2 gün önce kulağımı temizlerken oldu kulak girişime dokununca acıyor 5sn sonra düzeliyor kulak kemiğimi kırmış olabilirmiyim dediğim gibi kulak arkasında falan bisey yok sadece orada
2 gün önce kulağımı temizlerken oldu kulak girişime dokununca acıyor 5sn sonra düzeliyor kulak kemiğimi kırmış olabilirmiyim dediğim gibi kulak arkasında falan bisey yok sadece orada
Ağrı yok acı var oda dokununca dokunmadan bisey yok normal yarın sağlık ocağına gideceğim belki bi sprey bişey verir ben başta kırık falan sandım ama 2 gün geçti dokunmadan bisey yok
sanmiyorum bence bunn icin birde ilac felan kullnma zaten kimyasl hepsi zehir takintilisin sanirim sişlik agri yapmadikca cok umursama derim hatta ailenden birine goster belki tahris etmis olabilirsn belli olur
Ya dr benle dalga geçerse. Şiş ağrı yok ama dokununca acıyor bide o tarafa yatınca da acıyor istemsizce aklıma geliyor ve düşünüyorum sürekli korkuyorum dediğin gibi biraz takıntılıyım da
hı iste dr. alay konusu olmk var ve dr. mecbur bir seyler yazicak sana piskojik olarak iyi hisstmn icin cevremde var boye kardeslerim gecn lerde sinek minartik bocekmi isrmis yirmiyane farkli pozizyondan foto atmis ne olabilir zehirlenirmiuim diye yaklasik bir saat terapi verdik ama o baska bir boyut psikiyatr tedavi altinda surekli asiribtakintili
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence kbb doktoruna git
Enfeksiyon olabilir
Sanmiyorum belki dokuda bozulma olmuştur zamanla düzelir
Dokuda bozulma mı zamanla mı düzelir nE!!! 😭
Ağlama iki gün geçmiş zaten yarın daha iyi 9lur
Çok kulaklık takmak yapabilir.
Kıkırdak ya orası incinmiştir
Kırmış olabilir miyim kotu bisey var mı
Bilmiyorum ki, geçmezse yarına öğlen gibi kbb randevusu al ya da akşam acile git.
Yarın sağlık ocağına gideceğim
İyi olur bir şey varsa boşuna acı çekmemiş olursunuz.
Çok teşekkür ederim
Rica ederim geçmiş olsun
neresi🤔
Kulak deliği girişi
kulaklik kullniyormusun
Sadece dokunup gülünce sanki iki sünger hışırdıyo gibi oluyo ama geçyio dokunmadan gülünce bişey olmuyo
hı su kacirmista olabilirsin sünislerinde dolu olabilir kulak agrisi ypabilir veya dedigm gibi kulklik kulagnda cok kayldiysa oda yapabilir
Yok ya bunu ben yaptım kulağımı silerken oldu
neyle siliyordun peki
Islak mendil
😅 hıi belki alerji yapmis olabilir birde islk mendillerde bazilari kopure biliuor icerde baloncuklar kalmissa neden boyle bisey denedinki
Ben hep ıslak mendille siliyorum yıllardır ilk defa böyle oldu galiba bastırdım biraz
gecmis olsn onemli bisey olduginu sanmiyorum ama agri yaparsa gosterderim
Ağrı yok acı var oda dokununca dokunmadan bisey yok normal yarın sağlık ocağına gideceğim belki bi sprey bişey verir ben başta kırık falan sandım ama 2 gün geçti dokunmadan bisey yok
hayr neden kirilsin okadr kolay deyil kirilsa zaten hatta ciddi birsey olsa agri yapar sert silmissin braz tahris olms olablir
Ne bilim ya acıyınca korktum herşeyi düşündüm. Acaba dr bi ilaç verir mi ki
sanmiyorum bence bunn icin birde ilac felan kullnma zaten kimyasl hepsi zehir takintilisin sanirim sişlik agri yapmadikca cok umursama derim hatta ailenden birine goster belki tahris etmis olabilirsn belli olur
Ya dr benle dalga geçerse. Şiş ağrı yok ama dokununca acıyor bide o tarafa yatınca da acıyor istemsizce aklıma geliyor ve düşünüyorum sürekli korkuyorum dediğin gibi biraz takıntılıyım da
hı iste dr. alay konusu olmk var ve dr. mecbur bir seyler yazicak sana piskojik olarak iyi hisstmn icin cevremde var boye kardeslerim gecn lerde sinek minartik bocekmi isrmis yirmiyane farkli pozizyondan foto atmis ne olabilir zehirlenirmiuim diye yaklasik bir saat terapi verdik ama o baska bir boyut psikiyatr tedavi altinda surekli asiribtakintili
Yok benimki öyle bisey değilde canım tatlı biraz ya
Çok müzik dinlemekten olabilir
Neresi
Kulak deliği girişinde dokununca acıyor 5sn falan sürüyor kulağımı silerken oldu kötü bişey var mıdır acı dışında başka bişeyy yok
İçinde su sesi geliyo mu
Gelmiyo
Sadece dokunup gülünce sanki iki sünger hışırdıyo gibi oluyo ama geçyio dokunmadan gülünce bişey olmuyo
Enfeksiyon olmuş hışır dama varsa KBB gitmelisin
Ama oda dokunup gülünce oluyor dokunmadan bişey yok durup dururken hışırdamiyo
Olabilir
Geçer diye bekleme uzerine geçebilir
Yarın sağlık ocağına gideceğim
Olabilir
Kırık var mıdır
Ne? Tkp atarmjsn
Attım