160 boyum 42 kilom var
Güzellik standartlarınca normal geliyor ama sağlık açısından nasıl emin değilim
Hayatımda en fazla 48 kilo oldum, o da pandemideydi. Boyum çok uzun olmadığı için de 45'in üstü bana pek cazip gelmiyor ve standardın dışına çıkmış hissediyorum ya da bu mentaliteyi değiştirmem mi gerekiyor? Çevrem çok küçük ve ince gözüktüğümü söyler hep
Güzellik standartlarınca normal geliyor ama sağlık açısından nasıl emin değilim
Hayatımda en fazla 48 kilo oldum, o da pandemideydi. Boyum çok uzun olmadığı için de 45'in üstü bana pek cazip gelmiyor ve standardın dışına çıkmış hissediyorum ya da bu mentaliteyi değiştirmem mi gerekiyor? Çevrem çok küçük ve ince gözüktüğümü söyler hep
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gayet iyi fiziğin bence ama tabiki biraz daha kilo alsan daha seksi bir fiziğin olabilir
Sağlık açısından sordum
Sağlık açısından seni olumsuz etkileyen bir durumun var mı kansızlık demir eksikliği vs
Hiçbiri yok zaten onlar kiloyla alakalı değil ama çok güçsüzüm ve dışarıdan ucube gibi gözüktüğümü düşündüğüm oluyor her nakadar vücudum kıvrımlı olsa bile kol bileklerim boynum falan baya ince
Onlar çok önemli değil zaten kadın güçlü olmak zorunda değil
Bana göre kimse değil de kilo alırsam daha iyi hisseder miym ya da gözükür müyüm diye de düşünüyorum
Sen kendin kuruntu yapıyorsun o zaman başkası senin seni yerden yere vurduğu kadar yerden yere vurmuyor
Vallah aslında ilk başta çok iyi olduğumu düşünürdüm sonra 38 kiloydum ben geçen sene yolda gelip durdurup soranlar oluyordu acıyarak böyle bakan teyzeler falan ama aynaya bakıyorum gayet güzel mesela göğüs popo da var mesala ben de direk düz tahta gibi değilim ona rağmen bu duyumları çok aldım
Biraz daha kilo alsan manken olursun o zaman öyle bir dedin ki benim arkadaşım vardı oda öyleydi kız depresyona girmiş kilo vermişti sonra kendini yeni yeni toparlıyordu şu an ne yaptı bilmiyorum kızında fiziği süperdi
Keşke boyum uzun olsa ya :(
Kaç boyun
160 kötü değil ki
160 işte
Ne olsun istiyon ki yaget iyi boyun 170 falan mı
Evet çok isterdim
Benim arkadaş öyleydi senin kilolarında 170 boyunda
O sıkıntıymış ama işte xmmsmx
Evet ama kız tecavüze uğradı ağır ilaçlar falan kullandı yeni yeni kilo alıyordu sonra arkadaşlığımız bitti
Heeeee üzüldüm
Evet
Cok iyi bence hata 40 kg olsan boyuna mük olurdu zap zayif incecik fizii cok güzel
Biraz Daha Kilo Alsanız Daha İyi Olur
Boyuna göre zayıfsın
48 olsan daha iyi
İyisin iyi