Sadece sabah namazı kılabiliyorum?

Selamün aleyküm ben Nazlıcan, Ne kadar geç uyusamda telefonuma kurduğum alarma hep uyanıyorum sorunsuz kalkıyorum of uykum var biraz daha demiyorum rahatlıkla kalkıyorum ama kendimi de huzurlu hissediyorum abdestimi alıyorum bu kadar zaman içerisinde asla evde ses yok takirti sesleri falan da yok tam namaz kılmaya başlıyorum evde sesler gelmeye başlıyor rüzgar sesi kapı sesi parkelerin gıcırdatma sesi sanki birileri yürüyor sonra kendime diyorum ki psikolojikmen oluyor bunlar gerçek değil ama gerçekten iki gün önce mi ne uykumda biri sağ ayak parmağı dokundu gibi hissettim hemen kalktım yatağımin kenarlarıni kontrol ettim bir şey yoktu yani neler oluyor inanın hiç bilmiyorum öncesinde namazımı kılıyordum bırakıyordum tekrar kılabiliyordum ama bu sefer öyle değil yalnızca sabah namazı. Ne zaman hatırlamıyorum Sabah namazının kazasını kılacaktım son rekatında kapı açılma sesi geldi normalde korkmayayim diye gece lambası kullanıyorum ve de kapıyı kapatıyorum ses duyunca hemen döndüm arkama baktım kimse yoktu o kadar kızdım ki kendime şeytanın oyununa geldim diye Allah'tan af diledim Hem sabah namazıni kilsam bile artık gözüme uyku girmiyor uyusamda tekrar uyanıyorum hep dönüp duruyorum sonra da geç kalkıyorum 12-1 gibi uyanıyorum Sonra kendime diyorum ki bari zorlayayim da diğer namazları kılayim ama inan ki ezanın sesini bile duymuyorum sanki o vakitlerde benim kulağıma tıpa yerleştirmişler ha duysam da hep erteliyorum tamam birazdan kalkarım 5 dakika daha diye diye namaz geçiyor Dünya bu kadar pis bir hale gelmişken ben sadece sabah namazı kılıyorum ve de halim yerinde neden sizce bunu ben mi yapıyorum beynimin bir oyunumu yoksa bir mesaj, işaret mi?

Sadece sabah namazı kılabiliyorum?