Ya ben 4 kere farklı zamanlarda kulağımı deldirdim, hepsinde de acıdı ve küpeyi çıkardım. Doğal olarak bir süre sonra kapandı ve hepsinde imitasyon küpe takıyordum, ondan mı acaba alerji vs. diye bu sefer kulağımı tekrar deldirip altın küpe taktım ve yine yara oldu. Krem sürdüm, temizliğine de dikkat ediyorum, yine yara oluyor ve küpeyi de çok seviyorum napıcam 😕🙄
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Delik açılan uç tam temizlenmemiş olabilir
Geçmiş olsun kan değerlerine baktırmak da fayda var. deldirmekten de olabilir dikkat et kendine mikrop kapmasın 🙏
Teşekkür ederimm mavisss
💙
Kulağını tabancayla deldirme. Piercing yapan yerlerde ( temiz hijyen olmalı ) iğneyle deliyorlar. Çelik küpe takıyor ve barları uzun olduğu için iyileşme süresi kısalıyor. Bakım ilacı satiyorlar onlardan alıp kullanırsan düzenli kulağın kolay iyileşir. Bir de kulğinin üstüne yatma.
Çelik alerjin olabilir. Onun için kulağını deldirfiginde gümüş veya altın küpe taktırabilirsin..
Aaa hep tabancaydı ben deldirirken ondan mı acaba.. altın küpe de denedim şuanda hâlâ kulağımda ama acıyor..
Tabanca yüzünden evet
Bazılarının altın harici metallere alerjisi oluyor. Mesela benim eşimde altın harici yüzük bilezik gibi şeyler taktığında o bölge de yaralar oluşuyor. Hatta altına bir şey karıştırılmış olsa bile yine yaralar oluşuyor. Sende de vardır o muhakkak. Dene istersen. Bir tarafta altın kullan bir tarafta imitasyon kullan dene bir.
Altında denedim olmadı detaya yazmıştım aslında
O zaman demek ki sahtelere karşı alerjin var 😂
Sebebini kendin söylemişsin imitasyon küpe. İmitasyon küpeler kaliteli malzemeden yapılmıyor çünkü, onun için de ysra oluyor. Yaraladın iyileştiğinde bir daha imitasyon küpe takma kolay kolay olmaz
Sonra ne demişim altın küpeyide denedim olmadı demişim 🙂 ))
Orayı kaçırmışım 🙆♂️
Metale karşı hassasiyetin olabilir Bunun yerine çelik altın gumus kulllanabilirsin arada sırada takıları cikar cunku kir birikiyor zamanla. Büyük sallantılı küpeler daha cok tahris ediyor hareket ettikce gunluk hayatta daha kucuk minimal kupe kullanabilirsin
Tabancayla deldirdiysen öyle olabiliyor yapan düzgün delememişte olabilir ya da cildinin hassasiyetide olabilir
Steril bir ortamda deldirin kulağınızı ve delim yapılan küpeyi hemen çıkartmayın 1 ay kulağınızda dursun delimden sonra da antibiyotikli krem kullanın ve hijyene önem gösterin eğer bunların haricinde yine de aynı durum olursa alerjiniz olabilir.
Demek ki kulak diyiki sağa ben küpe sevmim ula
Ama ben seviyorumnm
Oni bağa değil kulağına söyleyeceksun ula 😂
Suya bir de kremlemeye dikkat etmen gerekiyor bir kulağımda 4 tane var hiçbir sıkıntım olmadı
Altın dışında başka metal cildine gelmiyor demek ki
Takmayacan bu kadar basit
Küpeden dolayı altın tak
İmitasyon olabilir antibiyotikli krem sür
Cildin hassasiyeti altın fark etmez ya
Kulağın küpeyi kabul etmiyo olabilir
kulaklık takıyorsundur
Altın alaşımlı ise metal alerjisi yapabilir
İçi tam temizlenmemiş olabilir
Kulak delme beni diyor resmen
Gümüş falan denesen ya da çelim tarzı
gümüş dene zırt pırt kurcalama.