Kedimin ağzında kötü koku ve diş etinde küçük bir şişlik, kızarıklık var diye veterinere götürdüm. Diş eti rahatsızlığı dediler fakat orada küçük şişmiş sanki et. Gerekirse onu alırız ameliyatla dediler. Bir de almazsak 1-2 sene içinde dişleri dökülür zaten kedinin dişinin yapısı bozuk dediler. Birkaç iğne yaptılar ilaç verdiler, evde sprey var dedik bu daha etkili diye başka verdiler ve kedinin masrafı 5 bin lira tuttu.
Kedimin diş eti rahatsız veteriner iyileşmezse oradaki eti alırız diyor, sizce para için mi bunları söylüyor?
Oradaki veteriner babamın arkadaşı yani tanıdık ama yinede para için sallıyor gibime geldi. Diş etini alırız diyor adamların elinde diş çekmek için malzeme yok yapmıyorlar bunu yapabileceklerini zannetmiyorum 😬
Benim başka kedimin dişini temizletmek için goturdugumde 12 bin lira fiyat dediler 7 bine falan anlastik. Oradaki veteriner babama "abi ben bundan para kazanıyorum" demiş zaten. Sadece, tanıdık diye öyle davranmazlar sanmıştım 🙄 şimdi iyice emin oldum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kedinin masrafı 5 bin tl tuttu ahahaha olum bakamayacaksanız almayın yazık hayvana
Bokomoyocoksonoz olmoyon sence bakamayacak olsam veterinere götürür müyüm ilerizeka
Kedi bakışlarıyla açıkça mesaj veriyor 5 bin lira mı? Valla dişsiz kalırım daha iyi, o paraya kaç kutu yaş mama alınırdı haberin var mı senin? Gibi 😃
Başka bir veterinere daha muayene ettir.
Oradaki veteriner babamın arkadaşı yani tanıdık ama yinede para için sallıyor gibime geldi. Diş etini alırız diyor adamların elinde diş çekmek için malzeme yok yapmıyorlar bunu yapabileceklerini zannetmiyorum 😬
Tanıdıklar daha paragöz oluyor.
Benim başka kedimin dişini temizletmek için goturdugumde 12 bin lira fiyat dediler 7 bine falan anlastik. Oradaki veteriner babama "abi ben bundan para kazanıyorum" demiş zaten. Sadece, tanıdık diye öyle davranmazlar sanmıştım 🙄 şimdi iyice emin oldum.
Özel yerlere hep nasıl daha fazla para koparırız peşinde genelde.
Ooo cok gecmis olsun
Teşekkürler
doktr sana göz koymuş olabilir
İstersen başka bir veterinere daha götür.
🤣🤣 bu kediler niye böyle
Başka veterinere de git
Kedi hiç güzel bakmıyor
Para için değil emin ol