Sabah namazına kalkamıyorum?

Uyuyamadım 2:38 saat şimdi uyursam sabah namazına kalkamıyorum erken uyicam bir dahakine surekli boyle yapiyorum uyumalimiyim sabah namazini beklesem mi?
Sabah namazına tam vaktinde uyanmak için bir dua vardi unuttum, bi araştır hele kardeşim, bulamazsan şöyle güzel bir dua et ve saatini kur yat uyu uykun varsa , gündüzün gecen karışmasın, ve bu duruma getirme işi gece uyu sabah kalk yani namazlarına dikkat et eğer sabah uyanamıyorsan bekle namazı kıl öyle yat ha birde saati kurduğun halde uyanamıyorsan eğer senin vebalin yok filan diye duymuştum ama EMİN DEĞİLİM BAK araştır bir bide başkasına rica et evde kaldırsın seni namaza
Anladım teşekkür ederim vebalim var mı yok mu bende emin değilim sabah sorarım birisine hayırlı geceler
Benim burada işim yok zaten sorucak kimsem yoktu buraya sordum çok cabuk yanıt geliyo
Görüş
6Görüş
Sabah namazına bende kalkmakta çok zorlanıyorum ve yanlış olabilir araştirmani öneririm imsak vakti geldigindede ezan okunmadan kilinabildigini biliyorum sabah namazının
Aynen öyle. Sen hangi şehirdesin? Kaç yıldır kılıyorsun?
Evet ben de oyle biliyorum sağolun yanitladigin icin
Bekleme daha çok var saati kur ve tevekkül ile yat kalkarsın inşallah
bugün uyuma önümüzdeki akşam uyku ağır basacak erken uyuyacaksın uyumadan önce sabah vaktine alarm kur kalkarsın böyle böyle alışırsın
Çok mantıklı kendi kendime dusunup durdum buraya yaziyorum herkesin aklı bi karış havada düzgün cevaplar gelmesi mutlu etti hayırlı geceler
Hayırlı geceler allah kabul etsin
uyu allah seni uyandırır
Uyu alarm kur bir sürü
Kafam çalışmıyo söyledikleriniz acayip mantikli geliyo örwpnşğç hayırlı geceler
Jdjdkdkdkkd iyi uykularrr
Kalkma zaten, ne faydasını gördün?
Ben onu sormadım Allah rızası için kılıyorum bu sizi ilgilendirmez kendisi yanıyosunuz milletin aklına da girmeye çalışmayın lütfen
Hangi şehir
Sabah namazını bekle ve çok kolay aslında
Bekle ne kaldı şurda
Benim kafam kalmadı ablacım uykum varr beklicem inşallah hayirli gecelerrr
Namaz ne alaka peki
Afedersin? Herkes bambaşka terbiyesiz ahlaksiz sorular sorunca alakalida namazmi alakasiz madem duşuncen yok yazmayın lütfen
Bir bitmediniz gerçekten iman sahibi olsaydın burada işin olmazdı bir kere
Ben de buraya meraklı değilim kardeşim sorucak kimsem yoktu buraya yazdım cevabımıda aldım bi bitmediniz derken ne demeye çalışıyosun?
Tm kardeşim Allah kabul etsin 🙏
Amin cümlemizden Allah sana da nasip etsin inşallah kardeşim hayırlı geceler ♥️
Sağol 🙏😙❤️
En İyi Görüş