında.
Çarşaflı misin
Evet. Normal tesettürlü her yerde is buluyor tabiki onlar açisindan sorun yok ama ben gibiler bulamiyoruz
Tuhafiye, zuccaciye gibi yerlere bak.
Onlar alır
Erkeklerin alınmadığı kuaförler olabilir.
orada çarşafı çıkartırsın, rahat rahat çalışırsın
Bazı tesettür mağazalarinda çalişanlari duydum feraceyle filan izin veriyorlarmiş bi bakicam. Çok teşekkür ederim bu arada konuşmak iyi geldi
Hem de meslek öğrenirsin.
Ne demek, kendini ezdirme bacım.
Liseyi de sallama bir an önce bitir.
Lise diploması da büyük engel sana
Çok mantikli kuaför hiç aklima gelmedi
Var benim bir tanıdık abla.
Kuaförde türbanlı rahat çalışmak için çıkarken çarşafını geçiriyor
Evet hizlica bitirip üni okuyucam istediğim bölümler var biraz geç olucak ama yapicak bir şey yok
orada hem iş öğrenirsin, hem de aynı maaşı hatta daha fazlasını alırsın
Evet araştirmak lazim ben biraz çekiniyorum kiyafetimden dolayi hemen önyargı oluşur diye hep aynı işlere bakiyorum
Ya canım saçmalama, en fazla alacağın cevap hayır.
Evet derlerse belki hayatın değişecek
Kesinliklee bakicam teşekkür ederim tekrar
Bebeğim gel sana para vereyimmmm
Dert etme fakat eger kafamdakiyle uyusuyorsann
Benim param yok bana versene
@Ferdiciks10 kadin değilsin 🤣🤣🤣
Sapik
İşine bak hadi
@Ferdiciks10 kadınlari ekonomik acidan destekleyen bir derneğim varrr... Kriter ise maddi durumu olmadığını ispatlayan gelir belgesii
Aynen. İyi senaryo
Sen bilirsin:)))
Tamam bende kadınım maddi durumum yok dekont aticam gonder para
@Ferdiciks10 ferdi ne dileniyon kardeş boş ver ya
Ya yok ne dilenmesi sahtekar bu
Ya hu sakin olunn 🤣🤣🤣
Kendini ezdirmeden çalışmak
Bu devirde çalışmak yoksa adam yerine koymuyorlar
Sorumla alakasız
Çalışmamaktan sıkılmaktan iyidir
Yani şu an nere gitsen 5.500 is bulursun
Tamam iste bulamadiğimi dusunun benim icin durum biraz farkli