Öğlen ve ikindiyi çok iyi kılıyorum akşam bazen kaçıyor ama onu da iyi kılıyorum yine sabaha uyanamıyorum. Yatsı daha zaman var diye diye erteliyorum uykum gelince de uyuyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?
25 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öğlen ve ikindiyi çok iyi kılıyorum akşam bazen kaçıyor ama onu da iyi kılıyorum yine sabaha uyanamıyorum. Yatsı daha zaman var diye diye erteliyorum uykum gelince de uyuyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?
Benim de bir ara öyleydi düzeldi çok şükür ama beni de yatsı bu aralar zorluyor sabah namazı kolay geliyor. Nasıl düzenli olur sanırım günahlardan uzak durarak ve ezan okunduğun da hemen kılarak yoksa üzüyor ve sevabı gitmiş yük gibi görünen bir namaza dönüşüyor. Biz zorlaştırıyoruz aslında ve regl dönemi de bu dengeyi biraz bozuyor adaptasyonu falan.
Evet yaa tam alışıyprum sonra kılmamaya alışıyorum
Yatsıya bir çözüm de şunu önerebilirim bu aralar deniyorum yatsıyı kıl vitiri bırak Teheccüdle kıl ben hem uykumu almış oluyorum hem Teheccüde kalkmak için mecburi bir sebep yaratmış oluyorum bu sayede yatsı gözüme daha kolay geliyor+ Teheccüd de nasip olmuş oluyor. Sabah zor gelmiyor bana Rabbim size de kolaylaştırsın
Eğer sabah mamazina kalkacaksan gece uyumadan kendini sartlandir.. bilincine yerleştir vucut saatin seni uyandırır.. istemek önemli içten. Kalkamam geç yattım diye kendine söyleme.
Ya ama alarmı kapattığımı bile hatırlamıyorum
Zihninde kendini sartlandir.. bir süre sonra düzelir.. birde bu saatte yatarsan zor kalkarsin.. ben uyumadan kılıp yatarım.
Ya yaz olduğu için çok geç 4 falan olsa beklerim de
Erken yat... şeytan diyorki ben bir kere emre uymadim şeytan oldum.. sen ikinci emre uymuyorsun bunu düşün...
Ayyy ne güzel konuştun haklısın çok teşekkür ederim
🙏👍
Şuurlu bir şekilde kılmayı dene
ya da şunu dene yatsının farzını kıl ve vitr vacip kıl birde böyle dene bakalım
Sabah namazı ise sadece ve sadece iman meselesi
Cevap
5Cevap
ezan okununca kıl telefonunada alarm koy sinir bozucu birşeydir uyuma ve erteleme içini yer. tek çare disiplin
Ben her şeyi ertelediğim için onu görünce de aa vakit gelmiş neyse şunu yapıyım hemen kılarım diyorum sonra elveda oluyo
evde kılan yokmu başka tembihle dürtsünler seni
Babam arada kılıyo ama ben çok geç yattığımdan uyanamıyorum genel bide babam kapıdan bağırıp gidiyo malüm yaz odama girmiyo tamam diyip bayılıyorum genelde hehdbsbd
saygılı adam işte. ben kalkıp abdeste gittiğini görene kadar bağırırım
Olmuyo işte bugün tekrar söyledim bakalım inşallah uyanırım
Kalk şimdi kıl hadi
Ya sorun şu an değil hergün özellikle o iki vakit kılasım gelmiyo
evlenelim ben seni uyandırırim
Ahhshdh bunun için evlenilir mi
Evlenilir bence 🙄
Başka bı neden yok yani
Ne gibi?
Şeytan aldatması
Kılmamanı öneririm
Teşekkür ederim ama bunu tercih etseydim bu soruyu sormazdım dimi