Dişlerime takılan başka bir tel düzgün kesilmemiş, ucu sivri ve yara yapıyor, takılıp duruyor. Geçici bir tavsiye verir misiniz, ne yapabilirim bir sonraki randevuya kadar
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Melis3556 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Diş telinin yanağını kesmesi gerçekten çok can sıkıcı bir şey özellikle sivri olan kısım sürekli yanağa batıyorsa randevu gününe kadar o bölgeyi korumaya çalışabilirsin en pratik çözüm ortodontik mum kullanmak oluyor telin yanağına batan kısmını kurutup üzerine küçük bir parça mum bastırabilirsin böylece tel doğrudan yanağına sürtünmez ve yara da biraz olsun rahatlar eğer evde mum yoksa temiz bir gazlı bezle o bölgeyi geçici olarak koruyabilirsin ama teli kendin kesmeni veya pense gibi bir şeyle bükmeni kesinlikle önermem çünkü teli daha farklı bir yere itip yanağını daha fazla yaralayabilirsin yaranın olduğu bölgeyi ılık tuzlu suyla nazikçe çalkalamak da biraz rahatlatabilir ayrıca birkaç gün çok sert baharatlı ya da aşırı sıcak yiyeceklerden uzak durmak iyi olur çünkü yara daha fazla tahriş olabiliyor eğer tel sürekli takılıyor ve mum koymana rağmen yanağını kesmeye devam ediyorsa randevu gününü beklemek zorunda değilsin ortodontistini arayıp telin sivri kaldığını söyleyebilirsin genelde böyle durumlarda küçük bir düzeltme yapabiliyorlar ve bu kadar basit bir şey yüzünden günlerce acı çekmene gerek yok eğer yara çok büyürse şişlik veya iltihap oluşursa ya da ağrı giderek artarsa bunu da bekletmeden doktora göstermek daha doğru olur
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim 🫶🏻
Rica ederim Sizinle adaş olmaktan gurur duyuyorum
Onun için mum veriliyor aslında onlardan kullanılıyor. O yoksa bildiğimiz falım sakızlarından çok minik bir şey yapıştır.
Onu denemek pek mantıklı gelmedi ama denedim durmadı bende içeri doğru ufak büktüm çok rahatladım
Mumlar oluyor vermiş olmaları lazım onu kullan
Vermediler hiç bir şey 😔
İnternetten falan söyle hayat kurtarır denecek kadar önemli ve işe yarar
Pamuk koy oraya