3 gü

Göz dalması epilepsi belirtisi mi, yoksa sadece uykusuzluk ve yorgunluktan mı oluyor?

Merhaba, bugün ilk defa garip bir şey yaşadım ve biraz endişelendim. Gözlerimde yorgunluk vardı ve bazen bir noktaya bakarken gözlerimi birkaç saniye sabitliyormuşum gibi oldu. Aslında çevremde olan her şeyin farkındaydım; sesleri duyuyordum, konuşabiliyor ve yaptığım şeye devam edebiliyordum, sonrasında da her şeyi hatırlıyordum. Yaklaşık 1-2 saniye sürüyor gibi hissediyorum. Bir de “Acaba gözüm dalıyor mu?” diye düşünerek kendimi kontrol etmeye başladım. Bilerek bir yere bakışımı sabitleyip sonra “Yine dalıyorum galiba” diye düşünüyorum. Bu yüzden gerçekten istemsiz şekilde mi dalıyorum, yoksa kendimi fazla kontrol ettiğim için mi böyle hissediyorum anlayamıyorum. Bugün uykum da vardı çünkü 2 gecedir sürekli uyana uyana uyuyorum, düzgün uyuyamıyorum ve gözlerim de yorgundu. Sizce bu durum yorgunluk/psikolojik olarak kendini fazla kontrol etmekten kaynaklanabilir mi, yoksa başka bir şey açısından değerlendirilmesi gerekir mi? Annem epilepsi ve ben de küçükken yüksek ateşli havale geçirdim bizde yatkınlık oluyor biraz ben de bu yüzden gerildim bir tık, hiç gözüm dalmazdı bugün böyle oldu ilk kez, başka bir şey yok, sadece gözüm dalıyor gibi ya da yorgun gibi bir garip oldu, anlam veremedim

Göz dalması epilepsi belirtisi mi, yoksa sadece uykusuzluk ve yorgunluktan mı oluyor?